СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 96 898
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 885
Извинявам се, да за София става въпрос. Класната ни ще е там през двата дни и е сигурна, че по  БЕЛ работите ще се разглеждат в 22 СОУ.

# 886
Цитат на: kodbg
Лъжат те гадните лелки, не им вярвай!
Резултатите отдавна излязоха, а тези, които не ги намира се с анулирани матури.

Може да си мислиш, че направил оригинален и забавен пост....
Официалната информация е - резултати на 04.06.2014 г. в 17 часа.

Без никакво съмнение е по-забавен, за оргинален да не говорим от последните 50 страници плява.
То бива побъркана работа, но все някъде трябва да има граница на безмислието. Опитвам се да я намеря, но не влагам големи очаквания Simple Smile

ПП - Освен това, моята информация е от "сигурно място". Simple Smile

Не зная колко сигурно е " мястото", но един факт е сто процента сигурен - ти си много по - притеснен и побъркан/ако позволиш да си послужа с твоите думи/ от майките и седмокласниците изразили в последните 50 страници своите мисли, чувства и страхове вярвайки, че споделят с хора от форума, които ги разбират. Неуместните ти, високомерени и иронични коментари го доказват. Само, че всички тези хора, които според теб са напълнили форума с плява, проявиха уважение и разбиране към теб, а ти към тях не..... Та в тоя ред на мисли ще те открехна, че не ще намериш границата на безсмислието, дори и да е точно пред теб, ако не се държиш смислено.....

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 21:59 от mary 71

# 887
  • София
Язък Ви за претенциите за интелект, кодбг.
Жалка история.

# 888
А вярно ли е че ако не ми се показват резултати, това озн. че работите ми са анулирани??? newsm78 newsm78 newsm78 Cry Cry

# 889
А вярно ли е че ако не ми се показват резултати, това озн. че работите ми са анулирани??? newsm78 newsm78 newsm78 Cry Cry
   Ами и на мен не ми излизат, не са анулирани, просто някой се прави на много интересен!

# 890
  • София
Спокойно,деца. Код се пошегува. Няма още резултати-чак утре ще излязат. Сега се опитайте да поспите, защото утрешният ден ще е пълен с емоции - надявам се само приятни!

# 891
  • Пловдив
Не се появяват резултатите, защото не са качени.Спокойно, утре ще ги има.

Класната на дъщеря ми е проверяваща и днес е записала на всички
входящите номера, за да ги провери по-рано.
Щерката не си е дала номера, защото не искала госпожата първа да ги види! Mr. Green

Ако има проверяващи и в темата, моля ви да кажете възможно ли е това?

# 892
xixibg, аз съм спокоен.
Аз не се притеснявам, всъщност се, но то не е точно притеснение, а страх (какво ще кажат родителите ми, госпожата по БЕЛ и господина по Мат, съучениците ми)  Sad

# 893
Мили деца,
За да ви анулират работата трябва ясно,точно и четливо да си напишете, трите имена, ЕГН и точен адрес на 1-вата страница от изпита.Даже и тогава не е сигурно Simple Smile.Ако някой от Вас е направил това ,може да се притеснява за резултатите, но силно се съмнявам , че под въздействие на напрежението по време на изпита може да измислите подобно действие.

# 894
  • Варна

Резултатите отдавна излязоха, а тези, които не ги намират са с анулирани матури.
Kodbg, ти се държиш гадно, а не ние. Спамиш тук глупости.... Уж се интересуваш за догодина за резултати на седмокласник.... За една година много неща може да се променят. Едно дете може драстично да подобри или да влоши успеха си, да промени няколко пъти желанието си, а ти от сега да ни занимаваш с небивалици ми се струва доста неуместно. Освен това наглееш след като ти отговорят - очакваш още отговори по-достоверни от предните. Ако обичаш не ни се мяркай пред очите утре...., че ще ни е черно. Темата е за седмокласници през тази учебна година, а не за шестокласници, още повече за неприятни особи като теб.

# 895

Резултатите отдавна излязоха, а тези, които не ги намират са с анулирани матури.
Kodbg, ти се държиш гадно, а не ние. Спамиш тук глупости.... Уж се интересуваш за догодина за резултати на седмокласник.... За една година много неща може да се променят. Едно дете може драстично да подобри или да влоши успеха си, да промени няколко пъти желанието си, а ти от сега да ни занимаваш с небивалици ми се струва доста неуместно. Освен това наглееш след като ти отговорят - очакваш още отговори по-достоверни от предните. Ако обичаш не ни се мяркай пред очите утре...., че ще ни е черно. Темата е за седмокласници през тази учебна година, а не за шестокласници, още повече за неприятни особи като теб.
Ако се държиш така и със собственото си дете, тежко му и горко...

# 896
  • София
Детето му може да е наясно с чувството му за хумор и да не се връзва  Laughing

# 897
  • Варна

Ако се държиш така и със собственото си дете, тежко му и горко...

Аз ли се държа гадно или кода? Като не му е интересно инфото тук - прав му път. Няма право да шашка и без това шашнатите деца с това, че им е анулирана работата. Ти би ли искала така да се подиграят с твоето дете?

# 898
Визирам kodbg и отношението му към момчето. Не, твоят коментар исках да го харесам, но тук няма бутон like Simple Smile

# 899
  • Варна
Визирам kodbg и отношението му към момчето.
И аз така си помислих, но... понеже ме копира мен и помислих, че аз съм излязла от нормалните норми на поведение.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт