СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 96 812
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 960
  • Стара Загора
Скъпи майки на седмокласници, знам че днес всички чакаме резултатите и не ви е до питанки от новодошли, но все пак ще питам! Четох доста в инфо на РИО и написаното го разбирам така: ако детето НЕ Е ПРИЕТО ПО ПЪРВО ЖЕЛАНИЕ на първо класиране и участва във второ класиране, мястото от първо класиране се пази. Ако е прието по първо желание на първо класиране и участва във второ, мястото от първото класиране НЕ СЕ ПАЗИ. Правилно ли съм разбрала?
Благодаря предварително!

защо ще участваш във второ класиране като са те приели на първо желание? Ако желанията са ти посредени правилно това няма смисъл... и ако е така е редно да не се пази

# 961
Ако е прието на първо класиране по първо желание и не запише, отова направо на трето класиране.

# 962
Скъпи майки на седмокласници, знам че днес всички чакаме резултатите и не ви е до питанки от новодошли, но все пак ще питам! Четох доста в инфо на РИО и написаното го разбирам така: ако детето НЕ Е ПРИЕТО ПО ПЪРВО ЖЕЛАНИЕ на първо класиране и участва във второ класиране, мястото от първо класиране се пази. Ако е прието по първо желание на първо класиране и участва във второ, мястото от първото класиране НЕ СЕ ПАЗИ. Правилно ли съм разбрала?
Благодаря предварително!

Да, така е! То може и на първо класиране да отидете и на 4-5 желание според бала......и ако ви удовлетворява да се запишете, ако ли не, мястото ви на първо класиране не се пази повече....Риск Sad

# 963

Хайде, малко да се посмеем:)) Сладка снимчица, а?

http://postimg.org/image/av7vi5iwj/

ХА-ХА-ХА......МАТЕМАТИЧКА... Laughing

# 964
Благодаря предварително!

Да, така е! То може и на първо класиране да отидете и на 4-5 желание според бала......и ако ви удовлетворява да се запишете, ако ли не, мястото ви на първо класиране не се пази повече....Риск Sad

Недей заблуждава. Ако си на 4-5 желание след 1-во класиране и не се запишеш, а подадеш уведомление, че искаш да участваш на 2-ро класиране, мястото ТИ СЕ ПАЗИ.
След второ вече, ако се откажеш, не се пази, а отиваш на лотарията на 3-то класиране.

# 965
Това и аз не знам колко пъти се писа в темата. Че и извадка от нормативен акт бе цитирана в тази насока- изрична и ясна.

# 966
  • на вълнолома
Незная как са вашите деца, но моя последно реши между две желания да избира - информатика и РЕГ. Ако е приет на второ желание  на първо класиране  и отиде на второ класиране, мястото от първото  се пази, разбрах.  За третото зная. Благодаря Ви!

# 967
  • София
Boiana,
Хиляди благодарности! Hug Съвсем не знам как ще се стекат нещата, дали ще се налага да се ползва предимството, дали въобще ще учат на едно място, но сега ми е спокойно, че знам  процедурата.

# 968
  • Пловдив
Това и аз не знам колко пъти се писа в темата. Че и извадка от нормативен акт бе цитирана в тази насока- изрична и ясна.

Няма страшно, поне още 15 пъти ще се зададе този въпрос преди подаването на заявленията и още няколко пъти при излизане на първото класиране. И не можем да се сърдим на хората, просто не знаят и питат.  Peace

# 969
  • Варна
Паси се

# 970
Незная как са вашите деца, но моя последно реши между две желания да избира - информатика и РЕГ. Ако е приет на второ желание  на първо класиране  и отиде на второ класиране, мястото от първото  се пази или пак съм в грешка.

Да, мястото си остава негово/нейно. Програмата "пробва" по-предните желания и ако балът му стигне, то детето се класира по по-предходно желание. Ако ли не, отново се "спира" на същото желание. Балът му по-малък няма да стане, затова и по-назад в желанията си няма как да отиде. Не знам дали успях образно да го обясня.  Grinning

# 971
  • на вълнолома
Уважаеми колеги,

материалите за изпита по изобразително изкуство след 7 клас са качени в сайта, а паролата за достъп е

12@45*6
Това излезе на сайта http://mon7.mon.bg/index.php, дали е възможно до обяд да качат и БЕЛ И МАТ?

# 972
  • на вълнолома
Незная как са вашите деца, но моя последно реши между две желания да избира - информатика и РЕГ. Ако е приет на второ желание  на първо класиране  и отиде на второ класиране, мястото от първото  се пази или пак съм в грешка.

Да, мястото си остава негово/нейно. Програмата "пробва" по-предните желания и ако балът му стигне, то детето се класира по по-предходно желание. Ако ли не, отново се "спира" на същото желание. Балът му по-малък няма да стане, затова и по-назад в желанията си няма как да отиде. Не знам дали успях образно да го обясня.  Grinning
Всичко е ясно! Важното е как са подредени желанията, разбрах Simple Smile

# 973
Денят на истината дойде!
На всяко дете пожелавам да види желания резултат и всички да бъдат приети там, където искат   bouquet  bouquet  bouquet

# 974
  • Пловдив
Уважаеми колеги,

материалите за изпита по изобразително изкуство след 7 клас са качени в сайта, а паролата за достъп е

12@45*6
Това излезе на сайта http://mon7.mon.bg/index.php, дали е възможно до обяд да качат и БЕЛ И МАТ?

Ако някой може да каже какво са дали като задача на изпита по изобразително изкуство, ще съм много благодарна.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт