Парфюмни размисли и страсти - 181

• 59 658
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
  • София
И двата ги имам! В Кристала съм влюбена - толкова траен и ми пасва идеално на кожата... От Шанелите - нямам само зеления Шанс, но не ми е и тръпка, розовият ми харесва някак повече... Преди малко душих Метресата на Agent, от блотер много ми хареса, не я пробвах на кожа... Май не е много летен, но ароматът ме побърква Wink

# 331
Преди малко душих Метресата на Agent, от блотер много ми хареса, не я пробвах на кожа... Май не е много летен, но ароматът ме побърква Wink
Crazy Аз съм така с този парфюм от няколко години... Heart Eyes

# 332
  • София
Как е като трайност при теб?

# 333
Наскоро преоткрих бялото пачули на Том Форд. Не знам защо го бях пренебрегнала, страхотен е. Исках да питам само - как е като трайност?

# 334
Наскоро преоткрих бялото пачули на Том Форд. Не знам защо го бях пренебрегнала, страхотен е. Исках да питам само - как е като трайност?
Идеална трайност има при мен.

# 335
при мен доста слаба/около 4 ч/

# 336
Достатъчна! Като го нося на работа, по 12 часа съм на смяна, си го усещам от сутрин до вечер. Подновявам понякога по веднъж, ако е по-студено, защото съм толкова луда по аромата му, че искам да го усещам непрекъснато и интензивно! В по-топло време си се излъчва непрекъснато.

# 337
  • София
Достатъчна! Като го нося на работа, по 12 часа съм на смяна, си го усещам от сутрин до вечер. Подновявам понякога по веднъж, ако е по-студено, защото съм толкова луда по аромата му, че искам да го усещам непрекъснато и интензивно! В по-топло време си се излъчва непрекъснато.

Взимам го !

# 338
densi, flowerbomb, благодаря ви за отговорите! И 4-ри часа ме устройват!  Simple Smile Тествах го на летището във Виена, но преди това бях тествала и други неща, та малко се пообъркаха миризмите и не бях сигурна.

# 339
  • Варна
Защо така никой не споменава този парфюм за летен аромат ,не е харесван явно или... Simple Smile

Скрит текст:
[/spoiler]
Аз май лятото основно с него ще го изкарам и още 1-2 .

# 340
Joy Да не ми се цупиш после! Бих го приютила, ако решиш, че не ти е толкова добре като го придобиеш, но наченах скоро нова стотица и ще ми стигне за доста време. Grinning
Много светкавично решение!  bouquet

# 341
  • София
Защо така никой не споменава този парфюм за летен аромат ,не е харесван явно или... Simple Smile

Скрит текст:
[/spoiler]
Аз май лятото основно с него ще го изкарам и още 1-2 .

Честно казано Мадмоазелата ме души през лятото. Може би за по-хладните летни вечери бих посегнала към него, но за жегите - в никакъв случай!

# 342
  • София
Joy Да не ми се цупиш после! Бих го приютила, ако решиш, че не ти е толкова добре като го придобиеш, но наченах скоро нова стотица и ще ми стигне за доста време. Grinning
Много светкавично решение!  bouquet

Исках много да пробвам и Strip, но не го намерих... В Дъглас в The mall са останали по 1-2 бройки от цялата марка, което е странно.

# 343
Идвам да се изповядам.
След като преди няколко месеца оплюх Амбровото мерве, което до днес бях пробвала само веднъж на блотер, днес го пробвах на кожа и поносих в топло и влажно време. Прекрасен е.  Heart Eyes
В най-скоро време мисля да е мой.

# 344
Исках много да пробвам и Strip, но не го намерих... В Дъглас в The mall са останали по 1-2 бройки от цялата марка, което е странно.
Не съм сигурна, че ще ти хареса Strip. Тя е с твърде натуралистичен синтетичен аромат... и май е най-нехаресвана след самия Агент. Поне при мен е така.
Имам и също много харесвам L'Agent. Другите от бранда, които съм пробвала, не са за мен.

Общи условия

Активация на акаунт