Парфюмни размисли и страсти - 181

• 59 652
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
Бялото пачули е с доста голяма трайност при мен, особено в базата си, която ми е любима. Поне 10-12ч. Heart Eyes

Стрийп на Агент Провокатор, в никакъв случай без няколко теста. Naughty

Днес ЛМ беше очарован от Водата на Лалик. Да му се невиди и на никаквото парфюмче. Харесвам го, но го нося само, когато не търпя почти нищо друго и най-често слде плаж. А напоследък обонянието ми е обострено доста и значителна част от парфюмите ми ме дразнят.

# 346
  • София
Ох, и мен така. Някой беше споменал, че усеща J`adore  по-различно. Аз също този месец няколко пъти си го ползвах и едва не се задуших и то само с по едно пръс в деколтето... а толкова си го обичах..

# 347
  • Germany
Идвам да се изповядам.
След като преди няколко месеца оплюх Амбровото мерве, което до днес бях пробвала само веднъж на блотер, днес го пробвах на кожа и поносих в топло и влажно време. Прекрасен е.  Heart Eyes
В най-скоро време мисля да е мой.
o
Нали , и аз го обожавам в топлото. Много му се радвам тези дни Heart Eyes
Липсва ми Градската кралица. 10 дни не съм душила нищо ново, не съм пробвала, това не съм аз. Много е лошо да нямаш достъп до нещо, което ти е любопитно. Добре, че не обсъждате нещо ново Wink

# 348
От известно време чета темата, и искам да се включа като един латентен маниак на парфюми Laughing

След като преди няколко месеца оплюх Амбровото мерве, което до днес бях пробвала само веднъж на блотер, днес го пробвах на кожа и поносих в топло и влажно време. Прекрасен е.  Heart Eyes

По повод този аромат чувствата ми се променяха също много странно - първо го ползвах няколко дни от приятел някъде края на октомври миналата година и бях пленена, много го исках, и след като го получих  подарък през март бях учудена, че въобще съм го харесала,  направо беше за мен тотално разочарование, и днес, в топлото и влажно време, реших да го пробвам - прелест!

# 349
Хм, както тотално го отрекох това Мерве след една единствена проба, с тези коментари, ще ме накарате да го пробвам пак и да му дам още един шанс. Thinking

# 350
Inca, добре дошла!  Hug И Hug аз тук се приютявам на моменти, прекрасна е компанията  Hug
Моля да ми покажете това "Амброво мерве"  Embarassed няма да мога да го открия сама, а ме заинтригувахте  Rolling Eyes
Аз нещо загледах Пантерата на Картие, но ще почакам на зима, че лятото много ме мъчат аромати и по-добре да ликвидирам някои наличности  Mr. Green

# 351
http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/L-Ambre-des-Merveilles-15949.html
Това е то.  Crazy
Поръчах едно мини 7.5 мл, защото и аз се притеснявам, че може да съм изпаднала в кратковременно умопомрачение, защото това наистина е парфюм, който силно ме е отблъснал при първа проба. А и съм притежавала Еликсира и напълно убедено мога да заявя, че с него хич не се обичаме. 

Мисля, че вкусът еволюира и определено всеки парфюм си иска времето, не само в метеорологичен аспект.

# 352
Къде я пробвате Пантерата,аз профилактично минавам през Дъглас и Бюти Зоун и не съм я мяркала  newsm78 Много ми е любопитна,все хубави неща чета за нея.
В търсене на нещо свежо,чисто и лятно пробвах Essence на Narciso Rodriguez и Essence Eau de Musc.И двата ми харесват,но сякаш Eau de Musc е по-рафиниран.Притеснява ме обаче дали няма да е нетраен. Пробвах и Anyway Juliette Has A Gun,също е приятно парфюмче,амброксана в него е  Heart Eyes

# 353
  • В сърцето на един мъж
Бялото пачули е с доста голяма трайност и при мен. Половинката ми го подари за първи път преди две години и в началото не бях впечатлена, но постепенно се влюбих в този парфюм. И като се замисля за него съм получавала най-много комплименти - от мъже, от жени, от познати и от непознати по улиците, дори чак късно вечер.

Скоро мисля пак да поръчам на половинката да ми го вземе

goddess - изострено обоняние имах и всички парфюми ме дразнеха, дори любимия Жадор, когато бях  preggo  Heart Eyes Heart Eyes

# 354
Inca, добре дошла!  Hug И Hug аз тук се приютявам на моменти, прекрасна е компанията  Hug
Моля да ми покажете това "Амброво мерве"  Embarassed няма да мога да го открия сама, а ме заинтригувахте  Rolling Eyes
Аз нещо загледах Пантерата на Картие, но ще почакам на зима, че лятото много ме мъчат аромати и по-добре да ликвидирам някои наличности  Mr. Green

Благодаря за посрещането Simple Smile Пантерата я имам от сравнително скоро, от Париж (ей така, за принципа, че трябва да се върна от там поне с няколко парфюма  Wink). Не е лоша, но някак не е точно мой аромат. Иначе е трайна е, изискана, но е повече за светли жени. (Напомня ми на Premier jour.)

# 355
  • Велико Търново
Майско цвете, имала съм Есенс на Н.Родригес - има завидна трайност като за лек аромат, при мен си изкарваше 7-8 часа Peace
Сега съм загледала - Elie Saab – L`Eau Couture Thinking Кажете някоя добра дума за него и да не се мъча повече Wink

# 356
Иначе е трайна е, изискана, но е повече за светли жени. (Напомня ми на Premier jour.)

Сигурно за това не ми хареса. Аз само изглеждам руса, а иначе съм брюнетка в сърцето си  Laughing

# 357
  • Стара Загора
Сега съм загледала - Elie Saab – L`Eau Couture Thinking Кажете някоя добра дума за него и да не се мъча повече Wink
Един от любимите ми аромати за този сезон. Прекрасен, траен /при мен цял ден си го усещам/, мек, ефирен и нежен цветен аромат с лека нотка на ванилия. Не мога да описвам аромати, но ако имаш възможност, тествай го  Peace

# 358
Пантерата и аз на чуждо летище. Имала съм Премиер жур, не ми напомня на него. На Ермес Мервей го чета аз, затова не се усетих веднага Embarassed

# 359

goddess - изострено обоняние имах и всички парфюми ме дразнеха, дори любимия Жадор, когато бях  preggo  Heart Eyes Heart Eyes
Joy Цъ!
Всичките ми хормони са си наред, минах пълни изследвания. Wink

Есенс на Нарцизо ми е един от любимите летни, а и не само летни. Подобаваща трайност дори юли и август.

Този Anyway Juliette Has A Gun, я кажете нещо за него, че съм пропуснала няколко теми и не съм в час. Амброксана има ли нещо общо с Не парфюма?

Общи условия

Активация на акаунт