Парфюмни размисли и страсти - 181

• 59 613
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
  • Велико Търново
Поддържам мнението на goddess за Essence Eau de Musc  Peace

sanyy, много ти благодаря за включването Hug Аз го тествах веднъж, и макар да пробвах още няколко парфюма върху себе си, от Ели Сааб като че ли най-дълго време се носеше аромата Simple Smile

# 376
  • София
Mihaela_z,не съм поръчвала до България. Използвах адреса на приятел,живеещ в Германия и той ми ги донесе. Доколкото си спомням обаче имаха доставка до България.В сайта им преди да потвърдиш поръчката можеш да видиш какви са опциите  Peace

Благодаря за информацията!   bouquet
Ще проуча как е въпросът с доставката, че от много време искам да пробвам тези парфюми и все отлагам.  Simple Smile

# 377
Escada Especially или Desire Me? Rolling Eyes това ми е чуденката....

# 378
Escada Especially! Desire Me e досадна, проста и сладка като обикновена захар, и лепкава.

# 379
Здравейте, момичета. Преди много години по-точно поне 20, бях си купила реплика на Рефан на парфюм, който много ми харесваше. За съжаление не записах името му и не помня марката. Помня че започваше с ESC, търсих и мирисах. Не можах да го открия. Марката му беше на френски и имаше цветни и не мога да опиша какви други нотки. Предполагам, че вече е спрян щом не мога да го открия. Знаете ли кои парфюми са спрени и може и да се сетя за името. Не е Escape.  bouquet

# 380
  • София
Някоя от старите Ескади? Тази например или Маргарета Лей, но те са ненамираеми почти. Тъй като е отдавна и е било Рефан, си мисля, че едва ли името е било изписано съвсем цялото и съвсем точно, затова се хващам само за името на бранда.

# 381
Някоя от старите Ескади? Тази например или Маргарета Лей, но те са ненамираеми почти. Тъй като е отдавна и е било Рефан, си мисля, че едва ли името е било изписано съвсем цялото и съвсем точно, затова се хващам само за името на бранда.
Благодаря, Атти. Като чета пирамидата може е и да този парфюм. Беше изписано цялото име, ама като съм склери и изхвърлих и шишенцето, така е. Наистина оттогава такъв парфюм не съм срещала, за реплика беше страшно траен и много, много любим. Благодаря. Ще търся друг подобен.

# 382
  • София
L'Agent, честит, един от най-любимите ми аромти  Heart Eyes

И аз не усещам рози, изключително трудно ги нося в парфюм като цяло.

А в козметика не мога да понасям аромат на рози.

На тема "рози" съм като Лу и се радвам, че и в класическото Клое не ми удря много на тях. :у

Аз преди ги харесвах розите, ама нещо напоследък ми писнаха тотално.

Много съм възхитена от Лов, направо влюбена.
Усещам много сладки пудрени виолетки.
А накрая, когато и пудрата изветрее, остава миризма на бебешки шампоан или нещо такова.
Странно е, че по някое време усещам нещо като тамян или кожа, но много леко, сякаш идва от някой друг, но е от мен.

# 383
  • USA, Steak State
Този Рефански да не е бил Escape? Simple Smile

# 384
Escada Especially! Desire Me e досадна, проста и сладка като обикновена захар, и лепкава.

Това ще е, бях се насочила към втората, спести ми разочарованието. Атти, няма да търся други възможности за Ескада, просто избирам между двата.

# 385
  • София
Ама аз нищо не съм ти препоръчвала Simple Smile Black Scorpio търсеше нещо старо и забравено Simple Smile

# 386
  • София
Ескадите в цветните шишенца са една от друга, от лято на лято, все по-неприятни.

# 387
Ще премисля още веднъж за Ескада. Ще поръчвам другата седмица, та има време.
Атти, не съм разбрала правилно Laughing

# 388
Този Рефански да не е бил Escape? Simple Smile
Не, TheBlackWidow. Мирисала съм Escape, няма нищо общо с този много стар рефански парфюм. Явно е спрян и затова вече ще си записвам във външната памет Grinning това, което ми хареса. Да не питам по-късно и да ме мислите какъв ли е бил този аромат. newsm78  bouquet

# 389
  • София
Да ви питам за мнение за NR - Amber Musk?
Има ли го вече тук?

Общи условия

Активация на акаунт