Парфюмни размисли и страсти - 181

• 59 630
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, момичета! Съжалявам, че така нахлувам в темичката ви, но имам нужда от съвет. Влюбена съм Диор Адикт, но не мога да го използвам на работа, а и идва лято. Ако можете да ми препоръчате нещо, което да е по-леко, но все пак да е от този тип?

# 361
Да всички безброй много версии на Диор Адикт, вк. и новата пусната преди 7 дни. Peace
В размените /съседната тема/ точно сега видях чисто нов парфюм Адикт Сеншуъл предлаган от дама, погледни и там може да се споразумеете нещо.

# 362
Благодаря ти  много! Съжалявам за глупавия въпрос, но не съм много запозната. Другите версии на парфюма, които са в по светли опаковки, до каква степен си приличат с тъмносиния?

# 363
Някои доста, но нито един от тях за мен достатъчно. Страшен фен съм на Адикта и просто не го нося никога в жега. Не съм си купила нито една от версиите и не бих. Peace

# 364
Essence като го пробвах беше траен,да,но аз за Essence Eau de Musc се чудя дали е траен  Flutter Иначе Anyway JHAG го пробвах от сета с виали,който поръчах от сайта им. Има амброксан,който много ми харесва,изобщо много приятен лек,чист аромат.Напомня за току-що изпрана бяла тениска(да,точно бяла Crazy )Общото с Не-парфюма е точно амброксанът,но Not A Perfume е само амброксан,тоест моно-молекулен аромат. Бързо излита обаче.

# 365
Някои доста, но нито един от тях за мен достатъчно. Страшен фен съм на Адикта и просто не го нося никога в жега. Не съм си купила нито една от версиите и не бих. Peace
А какво ползваш в жегите?

# 366
  • София
Да се похваля - най-после имам малко количество Лов на Клои.
Пръснах си малко на ръката, а утре ще го нося.
Обаче този път рози не усещам, което много ме радва.

# 367
  • София
Иначе Anyway JHAG го пробвах от сета с виали,който поръчах от сайта им.

Можеш ли да ми кажеш доставят ли до България или трябва с превозвач и колко е доставката?

# 368
  • Belgium
L'Agent, честит, един от най-любимите ми аромти  Heart Eyes

И аз не усещам рози, изключително трудно ги нося в парфюм като цяло.

А в козметика не мога да понасям аромат на рози.

# 369
А какво ползваш в жегите?
Ооо много неща, но не и ванилови парфюми. Heart Eyes Предимно цитруси и леки цветя.

# 370
  • USA, Steak State
L'Agent, честит, един от най-любимите ми аромти  Heart Eyes

И аз не усещам рози, изключително трудно ги нося в парфюм като цяло.

А в козметика не мога да понасям аромат на рози.

На тема "рози" съм като Лу и се радвам, че и в класическото Клое не ми удря много на тях. :у

# 371
Mihaela_z,не съм поръчвала до България. Използвах адреса на приятел,живеещ в Германия и той ми ги донесе. Доколкото си спомням обаче имаха доставка до България.В сайта им преди да потвърдиш поръчката можеш да видиш какви са опциите  Peace

# 372
  • Sofia
За мен Адикт е чудовищно мощен в хладно време, а в жегите става мек и по-малко траен.
Самсара също, тези парфюми са по-поносими в горещина, но не са свежи летни аромати.  Laughing

# 373
Малко пак се вмъквам в темата-само Ви чета и почти не пиша, но сега отново с едно въпросче-получих подарък лосион и душ гел на това:
http://www.fragrantica.com/perfume/Roberto-Cavalli/Just-Cavalli- … ove-Her-9185.html
ии многоо ми хареса-как се държи парфюма, обаче-дали
някоя дама има наблюдения newsm78
много  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 374
Essence като го пробвах беше траен,да,но аз за Essence Eau de Musc се чудя дали е траен  Flutter Иначе Anyway JHAG го пробвах от сета с виали,който поръчах от сайта им. Има амброксан,който много ми харесва,изобщо много приятен лек,чист аромат.Напомня за току-що изпрана бяла тениска(да,точно бяла Crazy )Общото с Не-парфюма е точно амброксанът,но Not A Perfume е само амброксан,тоест моно-молекулен аромат. Бързо излита обаче.
Майско Цвете, за мен Essence Eau de Musc е нетраен, затова и се придържам към първата версия. Издържа ми около 2-3 часа, за разлика от първия, с неговите 7-8ч.

Благодаря за инфото за Anyway, май ще трябва да го имам.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт