Парфюмни размисли и страсти - 181

• 59 585
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
Да кажа и аз за Хермесите. Харесвам само средиземноморската от градините а тук в Пловдив не я видях, в София също забелязах че не навсякъде я има. Аромата на градините -две от тях пръснах е същия като тези които съм имала и в малки и големи шишета и купени не от оторизирани магазини.  Харесах Жур абсолю, Журовете не ги познавах. Този е много свеж новия и си струва пробата  сега в това време. Амбровото Мерве не  познавах, тестах го паралелно с еликсира и определено амбровото ще има повторен тест и ще го мисля на есен.  Масови няма да станат Хермесите според мен. Повечето не бих носила , обаче си струват да му се не види Grinning

# 436
  • София
Здравейте, препоръча ми консултантка  за младо момиче тоалетна вда ME . Моля за мнение от Вас, които сте го ползвали?

# 437
Да кажа и аз за Хермесите. Харесвам само средиземноморската от градините а тук в Пловдив не я видях, в София също забелязах че не навсякъде я има.
А в някой от магазините да не би да са я заредили в София? Аз минах днес през БЗ на Витошка и консултантката каза, че средиземноморската я няма и няма да я внасят.

# 438
Да кажа и аз за Хермесите. Харесвам само средиземноморската от градините а тук в Пловдив не я видях, в София също забелязах че не навсякъде я има.
А в някой от магазините да не би да са я заредили в София? Аз минах днес през БЗ на Витошка и консултантката каза, че средиземноморската я няма и няма да я внасят.

Във Варна също не е зареден.

# 439
  • София
Днес си взех Chanel 19 и много ми харесва... Напомня ми Кристала, но има и кожа, което за мен е плюс Simple Smile Траен е - вече 7 часа го усещам осезаемо! Забелязвам, за съжаление, че повечето парфюми, които пробвам напоследък, са отегчителни, тягостни и еднакви... Не знам дали на мен ми се струва, но много от брандовете са започнали да правят едно и също, без експерименти, пък и нетрайни...

# 440
  • София

Има я в Дъглас, и в двата в София Simple Smile

Последна редакция: сб, 21 юни 2014, 21:48 от Дения

# 441
  • sofia
В кой магазин в София мога да намеря  Lovely Sarah Jessica Parker и наистина ли приликата му с  Narciso Rodriguez For Her е голяма

# 442
В кой магазин в София мога да намеря  Lovely Sarah Jessica Parker и наистина ли приликата му с  Narciso Rodriguez For Her е голяма
Да наистина. Обаче можеш да го намериш само по квартални магазини, не и в големите парфюмерии, където вече не се внася и съответно продава. Търси в нета най-добре.

# 443
  • sofia
Аз искам да ги сравня ,защото съм влюбена в  Narciso

# 444
Аз искам да ги сравня ,защото съм влюбена в  Narciso
Няма да ти хареса!

# 445
  • sofia
Май,май направо Narciso ще си взема пак
Благодаря ти   densi

# 446
Май,май направо Narciso ще си взема пак
Благодаря ти   densi
Ако си влюбена в него, не търси бюджетен заместител, няма да те зарадва. Много по- остър е и има разлики.

# 447
  • sofia
Така си и мислех  Simple Smile
Досега от всички,които съм ползвала още не съм разлюбила  Идилята на Герлен и Нарцизо за нея едп ,а според моя нос те имат доста сходство

# 448
  • Стара Загора
Като заговорихте за Narciso Rodriguez и аз да си кажа, че ми е много, много любим, но ми е нетраен. Имам 50 мл. ЕДТ в момента( и както е тръгнало май бързо ще го свърша), изпръсках и една пробичка на ЕДП- варианта, а мъжа ми наскоро привърши  NR for him EDP. И трите варианта нямат голяма трайност при мен. Чудя се при мен ли е само така? Има ли някой от парфюмите на бранда, с голяма трайност, въпреки, че това е доста субективно?

# 449
  • sofia
При мен ЕДП варианта е траен ,издържа цял ден на кожата, а на дреха докато не я изпера се усеща. Може би е индивидуално

Общи условия

Активация на акаунт