Парфюмни размисли и страсти - 181

• 59 412
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Велвет Орхидея според мен ще вземе Оскара за парфюм на годината. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Няма такъв парфюм, няма такава красота!

# 631
Велвет Орхидея според мен ще вземе Оскара за парфюм на годината. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Peace Напълно съгласна.
Нямам търпение да стане есен, за да го нося.

# 632

Peace Напълно съгласна.
Нямам търпение да стане есен, за да го нося.

И аз  Blush
Прелест   Heart Eyes

# 633
Направо ми е смъртоносен, отрова в температури над 18-20 градуса.  Peace Хората около мен, колегите, също реагират много лошо на него извън студ и сняг.

За МG не ми се спори, всеки си има глава на раменете и си знае откъде и как да пазарува. Имала съм кофти ситуации, както и много хубави и успешни вк. и покупки и процедури. Приятелки и съфорумки са им клиенти и също разказват интересни неща и в двата полюса. Wink
Например оставените тестери на Ескслузивите на Тоф Форд не били тестери, а се продавали?! Хайде бе?! Mr. Green Е да ама не за всички, пробвали сме ги мнооого пъти и как ще си го купи някой за нов и непробван и ще даде такива пари?!
Днес на работа бях с него(ЕЛЕКСИРА де)психиатъра каза впечатляващ,ортопеда -запомнящ се и много свеж.Точно свеж не бих го нарекла,но те мъжете нямат обонянието на жените.Простено им е.Важното ,че мен ме радва

# 634
И на мен Еликсира не ми е смъртоносен, ма аз съм си и с увреден нос вече, та не съм много критерий. Общо взето като си тръгна от работа и вагона в метрото се освобождава за мен, но....не ми пречи  Mr. Green   Днес даже се чудех дали няма да се евакуират, тъй като бях с новия Айгнер  hahaha

# 635
  • София
Аз я пробвах тази Орхидея три пъти и ..нищо не трепва.  :Ще трябва да се напръскам явно добре, за да я усетя.:

Определно настъпва някаква нова трансформация във вкусът ми. Crazy Освен ,че луднах по Теракотата, направо  smile3537 ( за мен е супер женствен и добре бленднат , почти колкото Беж Simple Smile , но една идея по звънлив) . Аз го оцених едва след като се полях смело с него и ме обви облака му. Иланг иланг по принцип не понасям.
Вчера , намерих остатък от проба на Дафне и си душих ръката цяла вечер. Joy
Следваща спирка Фракас и четвърти километър.

П.п. За Теракотата, дори знам с коя рокля ще го нося , когато го придобия!  Joy

# 636
А глупости с Фракаса в нас, къде ще търчиш по 4-ти км?! Joy Heart Eyes Hug  bouquet
Куражче, онзи ден рано сутринта на слизане от трамвая №5 родих гениалната идея, че Теракотата е лъстив парфюм. После една моя любима, приятелка съфорумка, каза случайно че мъжа и одобрил страшно парфюма /мъжа и е голям джентълмен и много разбира/ и споменал същите неща, но по мъжки. Трета, любима моя приятелка- съфорумка го допря дори до Будоара, което силно ме развълнува и зарадва. Усещаш ли го някак така?

# 637
  • София
Мимчо, кажи нещо повече за новия Aigner Simple Smile

# 638
Момичета, влизам с една молба. Писах и в другата тема, но явно тя не се посещава толкова често , колкото тази. Копирам си въпроса с голяма надежда Praynig  - "Днес подуших "Галерия" № 24, обаче не разбрах на кое е имитация, а страшнооо много ми хареса. Отдавна търся такъв аромат, но не зная как се казва. Много ви моля , ако някой знае как се казва да ми напише или да пусне списък с номерата, на които отговарят "

# 639
Тази сутрин Еликсира ми е по различен.Като си  душа ръката много ме радва,а след себе си имам чувството ,че оставям диря като водата на Сисли 2.Моля момичетата които са компетентни да се произнесат.На моята суха кожа сигурно стои супер различно.Немога да се усетя сама за съжаление.Само това долавям което бие на Сисли

# 640
Тази сутрин Еликсира ми е по различен.Като си  душа ръката много ме радва,а след себе си имам чувството ,че оставям диря като водата на Сисли 2.Моля момичетата които са компетентни да се произнесат.На моята суха кожа сигурно стои супер различно.Немога да се усетя сама за съжаление.Само това долавям което бие на Сисли
От китка и аз го обожавам, винаги имам мини в чантата си и когато усетя, че нервите ми се късат, слагам мъничко на китката и вдишвам, като цигане лепило, докато си стъпя на краката, но напръскан цялостно, хората го възприемат лекарствен.
Преди две години едно 6г. хлапе каза "Г-жо. миришете на сироп за кашлица", това в края на март, след като цяла зима изкарах с него, което ми даде знак да го спра, до следващото застудяване.
С две думи казано, различен в студено и топло време, както вече писахме.
Не го мисли, радвай му се, щом ти е кеф. Аз бих се изкефила, някой ололо мен да ми мирише на него, пък дори и да е 40 градуса.

# 641
  • София
Момичета, а как намирате Tom Ford Sahara Noir - може ли да бъде унисекс?
И има ли го за тест из магазините?

Иначе и аз страшно харесвам Velvet Orchid  Crazy Много е секси и смятам, че стои по-женствено и нежно от Black Orchid...

# 642
От китка и аз го обожавам, винаги имам мини в чантата си и когато усетя, че нервите ми се късат, слагам мъничко на китката и вдишвам, като цигане лепило, докато си стъпя на краката, но напръскан цялостно, хората го възприемат лекарствен.

Сега си обяснявам защо днес си търпя  Пантерата (само на китки) и дори ми е приятна, и е някак с по-изразени и меки цветни нотки (знам, че няма, но нещо като зюмбюл, момина сълза), а вчера се ми идваше по-остър  (от тила).

# 643
Момичета, а как намирате Tom Ford Sahara Noir - може ли да бъде унисекс?
И има ли го за тест из магазините?
Не той е ексклузивен парфюм и няма да се продава в България. Унисекс е да и е само тамян. Силен, отровен, топъл и сладък тамян. Атомна бомба! Аз съм влюбена в този парфюм и ще го купя, но се намира доста трудно и цената му е отвратителна. Според мен може да се носи супер рядко, не повече от няколко пъти в годината и ще бъде непоносим за околните. Горещ парфюм, истински горещ! Страшно ми хареса, защото буквално ми сгрява тялото и душата. Ще се хареса на супер малко хора и Том Форд си го знае и затова го е пуснал най-вероятно като супер лимитка.

# 644
  • София
densi - Благодаря за включването  Simple Smile
Жалко, че няма да я има Сахара за тест, но здраве да е...Като му видях съставките ми се стори баш мой тип, а явно е и твой...Нямам особени скрупули за това дали бих задушил някой около мен или пък колко е приложим аромата - важното е да ми харесва. Явно ще се разминем с тази любопитна Сахара...

Общи условия

Активация на акаунт