Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 84 197
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Момичета може ли да се връщат стоки ако не са ни харесали или ако не сме си оцелили точния размер? newsm78

# 556
  • оттам, откъдето започва България
Ей,да оставите прах и за мен  Laughing поне 2 опаковки! Sunglasses

Някой да има намалените стелажи,метални са,като за таванско помещение?150/75/30 като р-р.

Току- що ме попариха мен, че прах в момента няма при нас  Confused Ще търся нататък през седмицата, дано ме огрее!
При нас има доста кашони с прах, независимо че като гедам във всяка количка се вози поне по едно ОМО. Мисля че няма място за притеснения, ще има за всички.  smile3503

# 557
Момичета може ли да се връщат стоки ако не са ни харесали или ако не сме си оцелили точния размер? newsm78
Аз бях купила едни пантофки и тъй като взимам 37 не ги премерих, но жената на касата ми каза, че ако нещо не ми пасват или поискам мога да си ги сменя без проблеми с бележката.

# 558
Купих 5 пакета Омо, да има! Mr. Green
Взех сапуни Fa, кайма, от сиренето за мазане ККласик. Много е хубаво, утре ще ходя да взема още, че детето го изяде набързо!
Каймата се готви в момента на мусака, ще кажа по-късно как е!

# 559
Умирам от яд...  Crossing Arms В четвъртък взех чушкопек за майка ми и гледам, че другата седмица е намален с 30%  Crazy

# 560
  • Sunshine state
Къде го гледаш и на каква цена ще е? И аз обмислям покупка на чушкопек и за това питам.  Peace
Знаех си,че всички ще 'изкрейзаме' по ОМО-то,ама няма как-хубав прах на хубава цена. Аз с него си карам от промоция до промоцията.  Crazy

# 561
Купих 5 пакета Омо, да има! Mr. Green
Взех сапуни Fa, кайма, от сиренето за мазане ККласик. Много е хубаво, утре ще ходя да взема още, че детето го изяде набързо!
Каймата се готви в момента на мусака, ще кажа по-късно как е!
Ти ли изкупи ККласик-а? Crazy Hug Към 20:00 часа бях в КК,и беше останал само с лук.Взех си разбира се.Наистина е хубав за мазане.Единственото за мазане което ми харесва от този магазин.Други които съм купувала ми се струват пресолени.И предпочитам да купувам от Пени.Взех и от Омо-то една бройка,че много го хвалите.Иначе си имам Ариел за още поне 30 пранета.Купих и един леко "умрял" пъпеш. ooooh!Бе бяха останали 4 или 5.А много ми се хапваше пъпеш и взех.От другия модел въобще нямаше,на 1.40 ли беше,1.50 ли...Пък едната като я питах "
-Имате ли пъпеши в склада?
-Имаме,да.
-Защо не извадите поне 10-ина до края на работното време,да има?Тези са прогнили на места.
-Ще се грабнат и тези.Пък като няма,няма.Да си ходят в друг магазин че имам да чистя щайгите" #Crazy
Пожелах и лека работа и толкоз...Какво да се занимавам с неандерталци.Пак че си избрах един 6 кила,но с малко гнило.След Кауфланд ще се засиля аз да ходя и по другите магазини, в 8 вечерта.Ако всички бяха прогнили факт че щях да и вдигна луд скандал заради отношението към клиентите.Не за друго.Както и да е....
Купих и пресни картофи,грах,чесън,доматено пюре,белени домати в консерва...От намалените четки за зъби взех за да ги пробвам.Специално за зъбите не обичам да си правя експерименти с четки,вода за зъби или паста.Но реших да ги взема.От Снежанката се отказах,както и от калмарите.От месото на витрината също.Само като го видях потъмняло...Не коментирам.Кайма Народна взех за принцеси.От там видях Ккласик за мазене-останало само с лук,но си купих няколко.Че наистина е много хубаво. Heart EyesХалва-бяла,шоколади Милка,фъстъците от 0.99 и бегом към касата.Това беше пазаруването.

Последна редакция: вт, 19 авг 2014, 07:08 от milenka333

# 562
  • Бургас
Тук в Бургас са пуснали някакви сокоизстисквачки Sapir на промоция за 39лв. Някой има ли такава? Заслужава ли си?

# 563
  • Sunshine state
Четките за зъби са много хубави-купувам само такива вече няколко месеца. Избирам 'Сензитив' и ми пасват идеално-меки са и венците не кървят. Има едни други на тази фирма с гумено кръгче по средата-никога не ги взимайте,не чистят изобщо. Аз ги бях забърсала погрешка.  Peace

# 564
  • София
Благодаря на всички, включили се с отзив за тиганите от миналата седмица   bouquet
Все пак реших, че ми е по-належащо да си взема тенджера и тигана остана за по-нататък  Rolling Eyes
Май не са ги пускали обаче скоро в промоция техните к-класик  Thinking

Има едни други на тази фирма с гумено кръгче по средата-никога не ги взимайте,не чистят изобщо. Аз ги бях забърсала погрешка.  Peace

Такива и аз бях взела - ужасни са... заминаха след втората употреба в кофата.

ОМО-то ще го пропусна, бях вземала от предишни промоции, заради добрите отзиви тук, но на мен ми е с малко странен аромат - определено не е моя прах за пране.

За пъпешите все се надявам, че ще пуснат нещо по-свястно и си оставам с надеждите Confused На брошурата все слагат жълти - вземала съм 2 пъти, все зелени улучвам, да не говорим, че изобщо не бяха сладки...

Къде го гледаш и на каква цена ще е? И аз обмислям покупка на чушкопек и за това питам.  Peace

http://www.kaufland.bg/webdatenupload/Pdf/BG/KW_VW_34/blaetterkatalog/index.html
27.99лв ще е чушкопека от 25.08

# 565
Четките за зъби са много хубави-купувам само такива вече няколко месеца. Избирам 'Сензитив' и ми пасват идеално-меки са и венците не кървят. Има едни други на тази фирма с гумено кръгче по средата-никога не ги взимайте,не чистят изобщо. Аз ги бях забърсала погрешка.  Peace
Аз взех в черна опаковка.Вътре са синя и червена.И май са точно с гуменото кръгче.... TiredОт промоционалните...На опаковката пише с лилави букви-Sensitive.

# 566
  • Sunshine state
И аз взех такива веднъж,понеже опаковките са еднакви или почти еднакви,та се наложи да купя от другите.
*noname*, благодаря ти за линка.Изгоден е чушкопекът и сигурно ще взема. Забелязах също така и чопъра 3в1 на Супериор. Нямам миксер и пасатор,та се чудя дали сте доволни и заслужава ли си покупката,понеже имам вече чопър.  newsm78  И само да кажа,че имаме микровълновата на същата марка и я ползваме безпроблемно вече 6та година.Като нова е-вътре не е пожълтяла и скалата не се е изтъркала от бърсане и употреба.  Peace

# 567
Много съм доволна от качеството на чаените бисквитки и царевичните земели от брошурата.Виждам,че коментирате четки за зъби,харесвам много Орал Би З ефект макс клийн.Отлични отзиви и за техния душ гел за 1,69 , марка Класик.И ние купихме от намалената Милка,супер си беше шоколада.Саламът Закуска с чушки и маслини не е нищо особено,но  за сандвич със земел става.Кьопулото беше много солено,иначе на консистенция е ок.

# 568
  • Варна
От 21.08 в Алати ще има троен чушкопек със същите характеристики и кука за 25.90лв.Аз  от там ще си взема!

# 569
От 21.08 в Алати ще има троен чушкопек със същите характеристики и кука за 25.90лв.Аз  от там ще си взема!

Ами да ти кажа имам и двата , от тройката съм по-доволна.

Общи условия

Активация на акаунт