Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 84 204
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Не те разбрах,от кои двата си доволна..те и двата са тройни...

# 571
Не те разбрах,от кои двата си доволна..те и двата са тройни...

Упс, мислих ,че единия е единичен. Разгледах Кауфландския, не е същия като моя. На Алати не го намирам, има ли линк? Гледай да е с по- голям отвор, ако може. Имат ли разлика във ватовете?

Разгледах го и другия. Не са точно като моя ,но то няма значение, важното е отвора. Единичния който го имам е с много малка дупка и големи чушки не влизат. Ватовете са им еднакви,така ,че каквото си харесаш. Куката е много полезна, но ползвам и щипки.Гледай и този който е с по-голяма гаранция.

Последна редакция: вт, 19 авг 2014, 17:22 от vela

# 572
  • Варна
http://www.proomo.info/2014/08/alati.bg-21-10-2014.html,ватовете да еднакви,1600вата

# 573
И в Метро има чушкопек на промоция пак за 25лв.

# 574
  • София
И в Метро има чушкопек на промоция пак за 25лв.
С ДДС - 28.79лв

# 575
Вчера минах пак да взема още от топеното сирене ККласик, че малката много го харесва.
На стелажа с преоценените обаче имаше 2 кутии х 12 пауча Киткат, намалени на 3.49 заради скъсана кутия. Прибрах ги бързо, котараците вкъщи бяха много щастливи. Simple Smile
Взех си и задушен ориз със зеленчуци от щанда със салатите - развален беше, изхвърлих го. Далече ми е магазина и за 1 лв не си струваше да ходя да им го връщам.

# 576
  • Бургас
Само coralisland ли си взе сокоизтисквачка и е доволна? Други отзиви?
Гледам, че има останали в нашия магазин. Ако я взема и си направя сок, от който не съм доволна, мога ли да я върна?
Tweetys, къде я видя за 39 лв., при нас е 44,90лв?

# 577
аз питах,няма проблем за връщането,трябва само да се запази опаковката и естествено касовата бележка

# 578
  • Бургас
Благодаря много, отивам.

# 579
sunny-n можеш да я върнеш но със сигурност, ще останеш доволно от сокоизтисквачката, мене поне много ме кефи Simple Smile

# 580
  • Бургас
Пробвах я вече с моркови и цвекло. Доста добре се справи - бързо и лесно. Пулпа не е съвсем сух, но ми върши работа. Дано да не се разваля. Иначе на информация ми казаха, че не мога да я върна, ако не съм доволна, пращала се на сервиз през първите две години, а през третата веднага се заменя с нова.  Нямало вариант - не ми харесва, връщам я. Може и да са ме излъгали, но за сега няма нужда да я  връщам  Grinning

# 581
  • русе
доволни ли сте от грил-наденичките на сами-м,не ми харесаха на външен вид през опаковката newsm78?

# 582
  • оттам, откъдето започва България
Да похваля моцарела Goldsteig 1 кг. Взехме я намалена на 7,50 лв. Разкошна.

# 583
Да похваля моцарела Goldsteig 1 кг. Взехме я намалена на 7,50 лв. Разкошна.

Е то на тази цена как няма да е! Завидях ти! Heart Eyes Да си я хапвате  със здраве!

# 584
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря ти, хапваме си и ни е доста вкусно. Най-интересното, че ние мислехме, че това е прясно обезсолено сирене. Всъщност е солено и е с вкус на кашкавал, но на истински кашкавал, като едно време, става на конци.  eat А иначе редовната цена май е към 12 лв., но не помня, а пък скъсах етикета.

Общи условия

Активация на акаунт