Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 84 217
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
  • Sunshine state
То наистина има вкус на прясно сирене и е почти безсолно,не е солено. ThinkingМъжът ми за това и не яде моцарела-безвкусна му е,но пък аз я харесвам много в салати и купувам постоянно. За мен няма общо с кашкавал.
На Сами-М не знам за наденичките,но миналия ден взех пилешки хапки в плик от 500гр,някакви без мазнина пише на тях. Бяха си направо гадни-някаква пихтия,която няма общо с пил. хапки. Sick
Днес ще ходим на пазар в К.  Sunglasses

# 586
  • оттам, откъдето започва България
ММ също не обича моцарела, но тази е различна. Осолена е и има вкус на кашкалал, но на много хубав кашкавал. Абе най-добре да се пробва. Не мога да го обясня. Аз също бях изненадана от вкуса, защото очаквах вкус на прясно сирене. Тази моцарела е и по-твърда.

# 587
  • София
За коя моцарела точно става дума? Май само на пакетчета по 125гр съм виждала  Thinking а прочетох нещо за 1кг...

# 588
Ето тази: http://www.goldsteig.de/en/products/mozzarella/firm-mozzarella.html. Под картинката пише: schnittfest, т. е. устойчив на рязане.

# 589
  • Sunshine state
Може да е по-солена,понеже не е в саламура. Тази в пакетчетата е в саламура.
Ходихме до К,взехме разни неща,сред които и тъмната маслинова паста,но не ми харесва-има някакъв химичен вкус.  Confused

# 590
  • София
Ето тази: http://www.goldsteig.de/en/products/mozzarella/firm-mozzarella.html. Под картинката пише: schnittfest, т. е. устойчив на рязане.

Много благодаря   bouquet
Ще гледам по-внимателно следващия път, че у дома много се тачи моцарелата - и на салатка, и за пица, и проста така за хапване  Crazy
Само малко ме притесняват такива големи опаковки, но се надявам, че ще се хареса.

# 591
Може да е по-солена,понеже не е в саламура. Тази в пакетчетата е в саламура.
Ходихме до К,взехме разни неща,сред които и тъмната маслинова паста,но не ми харесва-има някакъв химичен вкус.  Confused

На опаковката си пише, че е осолена. Наистина е без саламура, но тя е като кашкавал.

# 592

Много благодаря   bouquet
Ще гледам по-внимателно следващия път, че у дома много се тачи моцарелата - и на салатка, и за пица, и проста така за хапване  Crazy
Само малко ме притесняват такива големи опаковки, но се надявам, че ще се хареса.

И ние бяхме предубедени. Гледахме я единия ден при преоценените храни. Имаше 6-7. На другия ден беше само една и се решихме. Не съжаляваме, даже вече сме й почитатели.

# 593
Къде ги намирате тези преоценени стоки? В нашия Кауфланд не съм виждала такъв щанд. И още един въпрос- защо са преоценени?  Mr. Green

# 594
Според мен са преоценени поради изтичането срока на годност/обикновено седмица преди това/ или нарушена опаковка.
А къде се намират?Огледайте се! Навсякъде различно,но млечни около млечните продукти,а месата в една каса на най долния рафт при опакованите.
Там,около тези места винаги има хора.

# 595
Точно така, поради изтичащ срок. Аз си запазих касовия бон, за да мога да я върна, ако има проблем. За щастие не се наложи. Взехме я от намалените продукти при млечния щанд. Иначе при нас има намалени продукти и при месото, но едва наскоро ги намерихме в един фризер.

# 596
А аз преоценени не купувам (само котешки стиксове ако има)  Naughty На скоро като си избирах мюсли и на едната фирма всички пакети бяха пълни с буболечки......след 2 дена ги видях именно на преоценения щанд  Peace

# 597
При месата - има щайги с преоценени стоки - пилета, наденици, при колбасите - при нас до кренвиршите - също за салами и пр., при детските млечни кремчета - има за сирена, мляко, салати, до касите - разни други. Във фризера при замразените меса - също има.

Случва ми се да намалят месо точно пред мен, да му залепят червения етикет - купувам и веднага щом се прибера - готвя. Купувала съм сметана, маскарпоне, цедено мляко, кисело мляко, яйца......Обикновено на такива стоки се старая до края на деня да им намеря приложение, че иначе не се знае.....Ядки и мюсли избягвам да купувам, както и боб, защото не знам какво мога да намеря вътре......Не че като взехме един царевичен грис - на редовна цена - вътре не бе с пеперуда някаква.......

# 598
  • Бургас
Само coralisland ли си взе сокоизтисквачка и е доволна? Други отзиви?
Гледам, че има останали в нашия магазин. Ако я взема и си направя сок, от който не съм доволна, мога ли да я върна?
Tweetys, къде я видя за 39 лв., при нас е 44,90лв?

ooooh! Объркала съм се. 44,90лв. е. В крайна сметка реших да не рискувам и си купих друга от Технополис.

# 599
Здравейте, имам една чуденка, ако някой от вас се е сблъсквал с подобен случай да сподели - тая седмица си взех от кауфланд една маша за коса, която беше намалена, ама като се прибрах вкъщи се оказа, че не ме устройва, тоест пише, че се върти на 360`, а пък тя не се върти и сега се чудя мога ли да отида да я върна, тъй като не ми хареса - според вас да ходя ли да я връщам или няма да стане?

Общи условия

Активация на акаунт