Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 84 828
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Здравейте, имам една чуденка, ако някой от вас се е сблъсквал с подобен случай да сподели - тая седмица си взех от кауфланд една маша за коса, която беше намалена, ама като се прибрах вкъщи се оказа, че не ме устройва, тоест пише, че се върти на 360`, а пък тя не се върти и сега се чудя мога ли да отида да я върна, тъй като не ми хареса - според вас да ходя ли да я връщам или няма да стане?

Само с касова бележка, не помня срока но със сигурност е поне седмица, можеш да върнеш всичко, без обяснение.

# 601
Здравейте, имам една чуденка, ако някой от вас се е сблъсквал с подобен случай да сподели - тая седмица си взех от кауфланд една маша за коса, която беше намалена, ама като се прибрах вкъщи се окаустройтоепише,че се върти на 360`, а пък тя не се върти и сега се чудя мога ли да отида да я върна, тъй като не ми хареса - според вас да ходя ли да я връщам или няма да стане?

Само с касова бележка, не помня срока но със сигурност е поне седмица, можеш да върнеш всичко, без обяснение.
  казваш им че  имаш проблем с нея измисли нещо и кажи че искаш да ти върнат парите,ако ти се запънат като при меен с обяснението,че "ще я пратят на сервиз за 10 дена"н,  кажи че  просто не може ли да ми върнете парите да си взема нещо друго? И трябва да ти ги върнат,освен ако не искаш да я замениш  за друга вещ

# 602
Къде го гледаш и на каква цена ще е? И аз обмислям покупка на чушкопек и за това питам.  Peace
Знаех си,че всички ще 'изкрейзаме' по ОМО-то,ама няма как-хубав прах на хубава цена. Аз с него си карам от промоция до промоцията.  Crazy

Пупитка, по колко вземаш?

Пратих моя мъж за ОМО - взел е два пакета...

На колко време горе долу го пускат на промоция newsm78

Май малко съм взела, чудя се, дали да не го пратя още веднъж за още два пакета Laughing

# 603
Здравейте, имам една чуденка, ако някой от вас се е сблъсквал с подобен случай да сподели - тая седмица си взех от кауфланд една маша за коса, която беше намалена, ама като се прибрах вкъщи се окаустройтоепише,че се върти на 360`, а пък тя не се върти и сега се чудя мога ли да отида да я върна, тъй като не ми хареса - според вас да ходя ли да я връщам или няма да стане?

казваш им че  имаш проблем с нея измисли нещо и кажи че искаш да ти върнат парите,ако ти се запънат като при меен с обяснението,че "ще я пратят на сервиз за 10 дена"н,  кажи че  просто не може ли да ми върнете парите да си взема нещо друго? И трябва да ти ги върнат,освен ако не искаш да я замениш  за друга вещ
Може да измислиш, че мъжа ти е купил нежелан подарък и го връщаш. Аз така направих!  Peace Направо ми върнаха парите, не са ми заменяли стоката! Ако се съмняваш, че са те запомнили, просто прати приятелка Simple Smile Успех!

# 604
  • Sunshine state
Това с подаръка е супер идея,ще се възползвам,ако някога видя зор с връщането.  Crazy  Laughing
Тета,взимам по 2 пакета,но вървят бавно и тези са сигурно от няколко месеца. Сега вече съм на половината на последния пакет. Пера предимно светло с него и за това върви бавно. Преди го ползвах и за цветно,но взех от Персил-а им на промоция и съответно ги ползвам паралелно.  Simple Smile
Пускат го на около 2 месеца,забелязвам. Предостатъчно ми е да взема 2 пакета,понеже нямаме много светли неща,освен чаршафи,бельо и някоя и друга блуза на мъжа ми.
Днес съм много доволна от пазара в К. Имаше намалени таблетки за съдомиялна Сомат 38бр от 15.99лв на 2.45лв. Взех 2 пакета.  Party

# 605
Сигурна ли си за цената на таблетките? Да не е 12.45? За 2.45 ще мина половината град, но ще отида до Кауфланд.  Crazy

# 606
12.45 трябва да са  Peace

# 607
  • Sunshine state
С червен етикет са и са точно 2.45лв бройката.  Simple Smile Имах само 5 и нещо в мен,понеже тръгнах с малката само за сапун,но като ги видях,не успях да устоя.  Flutter

# 608
Това с подаръка е супер идея,ще се възползвам,ако някога видя зор с връщането.  Crazy  Laughing
Тета,взимам по 2 пакета,но вървят бавно и тези са сигурно от няколко месеца. Сега вече съм на половината на последния пакет. Пера предимно светло с него и за това върви бавно. Преди го ползвах и за цветно,но взех от Персил-а им на промоция и съответно ги ползвам паралелно.  Simple Smile
Пускат го на около 2 месеца,забелязвам. Предостатъчно ми е да взема 2 пакета,понеже нямаме много светли неща,освен чаршафи,бельо и някоя и друга блуза на мъжа ми.
Днес съм много доволна от пазара в К. Имаше намалени таблетки за съдомиялна Сомат 38бр от 15.99лв на 2.45лв. Взех 2 пакета.  Party

Пупитка, благодаря  за отговора за Омото..

Ами аз бяло пране нямам, затова и по принцип  не вземам прах за бяло пране, винаги за цветно. Но четох, че Омото става и за цветно Thinking

При мен ще върви бързо, защото ще пера всичко с него, освен дрехите на малкия, които пера с персил сензитив гел.

Ако е на два месеца промоцията му, воже и да ми стигнат тези два пакета де..

# 609
Пупи,тия таблетки в Кой Кауфланд,то не,че мен ще чакат,амааа да си пробвам късмета!

# 610
  • Sunshine state
Във филиала на Цариградско шосе. Останаха и големи кутии Сомат по 76 таблетки-5.99лв,но са скъсани и не знам колко има вътре. Има и гел намален,но не е на сметка.От тези малките кутийки имаше още 1,но беше в торбичка,понеже и тя бе скъсана. Веднъж попаднах на Финиш гел за 0.99лв. Бяха останали 2 и ги взех,но ако имаше още..  Crazy

# 611
# 612
  • оттам, откъдето започва България
За коя моцарела точно става дума? Май само на пакетчета по 125гр съм виждала  Thinking а прочетох нещо за 1кг...
Тази седмица е на промоция - цена 8.99 лв. Виж новата брошура.

# 613
Във филиала на Цариградско шосе. Останаха и големи кутии Сомат по 76 таблетки-5.99лв,но са скъсани и не знам колко има вътре. Има и гел намален,но не е на сметка.От тези малките кутийки имаше още 1,но беше в торбичка,понеже и тя бе скъсана. Веднъж попаднах на Финиш гел за 0.99лв. Бяха останали 2 и ги взех,но ако имаше още..  Crazy

Явно е само за там. на Тодор Каблешков нямаше и не е имало подобна промоция  Sad Жалко.

# 614
Simple Smile еми върнах я машата без проблем, казах на информацията, че съм я купила, ама не се е оказала това, което търся и ми върнаха парите, учтиво беше момичето много

Общи условия

Активация на акаунт