Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 83 782
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Имаше намалени кренвирши в опаковка на Кен и от тях грабнах.

Хубави ли са?

# 631
Привет момичета някой от вас има ли каната БРИТА за вода която е в брошурата някакви отзиви за нея?
Че съм в чуденка писна ми да мъкнем тубите с вода по стълбите .

# 632
Имам кана от години, доволна съм. С един филтър карам около месец и половина, понякога до 2. По вкуса на водата веднага се усеща кога е дошло време за смяна.
Вече се замислям за втора... заради пластмасата... все пак старее.

Пускат и оферти за 4 филтъра за около 30лв. Стигат ми за около половин година Simple Smile тамън до следващата промоция.

# 633
Лазурит благодаря най вероятно ще се възползвам тези дни. Grinning

# 634
Сега се връщам от Кауфланд...купих от моцарелата, която е на промоция - много е вкусна наистина и смятам да взема още. Струва ми се, че бързо ще и видя сметката както е 1 кг  Laughing масло от немското  взех...то също е много хубаво, от свинския дроб купих.

Намерих и разкошно бельо намалено със 75%...накупих си сума и боксерки и бикини по 1,25 и 1,50, както и корсажи по 2 лв. Купих и комплект прибори за хранене - 24 части за 9,99 лв.  много симпатични и удобни, та сега се чудя дали да не изтичам да взема и другия комплект, който остана Laughing
От зеленчуците грабнах чушки, моркови, сини сливи...

Абе уж отидох само за моцарелата и едва се прибрах до вкъщи с торбите  Crazy

# 635

Хубави ли са?
Чудно вкусни са  Peace Опитай ги,няма да съжаляваш. Peace

# 636
  • Варна

Хубави ли са?
Чудно вкусни са  Peace Опитай ги,няма да съжаляваш. Peace

Мерси, за пица ми трябват.  Simple Smile

# 637
  • Mediterraneo
Аз днес отидох уж за нищо( търсих таблетки за басейна), пък оставих сума ти и пари!
Някой похвали гръцката баница- отврат! Направо ми идеше да я оставя на касата като видях колко мас изкапа от нея... Няма да повторя със сигурност.
Моцарела нямаше, затова сигурно ще отида още веднъж до края на седмицата, дано улуча. Взех обаче намалена скаморца, на 3.50( тия нормални ли са в К?! В Лидл е на цена 4 и нещо, а в К. същото парче е 8 лв...)!
Пак от намалените млечни накупих страхотни плодови млека ККласик, досега не съм попадала, но са страхотни.
Заредих си и от корите за баница.
Разбира се, още куп щуротии...

# 638
  • оттам, откъдето започва България
Тарталета, не пропускай моцарелата, няма да съжаляваш.  Simple Smile

# 639
Аз пратих ММ да купи скарата. Взел я е, заедно с ребърца, кюфтета и наденички. Взели и зеленчуци. Изпекли ги, много било вкусно. Аз съм на работа, ще опитам довечера, но са доволни.

# 640
Точно щях да питам за скарата, но вече получих отговор преди въпроса си Simple Smile

# 641
момичета купих от К. дискове за грим от зелените на промоция.развалили са ги  smile3518 бяха хубави и плътни ,но сега са толкова тънки  #Cussing out

# 642
Тарталета,аз похвалих гръцките банички,няколко коментара съм зад теб.Защо не я остави на касата? TiredСега не на всеки се харесва блажна,и доста мазна баничка!А тя се вижда каква е още от витрината.Моя мъж ги обожава за закуска-казва че има енергия от тях.Аз ям по половин баничка защото ми става тежко.Слаба жена съм.Трябвало е да я върнеш или оставиш когато си видяла че е доста мазна и няма да ти понесе. TiredСъжалявам че си се подвела по някакъв начин от мен,но все пак това е баничка  Tired
И днес се отбихме до магазина за да търся пасатора с чопър и миксер,както и приборите за хранене.Пак ги нямаше.Някой да си ги е взел?Поне си напазарувахме доста сладки неща:Shogetten шоколади-немски,Bounty,торта Гараш,торта Лешник на Елей,захар...И диня.Вкъщи я разрязахме:винена,но не беше сладка.
Lorein666,кой е този комплект прибори за хранене - 24 части за 9,99 лв?Само като прочетох че са симпатични и удобни и ми засили желанието да ходя да си купя и аз Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 04:30 от milenka333

# 643
Приборите не са ли на цена 19.99лв newsm78

Аз да питам за скарата - това нещо как му се чисти плочата? Нали все пак ще залепне нещо и ще останат парченца по нея?

# 644
milenka333, приборите, за които говоря бяха на един рафт за намалени стоки...имаше 2-3 комплекта там, но цена нямаха сложена, та ходих да проверя колко струват и като видях 9,99 веднага ги грабнах. Laughing Не са изцяло метални, с пластмасови дръжки са, имаше с червени и сини само. Взех едни с червени, тъй като си ги представих веднага за Коледа как ще ми отиват на масата  Laughing Не че ми трябваха особено, но ми харесаха като форма, удобни са, а и цената за 24 прибора е повече от перфектна Simple Smile Пише, че са от неръждаема стомана, изглеждат стабилни, не са някаква тънка тенекия...

А тези от 19,99 не съм видяла кои са, но вероятно не са те...моите са някакви останали отпреди явно, тъй като нямаше количества (2-3 комплекта само) и просто са гледали да ги разкарат, та затова и са ги намалили така Simple Smile

п.п...сега ги видях във вестника тези от 19,99...да, моите са други, иначе кутията е съвсем същата и пак са поставени по този начин

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 10:22 от Lorein666

Общи условия

Активация на акаунт