Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 84 099
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Някой има ли скарата от новата брошура?
Много й се замислям.

# 616
  • Sunshine state
Сестрата на мъжа ми я имат и са доволни.  Peace
А аз се чудя за комплекта пасатор,миксер и чопър. Много ми трябват миксер и пасатор,понеже моите издадоха багажа отдавна. Виждам,че пасаторът е с метален накрайник,което ми харесва,понеже предишният беше от пластмаса и нещо не се разбрахме.  Confused
Мнения?
Иначе от брошурата си харесах доста неща-контра филето,кухненските ролки,млечна салатка,кашкавал,сирене,динята,кафе,бельо.. Да видим само дали финансово ще успея да подплатя щенията си.  Whistling

# 617
  • Пловдив
Здравейте! Някой взел ли е от металните стелажи, които са на промоция тази седмица- 17.99 лв.? Интересува ме към тях има ли болтове с които да се сглобят или трябва да си търся отделно?

# 618
  • Варна - Черна гора
Здравейте! Някой взел ли е от металните стелажи, които са на промоция тази седмица- 17.99 лв.? Интересува ме към тях има ли болтове с които да се сглобят или трябва да си търся отделно?
Такъв стелаж съм купувала от друг магазин. В комплекта има винтове, болтове, планки за закрепване  към стена. На него си съхранявах разсадите с мушката и сакъзчета през зимата. Определено върши работа, а и е на добра цена  Peace.

# 619
искам да питам дали някой от вас си е купил милтифункционалното ренде с 8 части от 6 лв.?някакви мнения  newsm78

# 620
искам да питам дали някой от вас си е купил милтифункционалното ренде с 8 части от 6 лв.?някакви мнения  newsm78
Аз имах такова,но не ми хареса.Много са малките приставките и ми беше цяла игра да нарендам нещо.

# 621
Аз имах такова,но не ми хареса.Много са малките приставките и ми беше цяла игра да нарендам нещо.

Peace

# 622
Благодаря момичета :bouqet:

# 623
  • Монтана
Момичета немското краве масло хубаво ли е.

# 624
Момичета немското краве масло хубаво ли е.

Да.

Да попитам, преди време бяха пускали едни жълти мопове тип пеперуда, дали сте доволни от тях? Сега ги има на цена от 10 лв.

# 625
Във вестника има ли ги? Уж го гледах, ама не помня да съм видяла.
Вчера бяхме в магазина и ги разглеждахме, че ни трябва ... има едни с редовна цена около 18лв - харесаха ни сякаш, стабилни изглеждат, но гъбата не изглеждаше добре закрепена... сякаш беше твърде мека и ще мърда....Затова решихме да чакаме да ги намалят Wink

# 626
Във вестника има ли ги? Уж го гледах, ама не помня да съм видяла.
Вчера бяхме в магазина и ги разглеждахме, че ни трябва ... има едни с редовна цена около 18лв - харесаха ни сякаш, стабилни изглеждат, но гъбата не изглеждаше добре закрепена... сякаш беше твърде мека и ще мърда....Затова решихме да чакаме да ги намалят Wink

Вчера гледах и бяха 10 ли 12 ,нещо такова. Поне така си мисля.  Thinking Вторник или сряда ще мина пак да ги погледна и сигурно ще купя, че този който ползвам сега ,ще сдаде багажа всеки момент.

# 627
Pupitka ,и аз ходих до Кф за да видя комплекта пасатор,миксер и чопър.Но нямаше  Tired Приборите от 19.99 също исках да погледна и тях ги нямаше  Tired Иначе си взех К.Ананас парчета,половинка диня,сладко от смокини,гръцка баница...страхотна е за закуска  Heart Eyes Имаше намалени кренвирши в опаковка на Кен и от тях грабнах.От Моцарелата взех предпоследното  Crazy Накрая купих някакво намалено одеяло 2 в 1.Видя ми се хубаво.Пък и на добра цена.

# 628
  • София-в сърцата на моите деца
 Peace

# 629
  • Sunshine state
Аз също вчера ходих до К и взех контра филе и разни др. неща,но при нас нямаше пък от бельото. Confused
Комплектът не видях дали го има,понеже без отзив нищо над 30 лв не купувам.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт