Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 83 776
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна

Моцарела нямаше, затова сигурно ще отида още веднъж до края на седмицата, дано улуча.

Ако имате Пени  - и там моцарелата е на промоция. Има и маскарпоне.  Simple Smile

# 646
  • Пловдив

Моцарела нямаше, затова сигурно ще отида още веднъж до края на седмицата, дано улуча.

Ако имате Пени  - и там моцарелата е на промоция. Има и маскарпоне.  Simple Smile
Къде...?Аз в брошурата не ги видях Rolling Eyes

# 647

Киса, моцарелата от пресното сиренце ли е в малките опаковки или от тая, тип кашкавал?  bouquet

# 648
  • София
Не съм Киса, но днес на брошурата видях, че пише Моцерела 125г и на снимката е от прясното сиренце.

# 649
milenka333, приборите, за които говоря бяха на един рафт за намалени стоки...имаше 2-3 комплекта там, но цена нямаха сложена, та ходих да проверя колко струват и като видях 9,99 веднага ги грабнах. Laughing Не са изцяло метални, с пластмасови дръжки са, имаше с червени и сини само. Взех едни с червени, тъй като си ги представих веднага за Коледа как ще ми отиват на масата  Laughing Не че ми трябваха особено, но ми харесаха като форма, удобни са, а и цената за 24 прибора е повече от перфектна Simple Smile Пише, че са от неръждаема стомана, изглеждат стабилни, не са някаква тънка тенекия...

А тези от 19,99 не съм видяла кои са, но вероятно не са те...моите са някакви останали отпреди явно, тъй като нямаше количества (2-3 комплекта само) и просто са гледали да ги разкарат, та затова и са ги намалили така Simple Smile

п.п...сега ги видях във вестника тези от 19,99...да, моите са други, иначе кутията е съвсем същата и пак са поставени по този начин
Много ти благодаря  Heart Eyes Утре ще ходя да ги потърся.И аз бих си взела червени.Както си ги описала съм убедена че ще ми харесат ужасно много.Пък и кухнята ми е в черно и червено  Simple Smile Иначе се сетих че един път така си намерих кош за боклук с педал.Намален от 15 лева на 5 лева.

# 650
Не съм Киса, но днес на брошурата видях, че пише Моцерела 125г и на снимката е от прясното сиренце.

MilenaZ,   bouquet

# 651
  • Варна

Киса, моцарелата от пресното сиренце ли е в малките опаковки или от тая, тип кашкавал?  bouquet

Виждам, че са ти отговорили. Аз видях, че има моцарела, но не купих. Само маскарпоне си взех.  Simple Smile

# 652
Здравейте момичета.
Имам голяма молба към четящите и пишещите в тази тема.

Преди месец в Кауфланд бяха пуснали на промоция сгъваеми масички, нещо такова .
Бяха три цвята - бяла, венге и натурална ( светло дърво).
Аз си взех от натуралните 3 бр.  и двете ми вършат чудесна работа, а третата ми е още неизползвана - стои за резерв. Много ми се иска ако някъде в София има останали още такива масички, да я подменя за бяла и да я ползвам за инцидентни нужди в кухнята.

Моля ви, ако някой някъде види, нека ми пише лично съобщение, ще съм много благодарна.
Ще преглеждам и тук в темата, но ми е важно, а се боя случайно да не пропусна.

Предварително благодаря на направилите си труда да ми пишат.
Спорен и хубав ден.

П.П. ,,Акция'' издирване на бяла масичка приключи неуспешно - изчерпани количества .
Освен сами да си я направим бяла ....

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 17:51 от djily

# 653
  • Mediterraneo
Съжалявам че си се подвела по някакъв начин от мен,но все пак това е баничка  Tired

А,няма такова нещо! Аз я купих, а после те четох  Simple Smile

Колко излиза кг моцарела от малките пакетчета като са на промоция? Имаме Пени, тази сутрин ходих, ама не забелязах моцарелата. Аз говорех за големия калъп в К., нали казвате, че е по- различна, та реших да я пробваме и нея.

# 654
  • София
Колко излиза кг моцарела от малките пакетчета като са на промоция? Имаме Пени, тази сутрин ходих, ама не забелязах моцарелата. Аз говорех за големия калъп в К., нали казвате, че е по- различна, та реших да я пробваме и нея.

Малките пакетчета са 125гр (отцедено нетно тегло пише на опаковката), последно бяха 1.11лв в Пени, но не ги намирам в сайта им - може да им е приключила промоцията... там често го пускат на промоция и поне на пакетчета по-евтино не съм намирала. На голямата опаковка и аз се каня, но тази седмица нещо не мога да стигна до Кауфланд... дано да оставите една и за мен  Crazy

# 655
  • Плевен
Здравейте, не съм чела цялата тема, само няколко странички назад, но да питам.. Сега гледах в брошурата, че има матраци на руло по 50лв. Някой дали е ползвал и доволни ли сте?

# 656
Здравейте, не съм чела цялата тема, само няколко странички назад, но да питам.. Сега гледах в брошурата, че има матраци на руло по 50лв. Някой дали е ползвал и доволни ли сте?
Аз взех от миналата промоция, но ги срожих едва миналата седмица.Удобни са ни, нямаме оплаквания засега

# 657
  • Варна

Имаме Пени, тази сутрин ходих, ама не забелязах моцарелата.

Промоцията беше до 27.08.
http://www.promooferti.com/%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%BC%D0%B0 … 83%D1%81%D1%82-2/

И понеже темата, все пак, е за КФ, да питам дали някоя от вас е ползвала тампоните на марката K Klassic? Видяха ми се доста изгодни - 2,79 лв/32 бр.

Последна редакция: пт, 29 авг 2014, 17:08 от Киса

# 658
Тарталета ,успокои ме.Едно голямо гуш  Hug Но пак е неприятно за теб  Tired
djily ,намери ли търсената масичка?  Flutter

# 659
  • Пловдив
И понеже темата, все пак, е за КФ, да питам дали някоя от вас е ползвала тампоните на марката K Klassic? Видяха ми се доста изгодни - 2,79 лв/32 бр.
Не са лоши и наистина изгодни.

Общи условия

Активация на акаунт