Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 84 313
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Момичета, някой в софийските магазини виждал ли е машината за сладолед? В Слатинския изобщо нямат намерение да пускат, доколкото разбрах от служителите...
На Скопие 1 - при затвора - си стояха ей така доста.

# 121
Момичета, котешката тоалетна за 4.99 10 кг силиконова ли е или бентонит?

# 122
Момичета, котешката тоалетна за 4.99 10 кг силиконова ли е или бентонит?
Не е силиконова.Аз по принцип от нея взимам за моя котак.

# 123
Здравейте, момичета.  Simple Smile
Някоя от вас купи ли уреда за омлети? На кутията му пише, че има книжка с рецепти, но към моя няма такава. Взех последното уредче и сигурно някой си е харесал рецептите и си ги е прибрал.  newsm78
Моля ви публикувайте книжката сканирана. Благодаря......

# 124
Тая седмица получих вестник, но пък нищо не си харесах.

Случайно да сте виждали някъде из веригите миксер за фрапе?
Не съм, но в брошурата на Лидл има 800 ватов/волтов (как беше?  Embarassed ) блендер - 35 лв. Той не върши ли същата работа?
Тоя в Кауфландската брошура е 200 W  Mr. Green Flutter

Здравейте, момичета.  Simple Smile
Някоя от вас купи ли уреда за омлети? На кутията му пише, че има книжка с рецепти, но към моя няма такава. Взех последното уредче и сигурно някой си е харесал рецептите и си ги е прибрал.  newsm78
Моля ви публикувайте книжката сканирана. Благодаря......
Обади се на телефона за клиенти и обясни, че нямаш книжка с рецепти. Най-вероятно ще ти дадат.  Peace

Последна редакция: нд, 08 юни 2014, 23:40 от Естел Бързоход

# 125
Привет!
Някой купи ли си кантарчето за да даде отзиви? Hug
Както и мнения за ел.системата на Veet. Hug
Иначе да вметна че имам подарен сешоара от брошурата.Подарък от преди около 4 години.Това е единственото нещо което все още работи от КФ.Та да го похваля. Mr. Green

# 126
Привет!
...
Аз, аз си го купих. Ами не мога да реша все още дали да го задържа или да го върна  newsm78
От 6 пъти качване един след друг ми даде 2 различни и 4 еднакви резултата. Освен това не хваща 3л бутилка, с която по принцип си сверявах предишния кантар и 4кг котка.  Mr. Green Може би 5 кг е минимума, който тегли, не знам. newsm78.
В какъв срок става връщането на нехранителни продукти? Ако пуснат другата седмица други кантари, може и да го сменя  Rolling Eyes Не знам, ще помисля.

# 127
Привет!
...
Аз, аз си го купих. Ами не мога да реша все още дали да го задържа или да го върна  newsm78
От 6 пъти качване един след друг ми даде 2 различни и 4 еднакви резултата. Освен това не хваща 3л бутилка, с която по принцип си сверявах предишния кантар и 4кг котка.  Mr. Green Може би 5 кг е минимума, който тегли, не знам. newsm78.
В какъв срок става връщането на нехранителни продукти? Ако пуснат другата седмица други кантари, може и да го сменя  Rolling Eyes Не знам, ще помисля.

# 128
Привет!
Както и мнения за ел.системата на Veet. Hug
Иначе да вметна че имам подарен сешоара от брошурата.Подарък от преди около 4 години.Това е единственото нещо което все още работи от КФ.Та да го похваля. Mr. Green

В ДМ и Лили има подобни уреди, цената е около 20-25 лева, а пълнителите са по 2-3 лева. Ползвам такъв от ДМ и съм много доволна. Имаш много различни видове кола маска. И най-важното е че има доста различни марки на пълнителите, не те ограничава както този на Вийт. Доколкото се сещам, пълнителя им не е никак изгоден  Peace

Естел Бързоход, блендер не става доколкото знам, но видях вчера, че в магазина има точно уред за фрапе, около 15 лв. Все още се чудя дали си заслужава Whistling

# 129
Момичета има ли в К кори за лазаня и къде да ги търся newsm78

# 130
  • София
Някой знае ли памперсите 4-ка, които са на промоция по колко бройки са?

# 131
  • София
Момичета има ли в К кори за лазаня и къде да ги търся newsm78
Има няколко вида. Стоят при макароните.

# 132
  • Sunshine state
Някой знае ли дали в Кауфланд имат от чашите на Банкя,които се взимат с точки? Thinking

# 133
Кантар и аз бях купила, беше голям боклук. От 3 качвания на него показваше 3 различни резултата с разлика 5-6 кг. Върнах го. Не съм гледаз таз седмичните промоционални, нопредполагам, че сасъщите.

# 134
Pupitka аз обикалях покрай водите и забелязах,че вода Банкя не продават,и от там си вадя заключение,че не дават и чаши Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт