Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 84 277
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
Да се отчета. Купихме си тигана с капака и тигана за палачинки на Тефал. Този за палачинките го пробвахме преди малко и е добър, лекичък е стават бързо.  Mr. Green Отивам да гледам новата брошура   bouquet
От тигана за палачинки много жени са доволни...Коя и да каже че го има все е във възторг. Simple Smile Аз пък го нямам още... Моя мъж се нуждае малко от диета  Mr. Green
Иначе днес минах през КФ.Купих дреболии-кисели млека,фолио,торби за боклука,сини сливи,банани,олинеза лютеница,печурки нарязани,доматено пюре...Горчица си купих че с нея свинското е божествено  Crazy Плъзнаха нещо мравки при нас и купих Aroxol-от него съм много доволна.На късмет,на етажерката пишеше че е над 5 лева,пък на касата ми излезе 3.49.Естествено попитах касиерката да няма объркване,защото не съм за 2-та лева разлика.Нямаше объркване.И до преди малко пръсках,да умрат гадините  #Cussing out От промоционалната пица взех две.Не е хубава,но нека има:за среднощно ядене  Joy И тъй като купих горчица си взех и 2 кила свински ребра.Искрено се надявам да са читави. TiredОт КФ месо по-принцип не взимам.

# 226
Да се отчета. Купихме си тигана с капака и тигана за палачинки на Тефал. Този за палачинките го пробвахме преди малко и е добър, лекичък е стават бързо.  Mr. Green Отивам да гледам новата брошура   bouquet
От тигана за палачинки много жени са доволни...Коя и да каже че го има все е във възторг. Simple Smile Аз пък го нямам още... Моя мъж се нуждае малко от диета  Mr. Green
Иначе днес минах през КФ.Купих дреболии-кисели млека,фолио,торби за боклука,сини сливи,банани,олинеза лютеница,печурки нарязани,доматено пюре...Горчица си купих че с нея свинското е божествено  Crazy Плъзнаха нещо мравки при нас и купих Aroxol-от него съм много доволна.На късмет,на етажерката пишеше че е над 5 лева,пък на касата ми излезе 3.49.Естествено попитах касиерката да няма объркване,защото не съм за 2-та лева разлика.Нямаше объркване.И до преди малко пръсках,да умрат гадините  #Cussing out От промоционалната пица взех две.Не е хубава,но нека има:за среднощно ядене  Joy И тъй като купих горчица си взех и 2 кила свински ребра.Искрено се надявам да са читави. TiredОт КФ месо по-принцип не взимам.

Миналата седмица и аз купих ребра, уж добре изглеждаха а вътре целите мазнотия  80% от тях ги изхвърлих  Sick

# 227
  • София
milenka333-какъв е този препарат за мравки, къде се намира, при нас на вилата почнаха и вътре да се заселват мравките. Ще ходя днес за пилешките пържоли, та да видя и този препарат.

# 228
milenka333-какъв е този препарат за мравки, къде се намира, при нас на вилата почнаха и вътре да се заселват мравките. Ще ходя днес за пилешките пържоли, та да видя и този препарат.
Aroxol му е името.Миналото лято си правех експерименти с подобни препарати,и този ми хареса най-много.Като напръскам едно хубаво и след час само ги събирам.А при нас са много  Tired От къде се въдят незнам.Преди месец се борих с хлебарки,сега с мравки.

mariana900 Ребрата наистина бяха доста мазни.

# 229
  • Варна
И при нас от два дни се появиха мравки, едни дребнички. И то къде - под сушилника с чиниите!  Rolling Eyes

Има ефект препарата, така ли?

# 230
Киса ,при моите мравки има ефект  Simple Smile При нас плъзнаха под мивката,в шкафовете,над тях...Нещо страхотно е  Shocked И като пръсна едно хубаво с този препарат,после ги събирам с прахосмукачката.Тъй че предполагам и на теб ще ти помогне  Peace

# 231
  • Варна
Киса ,при моите мравки има ефект  Simple Smile При нас плъзнаха под мивката,в шкафовете,над тях...Нещо страхотно е  Shocked И като пръсна едно хубаво с този препарат,после ги събирам с прахосмукачката.Тъй че предполагам и на теб ще ти помогне  Peace

Да, и при нас до мивката и сушилника. Вчера бях в КФ, да бях прочела по-рано.  Simple Smile

# 232
  • Русе
Току що отварям пакет прах за пране ОМО, купен от последната промоция преди не помня колко време и изненада. Миризмата е различна, не е онази неприятна миризма на едновремешен сапун, а приятен аромат. Някой друг да е забелязал нещо подобно? Дано да пере като предишния, че досега не съм открила друг прах, от който да съм толкова доволна. Всичко пера с него - и бяло, и цветно.

# 233
  • Sunshine state
Аз още ползвам от предната промоция и на мен си ми мирише както преди,но аз харесвам силната му миризма на сапун и чистичко.  Peace

# 234
А те няма ли да се сетят, че е време пак за такава прИмоцийка... Mr. Green Crossing Arms

# 235
  • Ботевград
http://issuu.com/promooferti/docs/dgjd

Новата брошура  Hug

# 236
  • Варна
В брошурата  има много превзръки от марката К-Класик, дали са хубави?

# 237
Доста неща си харесах от брошурката  Mr. Green Горното пилешко бутче, узо Паралия, циф, флакона на Раид, вениш за цветно и бяло, пластмасовата кофа за прах, диня и флашката Мисля в понеделник да намина. Някой купувал ли е диня от там да каже дали са хубави   bouquet

# 238
  • София
Някой купувал ли е диня от там да каже дали са хубави   bouquet

Във вторник в пловдивски Кауфланд различни хора върнаха 2 дини. Бяха разрязани на половина. Явно нещо им имаше вътре. През това време чаках на информация да ми върнат поредните пари от сбъркана цена. Не знам само на мен ли ми се случва, но в последните 2-3 месеца непрекъснато има нещо сбъркано в сметките, а пазарувам от различни вериги и магазини, дори в различни градове.  ooooh!

# 239
  • Пловдив
До........а Мисля в понеделник да намина. Някой купувал ли е диня от там да каже дали са хубави   bouquet
от три седмици през ден купуваме диня от Кауфланд-нарязана  или цяла .Винаги е била перфектна!
Вземаме от К Тракия, К на Пещерско и К Цариградско шосе  не сме имали проблеми с вкуса  или друго.

Общи условия

Активация на акаунт