Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 84 268
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
За динята.....Мъж бе взел 2.....Едната - трепач, супер, сладка, наистина захарен памук, вкус на детството, истинска диня.....Втората обаче.....презряла и грозна........чак ме бе яд......

# 256
Ле-лееее,само аз ли съм пр..бана с динята  Joy Миналата седмица взехме с моя сладур от КФ.Ми тя беше фтасала.По предната седмица същата работа....И вчера ги гледах ли гледах...и не купих.А сега вече ме е яд...само като прочетох какво е написано от Pupitka ,pitinko68 ,Мама Цоцоланка ..........Потекоха ми лигите....Вие,трите сте виновни  Party Party PartyИскам диня   ruporuu

# 257
  • София
Явно двете върнати дини, които видях на информация са били точно "фтасали".  Wink  Ако ви се занимава - връщайте ги.  Grinning  Най-безропотно ги приемаха.

# 258
Момичета, имам питане - искам да си взема прах за пране, голяма разфасофка, нещо непретенциозно - за работните дрехи на ММ, за освежаване и т.н.

В Лидл има Формил течен - 5 литра за 11.00 лева. /за цветно ми трябва/;

Има ли в К нещо подобно на същата или по-ниска цена?

Благодаря предварително!

# 259
  • оттам, откъдето започва България
Не разбрах прахообразен или течен прах търсиш. Формил от Лидл е хубав, но къде пък са останали разфасовки от по 5 л. Това е от ХХL седмицата явно. Аз пера с такъв с мирис на лалета, но не съм сигурна дали ще става за работни дрехи. Иначе, според мен, това е най-добра цена за течен. А в К. има и други видове, но не съм ги ползвала. Трябва да видиш на място.

# 260
Търся течен...

А К ми е далеч и не мога на място да разгледам, затова питам тук.

Ами вероятно е останал такъв в Лидл - да, този с лалетата е...5литра е Peace

За работни дрехи -  имаш предвид, че не е достатъчно силен ли?

А Омото какви разфасовки е и на каква цена е? Прахообразен е само, нали?

# 261
  • оттам, откъдето започва България
Омо има течен в Лидл, но четох доста негативни мнения за него. Като казваш работни дрехи аз си представям и мазни петна и затова си мисля, че Формил няма да ти свърши работа. Иначе аз си го ползвам само за цветни дрехи. След изсъхване прането ухае много приятно. Сама трябва да прецениш дали ще ти върши работа. За тази цена и като качество аз съм доволна. 

# 262
  • Sunshine state
Не съм виждала по-изгодно от това,голяма опаковка.Има един течен Лекс,който не е лош,но точна цена не мога да кажа. Peace

# 263
Работните дрехи не са с мазни петна, просто са прашни и затова си мисля, че непретенциозен прах ще ми свърши работа...

Имах предвид Омото в К каква му е редовната цена newsm78Иначе като го пуснат на промоция, ще си взема Омо от К, минали път четох тук, че се запасявате с него и ме е яд, че тогава не стигнах до К да си взема Омо.

Май ще взема Формила за цветно.

Благодаря ви...

# 264
  • Sunshine state
Редовната му цена е към 9 и нещо. Скъпичък е и за това го вземам само на промоция.

# 265
Редовната му цена е към 9 и нещо. Скъпичък е и за това го вземам само на промоция.

Това колко кг е?

# 266
  • Sunshine state
2кг е.

# 267

Благодаря за инфото Hug

Скъпичко идва, да, поне за мен де....ще чакам прИмоцията Grinning

# 268
И ние случихме на чудна диня, досега сме вземали от различни места, но кауфландската от вчера страхотна просто.

# 269
  • София
Ние ходим 2 дни поред в Кф за пъпеш и все няма, днес чак заредили - на 1.39 вместо на 0.99лв. Ми, отказаха ме. А дините все огромни и няма как да ги премъкна до вкъщи, нищо че ми е на 2 крачки. Ще чакам МП с колата, иначе абсурд...

Общи условия

Активация на акаунт