Кауфланд / Kaufland- тема 7

• 84 240
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
  • Sunshine state
Нашите уреди си работят и не се е налагало да връщаме,ама на баба котлона върнахме,понеже имал някаква термозащита и не можеше и едни яйца да свари. Взеха си го без проблем и не са ни задължили да вземем друг. В това отношение са много коректни.  Peace
Аз нещо не съм впечатлена тази седмица от промоциите и ходя предимно за ежедневни покупки. Единственото нещо,което ще взема е гъбата за баня,че моята се разплете.

# 301
  • Mediterraneo

Peace И друг път съм казвала за едни крушки, които върнах близо година след купуването. Взеха ги без проблем.
Тарталета,шашна ме,в добрия смисъл разбира се  Party Защо чак след година сте решили да връщате крушки?

Понеже ги купихме преди ремонта  Laughing Отделно от това обаче, нямаше как да проверим дали светят( енергоспестяващи лунички), нямаха такова устройство. Един вид ги купихме на доверие, затова казаха, че независимо кога, можем да ги върнем без проблем. От 8 крушки 2 изобщо не светнаха и си им ги върнах.

# 302
До момичетата от Пловдив,ако случайно видите от намалените презареждаеми батерии АА ,свиркайте,че в нашия Кауфланд в Тракия са свършили и малката беше много разочарована!

# 303
  • русе
аз не съм доволна от вафли боровец ,на промоция са ,но не са сладки.Иначе си взех от мини крекери на победа и сини сливи Peace

# 304
  • Sunshine state
И ние си взехме от тях,но на нас ни харесаха. Взехме от тези с шоколад-сладки,пресни и хрупкави.  Heart Eyes
Аз се оплаквам,че няма нарязани дини от седмица насам-само цели са и не мога да си купя.  Crossing Arms

# 305
аз не съм доволна от вафли боровец ,на промоция са ,но не са сладки.Иначе си взех от мини крекери на победа и сини сливи Peace
За първи път чета че вафли Боровец не са сладки  Thinking
Винаги сме ги взимали и хапвали с голямо удоволствие  Heart Eyes

# 306
Какво ще кажете за зехтина от новата брошура, дали е хубав?

# 307
  • Варна
А за металния стелаж с пдч плоскости за рафтове, от новата брошура отзиви?

# 308
И ние си взехме от тях,но на нас ни харесаха. Взехме от тези с шоколад-сладки,пресни и хрупкави.  Heart Eyes
Аз се оплаквам,че няма нарязани дини от седмица насам-само цели са и не мога да си купя.  Crossing Arms

Като няма нарязана или не ми харесват нарязаните (защото са презрели или са зелени), отивам на Информация и от там ми пращат някой служител, на когото показвам динята, която искам да ми бъде разрязана и след мъничко се връща с 2 парчета диня.  Hug  bowuu

# 309
  • оттам, откъдето започва България
В СБА даже и четвъртинки има, предвид големината на дините.

# 310
Какво ще кажете за зехтина от новата брошура, дали е хубав?
И какво ви е мнението за Есекс прахта, явно е доста силен съдейки за колко пранета е?

# 311
Днес,някоя от съседките ми беше грабнала в-ка от кутията...Но си взех на комшиите,дето знам че не ги четат.Само да я видя коя е  Thinking То е дразнещо  Twisted Evil
И харесах някои неща...
Деком Суджук
Гръцка баница
Съксес каймата за готвене става ли за ядене?Аз много рядко взимам месо от КФ.И то взимам предимно свински ребра,или цяло пиле.
Луканков салам Класик микс става ли?
На заека също се чудя....
Ще купя салата боб с лютеница:хубава е
Зелените маслини на 0.39 за котарака ми.Обожава ги.Пък и за направата на пица стават
Майонеза
О,мамо....хляба Вита Стар-Добруджа,колкото и пъти да го взимаме все мухлясва.Дори и в хладилника.Че чак сега и намален.
Шарлон от 3.59
Енергийна от 1.85
Сапун Дав е хубав
Сгъваемите касетки също биха ми свършили работа за картофи,лук,домати и прочие.
И накрая виждам една вкусна царевица  Heart Eyes Обожавам царевица.Пък на място ще я видя как е.
И да попитам-праха Essex хубав ли е?Както и Луканков салам Класик микс,Съксес каймата за готвене ?За заека също питам...

# 312
  • Mediterraneo

Луканков салам Класик микс става ли?

И да попитам-праха Essex хубав ли е?

Само такъв салам ядем вкъщи. Има няколко вида обаче, харесали сме си точно определен. Не са разни "дупета" и различни парчета, точно слайд си е нарязан, идеален за сандвичи.
Такъв прах бях взела да пера цветно и черно. Доволна съм, доколкото дрехите излизаха нормално изпрани. Не мирише на нищо особено. Сега обаче ще пропусна, купувам от пазара Персил, който ми излиза по- евтино  Simple Smile

# 313
Аз пак не намирам новата брошура  Embarassed може ли някоя съвестна домакиня да ми даде линк  Hug  bouquet

# 314

Общи условия

Активация на акаунт