Отговори
# 150
  • have faith and be patient ..
Момичета да ви питам за гладенето - добре де , ако имате сушилня и сушите бебешките дрешки на високите градуси не е ли същото ,само дето е по-лесно  Laughing колко градуса са нужни за въпросната дезинфекция ??? аз съм на мнение ,че това е един от остарелите стереотипи , които нашите баби и майки са ползвали .. та сега се предава и на нас ,въпреки ,че  вече има доста повече удобства от преди , всички (с малки изключения) продължават да гладят ежедневно купища малки бебешки дрешчици , вие какво мислите по този въпрос ??

# 151
Гладя първите няколко месеца и то само ако са измачкани дрешките т.е. за да ги изгладя, а не да ги дезинфекцирам. Това е човешко същество все пак, то е пригодено да живее в нашата среда, а не в стерилна такава.
Нощни дано минава този период бързо  Hug

# 152
Не смятам, че имат нужда от гладене при положение, че са минали през сушилня.

Иначе слинг, не смятам да ползвам. Страхувам се.

Нощи, дано бързо отмине гадния период на неслуките и да се справите бързо.

# 153
  • ул. "Мечтание"
Алекс, същото е.. ако идеята е дезинфекция... Макар че аз често ползвам сушилнята вместо ютия!  Joy hahaha Вадя ги още топли и сгъвам/окачвам... все едно съм ги гладила. Simple Smile

Благодаря ви! Дано намерим решение, което можем ад си позволим финансово.  Praynig

# 154
рали, кураж! сигурна ли си, че са стрии?

нощни, наиситна кофти серия Sad

алекс, аз винаги ползвам сушилня на макс сушене, ама пък така се мачкат много дрехите и пак трябва да се гладят Simple Smile))

# 155
Яни, бързо да ти свършва тази седмица, при това с решение на всички проблеми  Hug

# 156
  • София
Нощни, като се натрупат гадостите е най.лошо. Дано скоро решите проблемите. Това с покрива е доста неприятно.  Sad
Аз също ползвам сушилня на функция екстра сухо, но пък не ми се мачкат.
Мисля този път изобщо да не гладя. Те от сушилнята ми излизат по-добре отколкото ако ги изгладя  Mr. Green
На Алек му гладих дрешките до към 3-ти месец, после просто ми втръсна и не видях никакъв смисъл. Само загубия на време.
Аз пък с количка го закъсах. Не съм, де хахаха ама просто все не попадам. Бях си харесала едно много сладурско Чико и един приятел се обади на негови познати от представителството в БГ на Чико. От там му казаха, че въпросният модел бил най-несполучливият на марката и валяло от рекламации  Mr. Green Та отпада тя като вариант. Днес звъннах да ги питам дали все още внасят моделът, с който бутах Алек. Не се внасял вече.  Sad Сега пак си оставам на вариант втора употреба като предната ми количка. Дано си намеря запазенка  Praynig

# 157
на първото ми дете не съм гладила дрехите, не мисля и сега да го правя, нямам сушилня, простирам върху простор.

# 158
маци, а малко дрехи ли сушиш? на емен ми излизат много много намачкани, както да били застанали в тази поза надънати се появяват Simple Smile я дай акъл как да избегна това. за мен принципно гладенето е въпрос на естетика - ако няма нужда от гладене не гладя, ама не са мнго тези дрехи Sad

# 159
  • ул. "Мечтание"
Елч, при мен ефекта "изгладени" се получава, само ако ги извадя още топли от сушилнята. Иначе изстинат ли излизат ужасно намачкани.  ooooh!

# 160
Нощни дано свърши бързо тази гадна поредица при теб. Стискам палци бързо да намерите и правилните майстори , че то проблема освен в заплащането е и в правилните хора напоследък.
За всички , които търсеха танкини , днес се сдобих с тези от магазин Булбел в Парадайз (имаше и още няколко модела):
http://www.esprit.eu/women/swimwear/tankinis/padded-long-top-044EF1A034_575

# 161
  • София
ами както и Нощни е казала, вадя ги веднага след приключване на програмата. Може би зависи и каква е сушилнята. Колкото и дрехи да сложа, никога не съм ги вадила намачкани. Няма някаква специална технология всъщност като се замисля. Пак казвам, може би зависи от сушилнята.

# 162
  • have faith and be patient ..
да , просто се вадят непосредствено след края на програмата , още топли се сгъват или по закачалките и приемат съответната форма на сгъване или си стоят опнати на закачалката  Peace значи така .. тук май никой не е за гладенето Simple Smile радвам се че срещам доста съмишленици  Hug

# 163
  • София
Нощни дано свърши бързо тази гадна поредица при теб. Стискам палци бързо да намерите и правилните майстори , че то проблема освен в заплащането е и в правилните хора напоследък.
За всички , които търсеха танкини , днес се сдобих с тези от магазин Булбел в Парадайз (имаше и още няколко модела):
http://www.esprit.eu/women/swimwear/tankinis/padded-long-top-044EF1A034_575

Колибри, а как са цените в Бул Бел? Гледах сега сайта им и намерих два модела танкини ама за над 100 лв  Shocked

# 164
Йоани около 100. Реших да ги прежаля , макар че ще ги нося малко , ама и мама ми после ще им се радва, че сега сме един размер  Laughing Но моят съвет е ако държиш на подобен бански , по-добре рискувай с интернет. Аз нямам време, че другата седмица тръгваме за морето и не ми се рискуваше да закъснее доставката ,но иначе , както в повечето случаи щях да пазарувам в нета - цените са по-добри , а и качестовото е или на същото ниво,ако не и по-добро от предлаганото в нашите магазини. В случая танкините са почти на същата цена като в сайта, който цитирах. Но лично аз мисля ,че на Асос ще стоят по-добре,защото са за бременно коремче, тези са ми малко на ръба на дължината на горнището. Ако е някоя по-висока мама ще са й късички.
На момичетата със сушилните много ви се радвам. И на мен ми се иска ама за съжаление няма къде да я сложа Thinking Така че първите няколко месеца ме зове ютията

Общи условия

Активация на акаунт