Отговори
# 165
Момичета, добро утро!  Sunglasses

НощниHug много е гадно така като ти се зареди гадна серия...Стискам палци за оптимален развой на нещата, в най-скоро време, но пък здраве да е  Sunglasses Другите неща са второстепенни  Embarassed

Момичета, а вашите сушилни отделни ли са от пералните, че съм чувала за 2в1 уреди...

Да ви кажа, бебка бая натежава вече...Като легна леглото и тежестта се усеща и трябва да придържам при завъртане, не че е лошо де...просто споделям  Heart Eyes

Хубав и спокоен ден на всички  Hug

# 166
  • have faith and be patient ..
Чувала съм ,че 2 в 1 сушилня и пералня не струват , дават дефекти и бързо се развалят , не съм имала  за да споделя личен опит  Peace

# 167
  • ул. "Мечтание"
Момичета, а вашите сушилни отделни ли са от пералните, че съм чувала за 2в1 уреди...

Моята е 2 в 1. Имам я от февруари 2008 година. Изключително съм доволна!  Peace

Вчера са оправили седалката и теча в колата.  newsm44 Сега остават още 56198165 неща да оправими сме напълно готови.  hahaha Joy

Стискайте ми палци днес. Ще се занимавам с институции и бумащини.  ooooh! Дано още днес успеем да приключим.

Моето обратно броене започна - 99 дни до термин!  Crazy Звучи готино! В чест на това се обадих на сестрата на мъжа ми да ми изпрати количката, столчето за кола и дрешките за новородено, които ни е приготвила.
След малко ще звънна да проверя и кога ще мога да си взема пелените. Ох, развълнувах се нещо.

Голямата ми чуденка в момента е къде да сместим нещата на бебето. Тамън сме се разпределили на макс! Май ще трябва да купим двойно по-голям гардероб в спалнята... което не е зле, защото настоящия е хипер грозен.  hahaha Joy

Моя корем много осезателно порасна последните една-две седмици. Снощи се бъзикахме с мъжа ми, че още малко и секса ще е само във вълчата поза (за тези, които не знаят вица - вълчата поза е жената спи, мъжа седи до нея на леглото и вие!  hahaha Joy)

# 168
Добър ден на всички, дано да е усмихнат и невалежен  Hug
С.Алекс, и аз не мисля да гладя, в момента търсим подходяща сушилня, но няма да е 2 в 1, никой не ми препоръча подобна, опасявам се да не стане нещо с джаджите на сушилнята, та да остана и без пералня  Rolling Eyes
Сега да ви се похваля и да ви се ожаля :/
Похвал - от днес съм в платен годишен отпуск, с момичетата, с които коментирахме отпуските, потвърждавам, че сега си пуснах и ми разрешиха целия отпуск за 2014г.
Ожал - вчера излязох за 10 минути от нас, отидох доо мола на Стамболийски, влязох в Сиела-та и изведнъж нещо ме преряза в слабините, опасваща болка към кръста, казвам ви, такова нещо не ми се беше случвало, паникьосах се, седнах на пода на книжарницата, не мога дъх да си поема. Пусна ме за малко, станах и после пак така - 4 пъти! Определено болеше повече от бъбречна криза. Обадих се на доктора ми, уплаших се за бъбрек нещо, но той ми потвърди, че предния ден ми е гледал и бъбреци и всичко, каза ми да изпия 2 диаспорала и да лягам. Каза, ако днес пак ги получа, да отида веднага, за да се види какви контракции и с каква честота получавам. Дано днес нищо да нямам, вече 16 часа нищо ми няма  Praynig

# 169
Нощи, честито ти двуцифрено число. И аз дебна моето  Laughing
Ние пък никакъв секс не правим ни вълчи, ни овчи  hahaha
ММ е много против, щом нося невогото дете, някакси противоестествено му е.
И аз се чудя къде ще прибирам нещата на бебето. Нашият гардероб е голям, но с лошо разпределение. Имам още време да се ослушвам и да го мисля.
Колкто до 2 в 1 и аз не съм чуваба добри отзиви, иначе от личен опит незнам.

Elvisa, честита отпуска и почивай повече. Дано нямаш повече такива болки до термин.

# 170
Нощни, честито обратно броене!   bouquet

Аз не се бях замислила за сушилня досега, но пък може и да се замисля... Thinking

Елвиса, лягай и почивай  Hug А, по колко магнезий пиеш на ден? Айде да ги няма такива повече...

# 171
Ната, пия 3 по 1 Магнерот, в дните с по-голямо напрежение в корема пия и по 2 таблетки на прием и отделно Диаспорал при пътуване и при нужда. И аз искам да ги нямаме такива  Confused

# 172
Eлвиса, спокойно, няма да ги има  Hug Просто си почивай повече. А и щом рекарят не ти е казал нищо притеснително... Вчера и аз се поизморих повече и малко се натоварих с покупки, и вечерта доста ме опъваше.. Сега пак ми е малко дискомфортно, но днес лежачка повече...и така.

# 173
моята сушилня е с пералнята. може би отделните ги вадят по-изгладени знам ли. моите излизат на едни големи гънки.... иначе я имам от 2010 г. и пера почти всеки ден, досега не се е разваляла.

аз смятам да слагам нещата на бебето в шкафа с повивалника. той събира адски мног багаж, а по-нататък ще му мисля.

# 174
Ние искаме да купим дървена кошара, обаче не мога ди си харесам. Искаше ми се да е 140/70, но май навсякъде са 120/60. Не исках шкаф- повивалник, защото тези кошари после се трансформират на по- голямо легло и бюро. За по нататък направо ново детско обзавеждане.

# 175
Аз нямам сушилня и още не съм решила ще гладя или не. Може би все пак ще погладя поне първите седмици Simple Smile Въпреки, че то дезифенкция дезифенкция, но бебето ще се опира в мен, в дрехите на съпруга ми, та незнам ... до колко ще е дезинфикцирано. А при  какви градуси се перат бебешките дрешки, щото ако се пуснат на по-високи, пак си е дезинфекция?
Иначе и моето коремче натежава като ходя доста. И ме боли опашката, отпред срамната кост, и кръста ме заболява, ако нещо се излъжа и стоя малко повече приведена.
Аз съм на преглед скоро и нямам търпение да видим колко е пораснал мъника Simple Smile
Аз да Ви питам, че още чета тука за бебето и ми изникват въпроси. Видях, че има някакви инстантни чайове за бебе ( включително новородено) против колики и т.н. Бях си ги харесала като вариант да съм подготвена, ама майка ми като скочи, те имат лайка как , то лайката отрова за бебето и не разбирам тогава защо пише , че стават за новородено.
После се зачетох, че не е отрова, а алерген като меда примерно. Аз по принцип съм със сенна хрема, та може и и детето да е предразположено към алергии, та пак изпаднах в чуденка.

# 176
с първото си дете ползвах инстантен чай на хип, но само от копър против колики, този с лайка и копър не съм ползвала. Обаче аз не съм кърмила нито ден, от първият ден на Аптамил и просто слагах една лъжичка чай към млякото и незнам дали е от чая, но почти не е имал колики. Сега много искам да кърмя, ама ще видим. Миналият път просто нямах кърма и много се ядосвах на майките които ми казват ако искаш да кърмиш ще кърмиш. Все едно причината е в мен.   Въобще много ме дразнят хора, хора които те поучават.
Искам бебче, можеш да си свариш и сама чай от копър, но аз се страхувам да не би да не уцеля нещо пропорцията и за това пак ще си купя на хип инстантен.

# 177
  • ул. "Мечтание"
iskambebche, инстантните чайове не са особено удачен вариант.  Rolling Eyes Садържат разни неща, които по-добре да се избягват да се дават на бебе... и не само на бебе, а принципно да се избягват. Ако се наложи да използваш чай против колики по-удачно е да си го правиш сама.  Peace

# 178
вв, наистина щом ще взимате от тези легълца може би няма смисъл от повивалник.
за мен шкафът ми с повивалник беше една от най-добрите ми покупки за Дара, защото беше много висок, широк и побъраше всички неща. просто ми беше адски удобен и съм решила да си взема същия. но съм казвала, че моето легло ще е от преносимите, които са с малките повивалници отгоре, а и като знам онзи колко е удобен никога не бих се мъчила с тези на леглата или пък да се превивам на спалнята примерно.

Христина, и аз съм го изживявала това с нападките, че не кърмя, наистина е много неприятно и излишен допълнителен стрес. иначе аз на дара не съм давала инстантни чайове за коликите, само еспумизан, но тя имаше много малко време колики и много леки, въпреки че беше на АМ.

# 179
Аз си мислех да взема един бял пластмасов шкаф и да го ползвам като скрин  newsm78
Колкото до съветите от роднини и познати  Whistling
Аз още от сега съм нервна, пък за после незнам.
Когато раждах първия път, още в болница имаше нон стоп звънене по телефона. Освен да ти честитят, почват и да те съветват. Имам една далечна братовчедка, която ми звъня 6- пъти, докато не й вдигнах накрая. Никога не съм правила подобно нещо. Най- много да пратя един смс и то не веднага, а на втория- третия ден например.

Общи условия

Активация на акаунт