Отговори
# 225
Няма за какво момичета Simple Smile
Ната, есента ми скъсаха нервите  #Cussing out Зимата две от тях ми идеше да ги набия, ама се сдържах, но като се прибрах ревнах от нерви  smile3518 Ако аз им дължах пари и лихва ще сложат, но те след като дължат, нито се слага лихва, ми и ти връщат по-малко отколкото си внесъл.

# 226
Цвети, те НАП-а са така. От девет кладенеца вода ще извадят, но пари току така не връщат.

Аз пък да се похваля, че си купихме нов матрак. Въпреки, че стария е 3- годишен, толкова е твърд, че отгоре спяхме с топ матраци, но пак неудобни. Нов протектор и нови завивки. Нямам търпение утре да го доставят и да се мушна под завивките на удобничко.

# 227
Цвети, те НАП-а са така. От девет кладенеца вода ще извадят, но пари току така не връщат.

Аз пък да се похваля, че си купихме нов матрак. Въпреки, че стария е 3- годишен, толкова е твърд, че отгоре спяхме с топ матраци, но пак неудобни. Нов протектор и нови завивки. Нямам търпение утре да го доставят и да се мушна под завивките на удобничко.

Карай да върви, не ми се занимава повече с тях и не искам да се сблъсквам с тях Simple Smile Дано и да не ми се налага Simple Smile А от къде си поръчахте матрак?

# 228
Аз съм от Бургас. Отидохме в магазин на място да полегнем и да си изберем. Само ставането ми беше по трудно  Joy

# 229
Здравейте,
И аз ще се възползвам от борсата Simple Smile
Тези дни бебка е доста активна и корема ми подскача доста Simple Smile
Аз бях болна.....в офиса едн колежка миналият вторник я болеше стомаха и се оказа, че е вирус, защото до вечерта и аз бях в същото положение. Обаче толкова силно ме боля два дни, че съм плакала от болка, почти не бях ял нищо...само по едно- две сухарчета и свалих 3кг набързо. Но все още не ги разбирам тези хора, които хем знаят, че са болни и в офиса има не една а две бременни и пак идват. По принцип не съм болнава и рядко ми се случва да се разболея, но откакто съм бременна явно имунната ми с- ма е по- слаба и изкарах вирусите на всички в офиса Sad

Ние с ММ решихме все пак да сключим граждански брак, тъй като сватбата ни беше планирана за септември, но предвид обстоятелствата отпадна. Та се организираме за мини сватбата. То уж малко хора, а се събраха около 30 човека. Та два дни страшно обикаляне беше по ресторанти и заведения, но се организирахме и съм много доволна Simple Smile

# 230
Момичета, ако знаете как ми падна кръвното на йогата...ужас...Не ми се беше случвало такова нещо...

Цвети, ти си истински шампион   bouquet

V V, честит нов матрак   newsm51 и със здраве да си го ползвате  Grinning И нас ни чака това, ама ще видим кога  newsm78

Агнес, бързо възстановяване...Хората наистина са крайно безхаберни, но обикновено друг плаща за чуждата глупост. Чудесно е за брака, поздравления Simple Smile

Хайде, аз малко да поработя...  newsm08

# 231
И аз искам да се отбележа за септеври с момиченце Hug  ylinfant

# 232
Да ви се оплача една хлебарка убих току-що в кухнята. Преди решавахме проблема като викахме фирма, но сега ? Какво може да ползваме против хлебарки, докато съм бременна и предвид факта, че след два месеца и нещо  ще има и бебе ? Имате ли някакъв опит в това отношение....

# 233
Iskambebche, защо не пробваш с машинките, които се включват в контакта?

# 234
Искам бебче, защо не пробваш с Био Кил? Така се отървах от нашествие на мравки, и е с май нетоксичен...

# 235
  • София
С две ръце ЗА Био Кил.  Peace

# 236
Благодаря ще го видя тоя Био Кил и за машинките ще видя.... Надявах се миналогодишното пръскане да издържи ама уви.....

# 237
  • Пазарджик
Как се гледат първото, второто и третото дете:

http://www.obekti.bg/chovek/10419-%D0%92%D0%BC%D0%B5%D1%81%D1%82 … D0%B5%D1%82%D0%B5

# 238
Еспа ми се губи и тук, и във ФБ вече втори ден... Дани, давай бързо отчет, че те мисля  Hug Надявам се, че си добре и просто нямаш време да се разпишеш  Praynig

Агнес, заради съобразителни колеги аз съм болничен от януари  Peace

Виви, удобно ли спа  Heart Eyes

Ната, носи си в теб винаги нещо сладичко   bouquet На мен ми ставаше много лошо в една зала зимата, когато не се отваряше (заради студа) и липсваше кислород..

Хайде аз отивам да уча като за предпоследно Simple Smile

# 239
Ели, тук съм и съм добре, опитва се някакъв грип да ме хване, но се съпротивлявам. В четвъртък съм на преглед и нямам търпение Hug

Чета ви с едно око, в работата имам тази седмица дедлайн по 3 проекта, а един 4 ти почва и работя почти по 16 часа и не ми остава време. Надявам се да по приключа нещата тази седмица и другата да се нормализират

Ели, стискам палци за утре за изпита!

Агнес, пожелавам ти най-прекрасната сватба! Бързо да се оправиш от грипа!
V V, с нов матрак си е друго. Ние си взехме преди няколко месеца, е родих се, не можех да с ипредставя иначе с тоя корем какво щях да правя
.:Siqnie:.,, Сами ще си спи в стаята, аз с бебето и мъж  на спалнята
 iskambebche, не е по-ветровито в преносимата кошара Simple Smile Спокойствие и само спокойствие, както е казал Карлсон, който живее на покрива. Децата оцеляват и се развиват заради и въпреки нас, важното е да ги обичаме много, а това не се съмнявам ще се случи, останалото е усет и самокорекции и самонаблюдение във времето. Сега с второто ми е много по-спокойно, въпреки, че знам че няма начин да не ми изненада с нещо.
Ната, честита годишнина със закъснение Hug
zmiqqq_85, добре дошла при нас, дай повече информация за термин, от къде си и на колко години, за да те включим на пръва страница, ако искаш, разбира се

Хубав и усмихнат ден  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт