Отговори
# 615
Привет, момичета   bouquet

Тези дни съм се отдала на ремонтни дейности, а именно-махане на тапетите в детската  pironi . ММ щеше да ме заколи като се прибра и видя остърганата сетна  hahaha . Нали уж съм в болничен, за да не се преуморявам и да лежа, а аз тапети махам. Ама да ви кажа жал ми е за него,че той всичко трябва да прави - пере, мие, чисти, ремонти прави, а пък аз по цял ден си клатя краката. Та реших да го отменя поне в свалянето на тапетите. Разбрахме се, че няма да си давам зор и ако се уморя, веднага да спирам. Всъщност не ги свалям чак до долу, защото не мога да се сгъна да излющя чак дотам  Embarassed  preggo . Иначе днес отидох и поръчах нов матрак и довечера ще ни го докарат  newsm68 . Ако някой се интересува и търси матраци, в момента (до 30.06.2014, т.е. понеделник) има 30% намаление на 2 модела на матраци ТЕД . 30% си е направо страшна работа, такова голямо намаление досега не съм виждала, та си е изгодно...

Елч, спряха ли ти контракциите?  Praynig

Добре дошли на всички нови мами, леко бременеене и пухкави бебчета за всички на финала  Hug

Цвети, тая твоя докторка според мен просто си те подготвя психически за секцио  Confused . Освен това 8 кг само си качила, ами то нищо не е. Аз, срам не срам, ама вече съм +13, като последните 3 съм ги качила този месец. Според мен теглото не би трябвало да е толкова определящо за секциото, защото ако майката се чувства добре и няма никакви други сериозни проблеми и предпоставки, налагащи секцио, не мисля, че килограмите биха били чак такава пречка. Ама лошото е , че на докторите им е по-лесно и бързо така и се изучиха да режат за щяло и нещяло  Sad . На твое място бих потърсила второ и трето мнение. Чакаме да се похвалиш с добри резултати от глюкозното обременяване  Praynig

Нощни, честит   food002 , със здраве да си го ползваш. Аз също обичам да правя палачинки, но нямам такъв тиган. Правя ги на обикновен тефлонов на Тефал и си стават чудесно, но пък тези специалните за палачинки може би ще са по-удобни, не знам, ти ще кажеш  newsm78

jana1, не знам как разбраха, че вървяло голямо бебето, че чак и секцио са ти казали още от сега. Освен това изобщо не се знае дали малкото тежи 1600гр, това се изчислява от ехографа по някаква, заложена в него формула, която не е на 100% вярна. Доколкото съм чела дава до 20% отклонение, което си е доста. А и сега се сещам че Елч тези дни това беше писала, че са и казвали че дъщеря й била много голяма, над 4кг, пък маката се родила 2800  Shocked , то това си е повече от 20% отклонение дори. Така че, хич не се шашкай и не им се връзвай на приказките за секцио още от сега.

Пффф, мисля, че трябва да се въведе някакъв термина за "подготвително секцио", както са подготвителните контракции Бракстън-Хикс  Joy .

Iskambebche, най-важното е да се успокоиш. Спокойно, бебето е добре, щом не си се ударила, но уплахата ти не му влияе добре, така че гледай да се успокоиш и не го мисли Simple Smile

Щях още 100 неща да пиша, ама ги забравих  newsm78

Хубав ден, момичета   bouquet

# 616
  • ул. "Мечтание"
Уики, аз и на "нормалния" тиган добре се научих да ги правя. Но той е много голям (29 см. в диаметър) и много тежък. Та реших да се поглезя. Simple Smile

# 617
Добре дошлио на новите ни попълнения Simple Smile

Яни, честит тиган Simple Smile Ти май яко се зариби по палачинките Simple Smile

Яна, и при мен преди 2 дни плацентата беше с втора степен, ако имаше проблем, док щепе да ми каже със сигурност, така че не мисля, че това е проблем.

jana, измерването на теглото е много неточно. Ще се копирам от преди няколко дни:
"Мами, аз да ви кажа какво разбрах за измерването на теглото на бебчетата днес - има няколко официално приети формули за изчисляване на теглото на бебето, на апарата на моя док са 7 или 8 и той си избира коя да ползва. Продължава да се търси формула, която е да е достатъчно точна, като в момента се разглеждало и вариант с измерване на обема на бедрото. Моят резултат днес е 1470 г. +- 250г, като отклонението е 1/6 или близо 20%, а това е ужасно много и показва, че всъщност изчислението е много неточно"

Искамбебче, внимавай повече, а щом не си ударила корема, не мисля, че има проблем..

Wickedly, внимавай и не се преуморявай!!! И аз го жаля ММ или по-точно ми е неудобно, че всичко той прави, ама по-добре така, отколкото изненада без време.

# 618
  • ул. "Мечтание"
Абе дали по палачинките съм се зарибила или по харченето на пари - въпросът е спорен!  Flutter Довечера ще ходим да си купя нова прахосмукачка. Старата много удобно се счупи наскоро, беше ужасна.  ooooh! И ще си взема и нов пасатор (ама ММ не знае  Mr. Green).

АйдИ! Отивам да работя!  Whistling Имам да пиша разни неща и да сортирам документи.  Tired

# 619
нощни, явно има нещо във въздуха, защото и аз днес цял ден зяпалм по сайтове и поръчвам детски дрешки Simple Smile)) ами така де, преведоха заплатата Mr. Green Mr. Green Mr. Green

уики, мерси, че питаш. днес имам значително по-малко контракции, надявам се утре вече да съм шен Wink

ще ми е интересно като започнат да се раждат бебчетата да си спомяме какво да ни говорили по фетеалните морфологии за големината им Wink

# 620
Момичета това с пазаруването мисля ,че е заразно,откакто видях че някои от вас са си накупили вече доста неща и аз имам желание дда пазарувам за бебчето,но ММ ми излиза с лафа за "нероден Петко"  и ме възпира ,не че сме суеверни и аз не знам защо.Поне мисля към средата на юли вече да си взема необходимите неща за родилното.
Яни ,не се тревожи за зрелостта намплацентата,ако беше нещо съществено докито ти нямаше да те вика нампреглед чак след месец.И аз потърсих допълнителна инфо в нета ,но не намерих кой знае какво да не кажа почти нищо.
Нощни,честита придобивка и аз от няколко дни си мисля за палачинки ,имам един тиган на тефал,който си бях купила с точки от Кауфланд и съм страшно доволна ,сега пак я има акцията и си взех още няколко неща,препоръчвам ви ги.
Мин.седмица като бях в 28 седмица ,бебчо беше 1000 гр. ,което като чета вашите дали не е малко,но пък моята докторка каза ,че си е в норма.

# 621
  • ул. "Мечтание"
нощни, явно има нещо във въздуха, защото и аз днес цял ден зяпалм по сайтове и поръчвам детски дрешки Simple Smile)) ами така де, преведоха заплатата Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Да речем, че е от ретроградния Меркурий.  Mr. Green Laughing

Да се отчета: купих прахосмукачка. По-яка от планираната. Mr. Green Ама пасатор не взех, този дето си го бях харесала го нямаше. Tired

И също така пристигнаха 3 чувала с бебешки дрехи от сестрата на мъжа ми!  Crazy Утре ще плувам сред бебешки дрехи.  Joy hahaha Joy

# 622
Яни, след днешния прекрасен ден утре май се очертава още по-прекрасен Hug Честита ти модерна метла  Laughing

# 623
  • София
Момичета които вземате Малтофер в каква дневна доза го вземате?

# 624
Моя  хемоглобин последно беше 114 и докито ми беше изписала по 1 таблетка,но не ми понесе понеже  от вкуса му ми се повдигаше и го спряхме,после прецени ,че не ми е толкова нисък хемоглобина,че да вземам желязо.

# 625
  • София
На Ефизол има вкус Simple Smile дъвче се пише. Ще го видим как ще е...
Цял ден си мисля за тази банкова суматоха и ефекта на домино....

# 626
Моят хемоглобин е 116. Като се има предвид, че не ям месо. Не съм вегетарианка, просто никога не съм го обичала и хапвам рядко и то само кайма.

# 627
Цял ден си мисля за тази банкова суматоха и ефекта на домино....
ох, пепел ти на устата!
и аз цял ден недоумявам какви овце сме...и докъде ще я докараме така...

# 628
Поздрави и от мен. Не съм влизала от много време, но реших, че и аз мога да се запиша, ако ме приемате Wink, към очакващите бебета през септември Simple Smile.
Няколко думи за нас - очакваме момиченце за 21. септември, в Търново сме и това ми е третата бременност. Чувстваме се много добре - и аз и бебка Simple Smile и желая на всички да сте така!  Hug
Хубав и усмихнат ден Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 629
  • ул. "Мечтание"
Петинка, добре дошла!  Hug

Ех, че кеф. Още една мама с трето детенце!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт