Испански сериали - Тема 5

• 146 943
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  Чакам, чакам, но .....нямааа. Дали не се отказаха и нашите от превода на Гран Резерва? ...има само още 3 серии от 1-ви сезон Praynig
Първи сезон е сигурен. За втори ще има допълнителна информация.

# 16
ДимиЛока, благодаря за новата тема!  Hug   bouquet  Записвам се да не ви изтърва, макар че още поне месец-два няма да имам възможност да гледам любимите си испански сериали.

# 17
благодаря за новата тема  bouquet

# 18
# 19
  • Ямбол
Мъжовете от новия сериал "Los nuestros".  Heart Eyes

Ще участва също и Луис Фернадес ( Защитените ).  Wink

# 20
 Kриста, благодаря! Аз бях започнала да се обезверявам за Гран Резерва..поне да си довършим сезончето Simple Smile

Еййй, Дими! Страхотно! Кой от кой сладури Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Марица,
Скрит текст:
Тц, Тц Тц! (това трябва да е цъкане с език от моя страна Laughing ) Бе все таях някаква надеждица, че може и да има друго значение тая думица....друго, друг смислов нюанс поне...а то..право куме в очите - съвсем безцеремонно "по испански" - никаква романтика за тази красота, която разкрива гледката Joy  

ЯЯЯЯ! ИЗАБЕЛ-2/7-ма серия се появи! Супер и БЛАГОДАРЯ!!!  bouquet

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 23:20 от maridelucia

# 21
Ммммм.... "Los nuestros"...  newsm10

# 22
Еййй, Дими! Страхотно! Кой от кой сладури Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
M-мда ще се гледа и това, сладури са Laughing
Гран резерва е излязла и 9-та, аз гледах до 8-ма. Тук Аитор Луна/Раул/ ми прилича страшно много на братчето си/Йон Гонсалес /, а мислех че изобщо не си приличат. Laughing

# 23
Дайте повече информация за "Los nuestros", за какво ще става въпрос? Мъжовете - мммм Heart Eyes
Не знаех, че "Раул" е брат на Йон - все се чудех на кого ми прилича, а то...

# 24
  • Ямбол
Дайте повече информация за "Los nuestros", за какво ще става въпрос? Мъжовете - мммм Heart Eyes
Не знаех, че "Раул" е брат на Йон - все се чудех на кого ми прилича, а то...

Мини-сериал ще е - полицейски, с известни актьори, но за сега няма много инфо. Скоро започнаха снимките по него. http://www.seriesadictos.com/2014/05/23/hugo-silva-y-blanca-suar … rie-de-telecinco/

# 25
Гран резерва, пореден епизод е качен. Приятно гледане!

# 26

Марица,
Скрит текст:
Тц, Тц Тц! (това трябва да е цъкане с език от моя страна Laughing ) Бе все таях някаква надеждица, че може и да има друго значение тая думица....друго, друг смислов нюанс поне...а то..право куме в очите - съвсем безцеремонно "по испански" - никаква романтика за тази красота, която разкрива гледката Joy  

Скрит текст:
Знaеш ли с кaкви думи се изрaзявa, че нещо е нaй, нaй, от товa по- хубaво нямa? "De puta madre".
Кaквa ти ромaнтикa...

# 27
Криста, благодаря  bouquet

Марица,
Скрит текст:
Цитат
Знaеш ли с кaкви думи се изрaзявa, че нещо е нaй, нaй, от товa по- хубaво нямa? "De puta madre".
Кaквa ти ромaнтикa...

rotfImbo Ми как няма да луднат каталунците /макър, че съм с особено мнение за тях/...по наш "Стойков" - Стоичков...Ми те, такава любов, такова чудо, щот настъпил и псувал съдията - "на майка"..то голям кеф за тях, голямо геройство - и децата там, и бабите... като ги питаш и те го познават - бил "кон грандес кохонес"  Joy - какво повече да очакваме значи...то да си призная на него и аз му симпатизирам Blush - поне си е такъв какъвто си е..

От утре по Телесинко много свежо чисто новичко комедийно сериалче Chiringuito de Pepe  - много си харесвам исп. комедиийки правят личните ми ядове по-незначителни, а вечер ме оставят с  приятно усещане на лекота. Понякога по-тъпички, понякога не, но винаги ме карат да се усмихвам. Grinning

Последна редакция: нд, 08 юни 2014, 15:53 от maridelucia

# 28
здравейте, бих искала да попитам тези от вас, които гледат Velvet, откъде го теглите и изобщо има ли бг суб или поне руски? благодаря предварително Simple Smile  bouquet

# 29
.... За Velvet - бг. суб. все още няма. Чакаме превод. dami май  го гледа с руски суб, в "Мир испанских сериалов" - иска се регистрация - там го има   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт