Испански сериали - Тема 5

• 147 913
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря.

# 166
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Здравейте,вече изгледах Ангел или Демон и много ми хареса,сега се чудя какво да почвам да гледам,отдавна отдавна съм изгледала Гран Хотел,Интерната,Нишките на съдбата,Защитените даже два пъти,Луна мистерията на Календа,Кораба,Изабела....вие какво ще ми кажете?
Опитах се да дръпна Карабуджан,но не става

# 167
  • в града на атомното слънце :)
Краят на Изабел 2 наближава  http://bukvi.bg/load/1-1-0-1356   bouquet

# 168
  • Ямбол
Краят на Изабел 2 наближава  http://bukvi.bg/load/1-1-0-1356   bouquet

A, краят е далеч още.  Simple Smile Утре започва 3-ти сезон по Антена. Ако не сте гледали трейлъра, ето го:

Гери, ти си изгледала почти всичко, бе душа.  Hug Пробвай Tierra de lobos, Los Hombres de Paco ( има епизоди с липсващ превод), Toledo, Sin tetas no hay paraiso, Sin Identidat. За Карабуджан мога да потърся активен торент, ако държиш да го гледаш.  Flutter

Последна редакция: нд, 24 авг 2014, 02:19 от DimiLoca

# 169
Eй суша в темичката... Днес изгледах финалната серия на първи сезон на Sin identidad, ама на руски. Ще чакам втори сезон, хареса ми като цяло без да съм супер възторжена. Има неща, които не съм гледала - Пако, Карабуджан, Ангели и ... - започвала съм ги, но не са ме грабвали. Обаче сега се чудя кое да подхвана при липса на нещо ново. Идеи?
Много ме е яд за Gran reserva - седят си сезоните, ама няма превод.

# 170
  • София, родом- Силистра
Ето тук http://vk.com/mariocasasrus, който иска  може да гледа " Ismael" година 2013 с Марио Касас озвучен на руски.

# 171
  • София, родом- Силистра
Някой знае ли дали мога да намеря "Силикон за рая / Sin tetas no hay paraíso" 3-ти сезон с руски субтитри или озвучение?

# 172
  • Ямбол
Някой знае ли дали мога да намеря "Силикон за рая / Sin tetas no hay paraíso" 3-ти сезон с руски субтитри или озвучение?

Има само два епизода с руски субтитри: http://vk.com/series_espanolas

# 173
  • София, родом- Силистра
DimiLoca мерси за линка, но за да се регистрирам ми иска мобилен телефон, а аз не смея така да го раздавам.

# 174
  • Ямбол
DimiLoca мерси за линка, но за да се регистрирам ми иска мобилен телефон, а аз не смея така да го раздавам.

Помслих, че си регистрирана, понеже пусна линк към същия сайт по-горе.  Peace
Няма нищо страшно, мисля, че и през ФБ ставаше регистрацията.

# 175
  • София, родом- Силистра
Сега ще  пробвам.

# 176
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Да се разпиша отново ...вече изгледах и КАРАБУДЖАН  и той ми хареса,като всичкки други,които бях изгледала досега.Аз май явно не си падам по комедиите и сега ще видя какво друго да позяпам.Исках да ви питам има ли някъде качен филма LA MULA с Марио?

# 177

Със сигурност на вече посочения сайт, но само два от епизодите са готови. Губи се смисъл да се гледа на парчета. Озвучаване няма и не се предвижда, поне засега. Така че търпение за българските субтитри. Ще има веднага, щом тръгне руския превод по-равномерно. Иначе примерите с недовършените сериали станаха много и се губи смисъла да се превежда и гледа.

# 178
Привет и от мен, отново Hug Изписали сте 2странички докато ме нямаше, та ви четох... Бях инструктирала да ми следят следят за El secreto de puente viejo... доста серийки са се събрали Simple Smile Тръгнах въоръжена с всички серии на La Señora и първи сезон на Amar en tiempos revueltos
за всеки случай. Обещах да дам мнение, за който го интересуват непреведени сериали.
    La Señora - гледа се - без особен възторг. При липса на друго - става. Любовната тема е горе-долу  като El secreto.., но на обратно- богата дъщеря - голяма любов с беден младеж...
    Amar en tiempos revueltos - започнах от самото начало: пак голяма любов, пак богато момиче с беден революционно настроен младеж Simple Smile Времето на действие,  е мъничко в по-късен период, но актьора е същия/Родолфо Санчо/. Доста по-добре направен. Но гледам пак същия актьор в Изабел Кастилска, така, че на 6-ти епизод взе да ми поомръзва и ми се прииска нещо съвременно. А серийките ще почакат да ми дойде музата...Sin idetidad - e спрял превода за малко - не съм изпуснала нищо.... Ще си го чакам...
   dam4o, няма кой да се смили над бедните ни души и да преведе Гран Резерва - още ме е яд и мен, но, какво да се прави Simple Smile

# 179
Снощи не успях да гледам "Изабел Кастилска" . БТВ така са нацепили епизодите,че вчерашния,за тях 9 епизод е всъщност 6. Търсих в Замунда-има 5,има 7,8,9, но точно 6 не намирам. От къде бих могла да видя епизода?

Общи условия

Активация на акаунт