Испански сериали - Тема 5

• 147 899
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • Where I am Happy
Мaridelucia,мерси. В you tube има доста серии,но на испански.

# 121
  Започнах La Señora - май никой не го е гледал тук.. ако да, споделете впечатление..ако не, да напредна малко и ще кажа моето. А после -  Аmаr en tiempos revueltos  До догодина дано ги изледам... Mr. Green 
Да, то и до догодина не знам дали бих успяла. Mr. Green Каня им се точно на тези двата, но особено втория са безброй серийки/освен да гледам само някои сезони/. Всъщност тези които са гледали "Аmаr en tiempos revueltos" дали могат да ни кажат кои сезони са най-интересни или ще се изгуби нишката ако не се гледа подред?  Thinking
Сега продължавам с "Gran resrva"  втори и трети сезон 13+16 серии на испански, пък каквото разбера, поне действието се развива бавничко и не препуска така лудо като в "Исабел". Много съм любопитна как ще се развие и искам да го доизгледам, той поне е завършен. Laughing

# 122
Да ви пораздвижа:

# 123
  • Ямбол
Какво става с превода на Изабел? Нещо много се забави.  Rolling Eyes

и понеже dami ни раздвижи с тези прекрасници  Heart Eyes, няколко снимки и от мен:

# 124
  • плевен
Момичета и в тази тема повтарям молбата си.Дали сте линк към "Тайните на времето",но там се показват само първи и втори епизод,а като кликнеш дори  и те не се отварят.Помагайте моля,че от понеделник съм на работа и не мога да гледам,а много ми харесва сериала.Рових и в руския форум
"сериалы.ру",но не намерих нищо.

# 125
# 126
Здравейте! Искам да ви попитам, който е гледал сериала "Земя на вълци", заслужава ли си, защото сега мисля да започна него и Без самоличност. Видях, че трети сезон и последен и се интересувам добър ли е финалът (без спойлери), защото преди време гледах "Корабът" и тотално се разочаровах от финала му..

# 127
# 128
Kucuk, сериалът е добър - финалът...от Корабът е по-изпипано, но можеше и да е по-добре. По принцип моето мнение е, че на испанците точно финалите им куцат, но въпреки това сериалите им са добри и Вълците си заслужават гледането.

# 129
# 130
  • в града на атомното слънце :)
Хайде на Исабееееел  Party !

# 131
Здравейте някой знае ли кога ще има нова 4-та серия на Без самоличност със субтитри?? newsm78

# 132
  • Ямбол
Хайде на Исабееееел  Party !

Най-после!  Party

Здравейте някой знае ли кога ще има нова 4-та серия на Без самоличност със субтитри?? newsm78

Чакаме, нещо се забави превода. Може преводачката да е на почивка, все пак е лято.  Simple Smile

# 133

Чакаме, нещо се забави превода. Може преводачката да е на почивка, все пак е лято.  Simple Smile

Ух каква съм недосетлива изобщо не ми дойде на ум ooooh!

# 134

Кадър от новия "Под подозрение" (така го превеждат руснаците) Bajo sospesha.
Май всички са отпускари, няма серии... Аз гледах с руски субтитри 2 серия на "Закусвалнята на Пепе" - много сладко комедийно сериалче. Също чакам "Без самоличност", но руските субки - на 9 еп. съм.

Общи условия

Активация на акаунт