Испански сериали - Тема 5

• 148 047
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Привет момичета!
Случва се да има и испански субтитри за някои сериали, така че търсете и на испански също.
На този сайт още не бях гледала, но се канех и да се надяваме че ще го пуснат отново на др.място.
На мен пък ми хареса "В сърцето на океана", но дават само по 1 серия на седмица. Е, малко е нагласен, но аз си падам по романтично-приключенски, само че изтървах 1-ва серия и мн.не ми стана ясно защо са тръгнали тези девойки към Новия свят. Пък и с този капитан/Hugo Silva/ няма как да ме приспи Laughing, напоследък на вс.др.заспивам Tired Видях че Hugo и Адриана Угарте имат един общ филм Lo contrario al amor, ще го потърся. Има го в нета, но без субтитри със сигурност голяма част от хумора ще ми убегне.

Ето го "Обратно на любов" http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrent-detai … fba672d906fc728bf

# 241
Мерси, Рози4ка за субтитрите, май ще го гледам отново този път с тях Grinning

# 242
Здравейте! Някой може ли да ми разясни какъв е този сериал Cuentame un cuento? Видях, че Бланка Суарез ще участва, но не разбрах сериала епизод за епизод ли си е или е свързан? Rolling Eyes

# 243
  • Ямбол
Здравейте! Някой може ли да ми разясни какъв е този сериал Cuentame un cuento? Видях, че Бланка Суарез ще участва, но не разбрах сериала епизод за епизод ли си е или е свързан? Rolling Eyes

"Разкажи ми приказка" - съвременна трактовка на Трите прасенца, Хензел и Гретел, Червената шапчица, Снежанка, Красавицата и звярът. Бланка Суарес е Снежанка.  Wink

# 244

"Разкажи ми приказка" - съвременна трактовка на Трите прасенца, Хензел и Гретел, Червената шапчица, Снежанка, Красавицата и звярът. Бланка Суарес е Снежанка.  Wink
Нещо подобно на Once upon a Time? Не разбрах епизод за епизод ли си е, или всичко е свързано? Бланка постоянно ли си участва сериала или ще е за този епизод със Снежанка?  Thinking

# 245
  • Ямбол

"Разкажи ми приказка" - съвременна трактовка на Трите прасенца, Хензел и Гретел, Червената шапчица, Снежанка, Красавицата и звярът. Бланка Суарес е Снежанка.  Wink
Нещо подобно на Once upon a Time? Не разбрах епизод за епизод ли си е, или всичко е свързано? Бланка постоянно ли си участва сериала или ще е за този епизод със Снежанка?  Thinking

Нещо подобно, да. Епизод за епизод ще е, а Бланка ще участва само в този за Снежанка.
В ролята на Красавицата е Мишел Йенер ( "Изабел", "Хората на Пако").  Simple Smile

# 246

Нещо подобно, да. Епизод за епизод ще е, а Бланка ще участва само в този за Снежанка.
В ролята на Красавицата е Мишел Йенер ( "Изабел", "Хората на Пако").  Simple Smile
Благодаря за отговора! Simple Smile

# 247
  • София
Някъде по испанските телевизии има ли трети сезон на Силикон за рая с испански субтитри? Както Изабел, например?

Къде има Изабел с изпански субтитри?

# 248
  • в града на атомното слънце :)
Някъде по испанските телевизии има ли трети сезон на Силикон за рая с испански субтитри? Както Изабел, например?

Къде има Изабел с изпански субтитри?
http://www.rtve.es/television/isabel-la-catolica/capitulos-completos/

# 249
  • София
Лелелееее, как съм написала испански  Joy Joy Joy
Много благодаря  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet, нямаше преди време такава опция и аз спрях да проверявам сайта.

# 250
Sin Identidad - 9-та серия излезе, за което благодаря!  Flowers Rose

....Видях и аз линка към испанските субтитри. Много ме накефи да гледам така.. Кои други сериали сте виждали с тази опция.... Praynig

# 251
....Видях и аз линка към испанските субтитри. Много ме накефи да гледам така.. Кои други сериали сте виждали с тази опция.... Praynig
Супер е тази опция за субтитрите. Явно е отскоро само за новите качени, Aguila roja T6 също има Grinning. По-стари сериали проверявах-нямат Sad
Аз съм се запасила с 20-тина гигабайта испанско и ги мятам-някои от по-старите неща, които съм изпуснала-The body, Mentiras y gordas, Witching and bitching и шестте серийки на Карабуджан.
Хах, а в "Lo contrario аl amor" със суб. разбрах защо не съм вдянала някои неща, ами то такива простотийки не се учат в уроците по испански. Joy

А да ви питам Velvet и El principe сега къде може да се гледат с някакви субтитри-исп., руски?
Серийките мога да ги намеря, но чичко Гугъл не открива никакви суб.освен сръбски за няколко серийки само. Confused

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 09:59 от ella_

# 252
  • в града на атомното слънце :)

А да ви питам Velvet и El principe сега къде може да се гледат с някакви субтитри-исп., руски?
Серийките мога да ги намеря, но чичко Гугъл не открива никакви суб.освен сръбски за няколко серийки само. Confused
[/quote]

Нямат за съжаление никакви субтитри. Само по слух - който разбира.

# 253

Нямат за съжаление никакви субтитри. Само по слух - който разбира.
[/quote]

При търпение ще има, трябва да изчакаме руската група. Иначе е много трудно и бавно.

# 254
Хмм, значи ще се чака Sad, дано възстановят оня руски сайт, че доста серийки са минали.
От горните филмчета най-много ми хареса Mentiras y gordas, странно защо е с най-нисък рейтинг в IMDB-3,7- Марио ми хареса как игра, почти толкова колкото в Седем метра.
Сега съм на La princesa de Éboli, ММ вика- e, всички испански филми ли са с Hugo Silva, той дори взе да го разпознава, в Тялото малко трудно го убедих, че героят е капитана от Сърцето на океана... Joy

Общи условия

Активация на акаунт