Испански сериали - Тема 5

• 148 033
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, доста време бях загърбила испанските сериали, беше ме напуснала музата. Сега се върна отново и започнах втори сезон на Vive cantando. Много приятно сериалче.

# 256
Здравейте,
за първи път се включвам тук. Напоследък гледам много испански сериали. Харесват ми много, а и ми помагат при изучаването на езика. Сигурна съм, че тук ще срещна много нови заглавия. В момента гледам "Велвет" и бъдете търпеливи субтитри ще има;)

# 257
А, чакаме си. Simple Smile ... Само днес като видях, че са "скрили" последния епизод на Сърцето на окана се скосих! Ми изпуснала съм го Sad Не, че е голяма загуба, ама със суб. е по-добре.. Иначе си е голяма суша от към сериали...

# 258
Здравейте Simple Smile))
Искам да ви попитам откъде мога да намеря английски субтитри за El Principe. Съжалявам, ако някой вече ви е задавал този въпрос, но прегледах назад и не видях.
Днес гледах промо на сериала и изглежда доста интересен!  Намерих го за теглене от тук: http://thepiratebay.se/search/el%20principe/0/99/0
но английски субтитри не намирам. Sad
Благодаря ви предварително  Heart Eyes

# 259
За съжаление за сега няма субтитри за El Principe, точно това си говорехме на предн.страничка.  Sad
Ако някой е намерил нещо все пак да пише...
Аз си доизгледах  "La princesa de Éboli" и сериалчето "Карабуджан", вс.ми хареса, много харесах Hugo и в "El hombre de arena"/тип "One flew over the cuckoo's nest"/.
Май ще търся "Хората на Пако", някои сезони, да гледаме по празниците.

А, чакаме си. Simple Smile ... Само днес като видях, че са "скрили" последния епизод на Сърцето на окана се скосих! Ми изпуснала съм го Sad Не, че е голяма загуба, ама със суб. е по-добре.. Иначе си е голяма суша от към сериали...
На мен ми се искаше да прочета книгата, но видях, че струва 22Е и засега се отказах. Нещо не можах да разбера действията на доня Менсия, защо отказа 2пъти на капитан Саласар, дали защото не е благородник или заради съпруга си или нещо др. Thinking Ама и той побърза да се уреди с едрогърдата дама Laughing

Последна редакция: вт, 02 дек 2014, 14:42 от ella_

# 260
За съжаление за сега няма субтитри за El Principe, точно това си говорехме на предн.страничка.  Sad
Ако някой е намерил нещо все пак да пише...
Аз си доизгледах  "La princesa de Éboli" и сериалчето "Карабуджан", вс.ми хареса, много харесах Hugo и в "El hombre de arena"/тип "One flew over the cuckoo's nest"/.
Май ще търся "Хората на Пако", някои сезони, да гледаме по празниците.

На мен ми се искаше да прочета книгата, но видях, че струва 22Е и засега се отказах. Нещо не можах да разбера действията на доня Менсия, защо отказа 2пъти на капитан Саласар, дали защото не е благородник или заради съпруга си или нещо др. Thinking Ама и той побърза да се уреди с едрогърдата дама Laughing
Ейа, къде гледаш/ теглиш тези сериали?

Аз догледах "Vive cantando". Много приятно сеиалче. Сега започнах "Hermanos", сериал на Телесинко. Харесва ми, но е доста тежък.

# 261

Ейа, къде гледаш/ теглиш тези сериали?

Аз догледах "Vive cantando". Много приятно сеиалче. Сега започнах "Hermanos", сериал на Телесинко. Харесва ми, но е доста тежък.
Аз пък не съм гледала тези двата, а тези, които съм изброила ги има в торентите и вс.са с бг.суб.
Хората на Пако само сез.8 1 серия я нямаше.

# 262
Няма ли скоро да има бг.субтитри на някой испански сериал? Всичко изгледах  ooooh!

# 263
Ще има, но затварянето на един от големите сайтове за субтитри усложни нещата. Малко търпение, темата не е забравена.

# 264
  • София
За почитателите на "Изабел" - ще има "продължение", нов сериал за император Карлос - продукция на същия екип. Дано е също толкова интересен!

Император Карлос и императрица Изабел

http://www.rtve.es/television/20141209/blanca-suarez-alvaro-cerv … los/1064152.shtml

# 265
Здравейте! От мноого време и аз прекъснах испанските сериали, понеже тези, които ме грабват вече ги бях изгледала на 1 дъх  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Оставих ги да се натрупат малко и току що изтеглих Без самоличност. Както виждам ще има и нов сериал с Бланка newsm44 newsm44 newsm44 което ужасно ме зарадва... Усещам какво ще правя в почивните дни по празниците  Mr. Green Лека вечер от мен Simple Smile

# 266
  • София, родом- Силистра
Имате ли информация, дали Без самоличност ще има друг сезон?

# 267
  • Ямбол
Имате ли информация, дали Без самоличност ще има друг сезон?

Ще има догодина, напролет най-вероятно.

# 268
  • София, родом- Силистра
Благодаря ти за бързия отговор. Сега ще го изтегля
 Simple Smile

# 269
За тези, които все пак дочакаха превода.

http://bukvi.bg/load/1-1-0-1533

Ето и видео: http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrent-detai … a0dbdb5c0d98fbee8

Velvet все пак тръгна. Приятно гледане!

Общи условия

Активация на акаунт