Испански сериали - Тема 5

• 148 040
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
# 541
  Кrista_s, благодаря за Perdiendo el nortе  bouquet

Виждам, е има  превод на Musarañas, като гледам трейлъра е доста.. зловещ Mr. Green ще го дръпна, пък ще чакам да ми дойде по- "смело" настроение Simple Smile

Много се радвам, че въпреки лятото има преводи Heart Eyes

# 542
Някой има ли идея какво стана с Кадифе-то?

# 543
  • Ямбол
Много ми хареса Perdiendo el norte. Приятно, свежо филмче, точно като за лятна киновечер Grinning Винаги съм харесвала двойката Йон-Бланка. Между тях има голяма химия, която беше видима още в Интернатът  Heart Eyes

Мари, Musaranas e наистина зловещ, но много интересен психотрилър, с безупречна актьорска игра. Макарена Гомес ми "отвя главата"!  Crazy

PS: Извинете ме за филмовото отклонение, но в тази темичка ми е по-уютно да пиша, отколкото във филмовата.  Hug

Последна редакция: пн, 10 авг 2015, 01:15 от DimiLoca

# 544
И аз гледах Perdiendo el norte прекрасен филм. Ще Ви помоля да споделите и други испански филми. Благодаря Ви предварително!  Simple Smile

# 545
  • Ямбол
И аз гледах Perdiendo el norte прекрасен филм. Ще Ви помоля да споделите и други испански филми. Благодаря Ви предварително!  Simple Smile

Разгледай в тази тема, има доста заглавия на филми:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=588289.0

Ако ме ориентираш какво ти се гледа, като жанр, ще те насоча към определени заглавия.  Simple Smile

# 546
Осми, девети и десети епизод на Sin identidad са излезли с превод в zamunda.

Остават 4 епизода до края на сериала.

# 547
  • Варна
Някой знае ли къде мога да гледам La dama velada? В mitele не иска да ми го отваря.

# 548
Някой знае ли къде мога да гледам La dama velada? В mitele не иска да ми го отваря.

Да, и на мен mitele не ми отваря някои сериали  Sad  Пробвай тук:
http://seriesblanco.com/serie/2879/la-dama-velada.html

И нека да споделя новини за испанските сериали, които четох в последните дни. Сега върви FesTVal-а във Витория и представяне на новите за този сезон продукции, и има интересни предложения - някои от тях ще започнат да ги излъчват скоро, други ще останат за началото на 2016.

Carlos, Rey Emperador, за който мисля, че писано вече тук, разказва за живота на Карл V. Син на Хуана Лудата, внук на Изабел Кастилска и Фердинанд II Арагонски. Участват Алваро Сервантес и Бланка Суарез в главните роли, както и много други актьори като Victor Clavijo, Felix Gomez, Marina Salas, Laia Costa, Natalie Poza.
Започва този понеделник, 7.09, от 22.00 по La 1.

Mar de plastico е новото предложение на Antena 3. Трилър по жанр, действието се развива в малко градче, където съжителстват различни етнически групи. Убийството на младо момиче, дъщеря на кмета, дава начало на раследване, начело на което застава Ектор (в ролята е Родолфо Санчо). Още не е ясно кога точно  ще започне.

Следващият четвъртък - 10.09 - на екран се завръщат и две утвърдени продукции - Velvet и Aguila roja. Велвет започва третият си сезон, като влизат нови попълнения - Raul Arevalo, Silvia Alonso. Charlotte Vega, Gorka Otxoa.Като гледам авансите, галериите ги очакват всякакви преживявания - за моята "любима" двойка главни герои Ана и Алберто щастието май няма трае много дълго, и както винаги във Велвет, ще има от всичко по малко.
Червеният орел продължава със своя осми сезон, като на главния герой  в новите епизоди ще му се наложи да се справя както с обичайните си геройства, така и с любовния си живот и с брат си, който най-после разбра за връзката, която ги свързва.

Има още нови продукции като Apaches, El caso, La verdad, както и няколко минисериала, който изглеждат интересни, но ще изчакам да наближи излъчване, за да споделя повече инфо.
И за завършек, нещо интересно - Емилио Арагон, д-р Начо Мартин от "Семеен лекар", отново е в сериал за лекар, но този път в отбора на сценаристите. Сериалът се казва Pulsaciones - Пулсации, и общо става дума за т.нар. памет на сърцето. Главният герой (актьорският състав не е известен още) след трансплантация на сърце започва да получава спомени, които не са негови, а на донора, който както се оказва, не е загинал в катастрофа с мотор, а е бил убит.

Поздрави  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 05 сеп 2015, 17:55 от Nymphadora

# 549
  Nymphadora, благодарим!  bouquet

# 550
Какво стана с продължението на El Principe? Знае ли някой?

# 551
Технически проблеми на преводача, но ще бъде преведен до края.

# 552
За съжаление за сега няма субтитри за El Principe, точно това си говорехме на предн.страничка.  Sad
Ако някой е намерил нещо все пак да пише...
Аз си доизгледах  "La princesa de Éboli" и сериалчето "Карабуджан", вс.ми хареса, много харесах Hugo и в "El hombre de arena"/тип "One flew over the cuckoo's nest"/.
Май ще търся "Хората на Пако", някои сезони, да гледаме по празниците.

А, чакаме си. Simple Smile ... Само днес като видях, че са "скрили" последния епизод на Сърцето на окана се скосих! Ми изпуснала съм го Sad Не, че е голяма загуба, ама със суб. е по-добре.. Иначе си е голяма суша от към сериали...
На мен ми се искаше да прочета книгата, но видях, че струва 22Е и засега се отказах. Нещо не можах да разбера действията на доня Менсия, защо отказа 2пъти на капитан Саласар, дали защото не е благородник или заради съпруга си или нещо др. Thinking Ама и той побърза да се уреди с едрогърдата дама Laughing

"|За съжаление за сега няма субтитри за El Principe, точно това си говорехме на предн.страничка.  Sad
Ако някой е намерил нещо все пак да пише"-
 има субки за El Principe- до втори сезон епизод 5 ето линк: http://bukvi.bg/search/?q=El+Principe

# 553
За съжаление за сега няма субтитри за El Principe, точно това си говорехме на предн.страничка.  Sad
Ако някой е намерил нещо все пак да пише...
Аз си доизгледах  "La princesa de Éboli" и сериалчето "Карабуджан", вс.ми хареса, много харесах Hugo и в "El hombre de arena"/тип "One flew over the cuckoo's nest"/.
Май ще търся "Хората на Пако", някои сезони, да гледаме по празниците.

А, чакаме си. Simple Smile ... Само днес като видях, че са "скрили" последния епизод на Сърцето на окана се скосих! Ми изпуснала съм го Sad Не, че е голяма загуба, ама със суб. е по-добре.. Иначе си е голяма суша от към сериали...
На мен ми се искаше да прочета книгата, но видях, че струва 22Е и засега се отказах. Нещо не можах да разбера действията на доня Менсия, защо отказа 2пъти на капитан Саласар, дали защото не е благородник или заради съпруга си или нещо др. Thinking Ама и той побърза да се уреди с едрогърдата дама Laughing

"|За съжаление за сега няма субтитри за El Principe, точно това си говорехме на предн.страничка.  Sad
Ако някой е намерил нещо все пак да пише"-
 има субки за El Principe- до втори сезон епизод 5 ето линк: http://bukvi.bg/search/?q=El+Principe

Благодарим за инфото, но сериите са качени в Замунда само до 2 еп. на 2 сезон, другите три серии от къде да ги сваля, ако знае някой... Praynig

# 554
  • в града на атомното слънце :)

Благодарим за инфото, но сериите са качени в Замунда само до 2 еп. на 2 сезон, другите три серии от къде да ги сваля, ако знае някой... Praynig

http://kat.cr/usearch/el%20principe/

Общи условия

Активация на акаунт