Испански сериали - Тема 5

• 147 945
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте!  Hug
Мигел-Анхел Силвестре само в 2 епизода от трети сезон на Велвет ли участва? Виждам, че май няма да участва в четвърти?  Thinking

# 631
  • София
Здравейте!  Hug
Мигел-Анхел Силвестре само в 2 епизода от трети сезон на Велвет ли участва? Виждам, че май няма да участва в четвърти?  Thinking

Не, поне до 12-ти участва със сигурност. За четвъртия сезон не знам.

# 632
  • Бургас
Здравейте,
видяхте ли рекламите, които вървят - по Нова Тв ще пускат Нишките на съдбата от 04.01.2016 , много са ми странни с български дублаж , дори и за кратките секунди в които дават реплики .
Аз започвам Велвет, признавам си покрай работата и детето, нямах много време, но изгледах Нишките и наваксвам здравата. Но във всяка свободна минута следя Instagrama на Паула Ечевария - тази жена е страхотна , много ме вдъховява, зарежда и много пъти ми е "оправяла" деня със снимки и постове.

# 633
Здравейте,
видяхте ли рекламите, които вървят - по Нова Тв ще пускат Нишките на съдбата от 04.01.2016 , много са ми странни с български дублаж , дори и за кратките секунди в които дават реплики .

Да и за го видях Нишките на съдбата и нямам търпение да започне. Разбира се, съм в очакване и да не го догледам по Нова тв, както винаги правят с всички хубави сериали. Ще го почнат и после ще го заменят с някоя турска боза и след няколко месеца ще го продължат в някоя от другите им канали като Диема Фемили. Какво да се прави, колкото и да протестираме се гледа интереса на този, който плаща какво да излъчват по тв. #Crazy

# 634
Започнах да гледам Velvet и много ми хареса, но намирам в зам, само до 14 серия на 1 сезон.
В IBMD пише, че са 15 епизода. Има ли качения някъде другите епизоди и сезони?

# 635
  • Ямбол
То ги има качени, но без превод. Последно видях, че са качили 15 епизод в p2pbg  Peace

"Нишките" ще ги дават по БТВ, не по нова. Пак ще си ги гледам аз.

Да внеса малко празнично настроение в темата Grinning

# 636
 El Principe  и него не го намирам - да не  е с друго име?

# 637
  • Ямбол
El Principe  и него не го намирам - да не  е с друго име?
Не е с друго, с това си е. Сега погледнах в Замунда, стоят си епизодите.

# 638
ops, в 'другата замунда' ги има. аз гледах в зелката

# 639
"Принц" (El Principe) го намерих преди седмица и за 3-4 дена изгледах всичко качено. Потърсих в нета старателно и се оказа че попаднах на интервю с Франц (Хосе Коронадо) Mr. Green и той казва там, че втори сезон е последен и повече няма да има.

Cual es el problema може би ще се запитате? И да се запитате и да не се запитате ще ви отговоря - Проблема се състои в това, че първо намерих в уикито, че сезон 2 се състои от 16 епизода, а до сега са излъчени 10 и липсват 6. Намерих и много публикации на Испански под които в коментарите се пита кога ще се излъчи развръзката в последните 6 епизода, но отговор нямаше никъде. Въпроса е какво е станало и става с тези 6 последни епизода?  #Cussing out

# 640
Честито рождество Христово, на всички испано-сериали фенове. Laughing Мисля да почна да гледам серияла Gran Reserva. Гледам в Замунда има само до 13-та серия а и вчера нямаше сийдъри и не знам дали ще мога всички да изтегля от там следващите дни. Може ли някой да каже дали го има в друг сайт с превод да го гледам там. Видях, че май са до 3 сезона освен ако не съм се объркала.

Весело изкарване на празниците! Hug bouquet

# 641
  • Свети Влас
И в буквите е до 13 епизод. Някой гледал ли е този сериал https://www.youtube.com/watch?v=yQGBrfVozzA ? Какво ви е мнението ?

# 642
  • в града на атомното слънце :)
Честито рождество Христово, на всички испано-сериали фенове. Laughing Мисля да почна да гледам серияла Gran Reserva. Гледам в Замунда има само до 13-та серия а и вчера нямаше сийдъри и не знам дали ще мога всички да изтегля от там следващите дни. Може ли някой да каже дали го има в друг сайт с превод да го гледам там. Видях, че май са до 3 сезона освен ако не съм се объркала.

Весело изкарване на празниците! Hug bouquet

Сезоните на Гран Резерва са 3. В България засега е преведе само един. Не знам дали ще се превеждат в другите. В сайта на RTVE.es могат да се гледат на испански всички сезони.

Някой гледал ли е този сериал https://www.youtube.com/watch?v=yQGBrfVozzA ? Какво ви е мнението ?
И двата сезона на Без самоличност са преведени и са качени в торент сайтовете.

# 643
  • Свети Влас
Видях. Питам дали ви е харесал ?

# 644
  • Ямбол
На мен много ми хареса Peace

Общи условия

Активация на акаунт