Испански сериали - Тема 5

• 146 930
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Сезон 2 епизод 1 в p2p

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 19:24 от penmari

# 706
  • Ямбол
Нещо не излиза снимката, но видях, че за Велвет става въпрос. Започнали са да превеждат втори сезон, да, а аз още не съм изгледала първи. Доста захаросан ми идва на моменти. Simple Smile

"Министерство на времето" някой следи ли го? Уго Силва щял да участва във втори сезон.

# 707
  • в града на атомното слънце :)
На мен ми харесва Министерството. Готини герои, хубави истории. Но чакам да излязат няколко серии и после гледам.

# 708
Без самоличност къде мога да гледам онлайн ?

# 709
# 710
# 711
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Майка ми казва, че по БНТ пуснали промо за Кадифе - щяли да го излъчват през пролетта. В страницата на сериала в Уикипедия пък е посочено, че е купен от Диема фемили. Някой знае ли нещо по въпроса, с тези субтитри през 5 месеца ми се изчака чакалото.

Саморедактирам се - току що видях промото, така че БНТ наистина ще излъчат Кадифе, да не повярва човек.

Последна редакция: нд, 28 фев 2016, 20:37 от Nikolija

# 712
Майка ми казва, че по БНТ пуснали промо за Кадифе - щяли да го излъчват през пролетта. В страницата на сериала в Уикипедия пък е посочено, че е купен от Диема фемили. Някой знае ли нещо по въпроса, с тези субтитри през 5 месеца ми се изчака чакалото.

Саморедактирам се - току що видях промото, така че БНТ наистина ще излъчат Кадифе, да не повярва човек.

Дай линк да го видим. Ама пише ли кога пролетта?
Еми всички зейнаха с тия турски и индийски бози, хем нямат нищо общо с нас хем един след друг ги пускат. Аз вече си гледам Диема фемили, Axn и сие с разни латино и немски филмчета и сериали.

# 713
Нямам линк, върви промо след централното По света и у нас точно. Вълнуваща пролет с БНТ и не знам си какво, говорят за Кадифето, Под прикритие, Борджиите и още нещо...
Дано само са купили поне два сезона, не само един

# 714
  • плевен
Кадифе ще започне през пролетта,но няма определена дата или месец.

# 715
  • Свети Влас
http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/02/velvet-1.html- тук пише за Кадифе.  Peace

# 716

За съжаление търсената от вас страница в този блог не съществува.

# 717
  • Свети Влас
Явно са я премахвали.  newsm78
http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/02/velvet-1.html

# 718

Сега се появи отново новината.... Simple Smile

# 719
  • Свети Влас
 Laughing

Общи условия

Активация на акаунт