Януарско сърчице,вече тупка и расте 2

• 27 673
  • 763
  •   1
Отговори
# 90

Супер, забелязвам, че това се превръща в тенденция последните години Grinning Все повече хора добиват смелост за поне три деца, което е прекрасно. Ние все още не сме казали на всички, само на родителите, те по -скоро бяха шокирани от №3 Laughing но важното е , че ние сме много щастливи. Молим се да е момиче, но и трети мъж да е, жив и здрав да е  Hug

Да, при нас е точно така - добихме смелост, защото каките са големи и ще помагат  Wink Ние пък стискаме палци за момченце, но каквото и да е, все ще сме щастливи... пък дано ги ошарим и вие, и ние.

# 91
svetilnik, хайде тогава да ти е на късмет и дано е момче. аз съм сигурна, че моето е момче, а исках момиченце - по принцип всяка майка си има усещане, твоето какво е?  newsm78

# 92
По-рано не помня коя мама каза, че само нош-па може да се пие за болки и е единственото лекарство, което може да се приема от бременни и без рецепта.. Не е само то и парацетамол може да се приема от бременни без рецепта и то е за болки също !  Peace

Да, всъщност нош па е  за болки в корема, гладката мускулатура, а парацетамола за болки в главата... казано най-просто...

Аз го пиех за болки в бъбреците  Peace
За това в кой месец сме най-точно се изчислява по датата на термина, ако моят е за 1-ви януари, значи на 1-ви юни трябва да съм влязла в трети... и така  Simple Smile

# 93
svetilnik, хайде тогава да ти е на късмет и дано е момче. аз съм сигурна, че моето е момче, а исках момиченце - по принцип всяка майка си има усещане, твоето какво е?  newsm78
Моята интуиция също ми говори, че нося момче. Също се надявам на момиченце, но в крайна сметка няма значение.
Аз също ходих на ендокринолог да съм си спокойна  Blush
Искам да ви кажа един бабин буламач за висока температура. Да, може да се пие парацетамол, но аз нали се разболях точно в началото и вдигнах точно 37,5, над която е опасно вече. Не исках да рискувам и все пак си бях приготвила 1:1 ракия + оцет + една лъжица сол.  Peace

# 94
Моята интуиция също ми говори, че нося момче. Също се надявам на момиченце, но в крайна сметка няма значение.
Искам да ви кажа един бабин буламач за висока температура. Да, може да се пие парацетамол, но аз нали се разболях точно в началото и вдигнах точно 37,5, над която е опасно вече. Не исках да рискувам и все пак си бях приготвила 1:1 ракия + оцет + една лъжица сол.  Peace

Ммм, не помня, но май не беше хубаво да се разтрива тялото по време на бременност с ракия, все пак влиза в тялото  newsm78

# 95
  • London
Значи мога да изпия един парацетамол , въпреки че  съм в 6 седмица и 4 дни няма да му навреди нали  Praynig

# 96
Значи мога да изпия един парацетамол , въпреки че  съм в 6 седмица и 4 дни няма да му навреди нали  Praynig

Какво ти е ? Какво те боли?

Момичета, кога ще вписваме термините ? Не е ли време вече ?  newsm78

# 97

Ами съдейки по бременността, която до момента е по-различна от предните две /напр. предните пъти се скъсах да повръщам, сега нито веднъж/, се надявам това да се дължи на пола и да е момченце, ама естествено нищо не се знае... ще видим, само да е живо и здраво!  Wink Честно казано, с момиченце ще ми е много по-спокойно, но пък нека има разнообразие  Simple Smile

# 98

Ммм, не помня, но май не беше хубаво да се разтрива тялото по време на бременност с ракия, все пак влиза в тялото  newsm78
В смисъл защото е алкохол ли? То тогава има и противоречиви мнение за парацетамола.  Simple Smile  Hug
По този повод, исках да ви питам вие пийвате ли си? Искам да кажа не дали се наливате, защото моята докт. ми каза, че няма проблем една чаша бяло вино или бира. Въпреки това не съм близнала (пък и не съм голяма пиячка без това Simple Smile ).

# 99
  • Варна
Пила съм две бири от началото, но откакто пия Утрогестана през устата и ми се вие свят от него, не ми и идва на ума за бира  и цигари. Цигарите ми бяха голям проблем в началото. Много ми се пушеше, ама много... Док каза, щом чак  толкова ми се пуши, да запалвам по една на ден, за да не стресирам организма така. Но откакто е това виене на свят, и за цигара не се пресещам...
От тази сутрин се сдобих и с леко гадене вече. Наистина е съвсем слабо, но предполагам ще се засили...  Mr. Green
Та вече хептен не ми е до бира и цигари....

# 100
Пила съм две бири от началото, но откакто пия Утрогестана през устата и ми се вие свят от него, не ми и идва на ума за бира  и цигари. Цигарите ми бяха голям проблем в началото. Много ми се пушеше, ама много... Док каза, щом чак  толкова ми се пуши, да запалвам по една на ден, за да не стресирам организма така. Но откакто е това виене на свят, и за цигара не се пресещам...
От тази сутрин се сдобих и с леко гадене вече. Наистина е съвсем слабо, но предполагам ще се засили...  Mr. Green
Та вече хептен не ми е до бира и цигари....
Simple Smile Една роднина беше заклет пушач и когато забременя, сънуваше ги горката, ама не, наложи си режим и не посмя да запали. Доктора ѝ беше казал абсолютно същото нещо - да пали по една, ама тя не Simple Smile За гаденето, аз в самото начало нямах никакво... и после като дойде 2 месец... Grinning Отначало започна по малко само сутрин и си помислих "Еееее, айляшка работа" Grinning Ама сега не се ли наям като прасенце още от сутринта, не ме търсете  Mr. Green И все пак ти пожелавам да нямаш гадене до края Simple Smile

# 101
Ехаааа имаме си нова темичка вече  Heart Eyes   Hug супер , нека и аз да се включа . Някой има ли термин за 11-ти Януари ? Grinning Такааа.. момичета да ви кажа , бях няколко дни в провинцията- на моето село ... нямах никакви неразположения , спинках много сладко и беше уникално , просто чистият въздух ми се отрази много добре . Сега ми се иска пак да съм там ,.. ама нямаааааааа хахахха .
Вие как сте , още ли ви се гади ?

# 102
  • London

Боли ме гърлото ( сега почти мина  Praynig ) и цяла нощ си потях. Мерих си температурата 37.4. Страх ме е да не се покачи или да закашлям. Не мога да си взема нищо хомеопатично , защото ги няма като в България.  Пия чайове, правя гъргара със сода , слагам и кърпа с ракия. Незнам какво друго да направя .

# 103
  • София
Здравейте,
с радост се включвам във вашата темичка. Термина ми е на 1-ви януари, за мен е трета бременност,имам едно слънчево момче на 5 год и една не добре завършила бременност. От София съм, моя гинеколог е д-р Хранов, при него раждах и първото си дете.

Не знам при вас как е, но моите бременности една с една не си приличат(може и от егн-то да е  Grinning). С първата всичко беше песен, докато не започнаха да ми се подуват краката и ръцете и съня ми си отиде Simple Smile. Сега нон стоп ми се гади, имам жестоки киселини, гърдите ме болят и са ужасно големи и освен това не знам защо, но вече ми личи коремчето.

Пожелавам на всички лека бременност и всички да стигнем до така желания финал  ylinfant

Хубав ден!  Hug

# 104
  • София

Боли ме гърлото ( сега почти мина  Praynig ) и цяла нощ си потях. Мерих си температурата 37.4. Страх ме е да не се покачи или да закашлям. Не мога да си взема нищо хомеопатично , защото ги няма като в България.  Пия чайове, правя гъргара със сода , слагам и кърпа с ракия. Незнам какво друго да направя .
Ще ти дам един съвет за гърло, който при мен действа безотказно - сутрин изстискваш 3 лимона и ги изпиваш на гладно. Обичайно го правя два дни и на третия съм като нова. За температурата на моето дете много му помагат-лед под мишниците и да се кисне в сапунена вода.

Общи условия

Активация на акаунт