Къде в Пловдив? - 51 тема

• 57 934
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Буркани от http://burkanche.com
Вчера бях, но е склад не завод.
Може отзад някъде да е стъкларския, защото е на същото място по обяснението за завода по-нагоре.

# 511
Момичета кажете от къде в Пловдив мога да намеря лешников тахан. Бях убедена, че в Лекси ще има, но не. Благодаря.

# 512
Здравейте. Може ли някоя да ми каже някой свестен педиатър? Не държа да е по здравната каса. Налага ми се спешно. Благодаря

# 513
Амииии свестен наистина,с 2 ръце за д-р Молева,има вече и сайт,там има нейни координати!

# 514
  • Пловдив
Здравейте. Може ли някоя да ми каже някой свестен педиатър? Не държа да е по здравната каса. Налага ми се спешно. Благодаря

Пепеланов,Молева-не работят по касата
Дипчикова е по касата

# 515
Доктор Пепеланов, ако няма да е по каса. Много ни е помагал, особено когато нашия ЛЛ не е на разположение

# 516
Обмислям да сложа метални решетки на прозорците ни. Ако някой е ползвал услугите на конкретна фирма и е останал доволен от нея, моля да сподели (ако не е останал доволен, също е хубаво да се знае) Wink

# 517
  • Пловдив

и д-р Миленков, работи само на частно.

# 518
  • Пловдив

д-р Денка Минчева GSM: 0899 105 894

http://www.dr-todorov.com/dr-mincheva.html

# 519
Някъде виждали ли сте да продават букви и цифри с магнитчета?

# 520
  • Пловдив
май трябва да си правя очила с диоптър  и се чудя къде са качествени и не много скъпи  newsm78
  bouquet

# 521
  • о`майна лунна нощ е
Оптодент - на спирката на Полиграфията. Писали сме доста за тази оптика в темата

# 522
Доктор Молева  Peace

# 523
  • Пловдив
Някъде виждали ли сте да продават букви и цифри с магнитчета?

Преди около 3 години купихме от Метро. Комплект букви с цифри за 3,50 лв. Но сега не съм сигурна дали ще имат още.

# 524
Мами, много спешно ни трябва изпитан сервиз за електрониката на колата.

Общи условия

Активация на акаунт