Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 49

• 33 154
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Меридаааа, по прекрасна си от всички останали снимки, които си пускала! Красавица!!!!
И изобщо не преувеличавам! Страшно ми харесваш, и точно толкова мускул има по теб, колкото да е нежно и секси за твоята конструкция! Наистина си прекрасна  Heart Eyes
Но за да стопиш мускула - кардио + леко намаляване на протеина, но не напълно елиминиране.

Аз днес съм много недоволна от треноравката си  Crossing Arms
Правих това дупе на Кристин Къри: https://www.youtube.com/watch?v=mRuB0rPB9Zs
И този корем, пак неин: https://www.youtube.com/watch?v=q6NIWNnvOK0
Завърших с 10 интервала 40/10 на 5 степен на кростренажора, само това ме натовари.
Изобщо не ми допаднаха тези две нейни тренировки, а иначе много я харесвам, изтезателка е. Чак ме е яд сега, че едва ли не нищо не съм тренирала  #Cussing out
Следобед ще си направя моделската с ластика поне два пъти!!!  Crossing Arms

# 661
Мерида, аз винаги съм те харесвала  Peace

Може би да намалиш малко работната тежест при краката  newsm78
Йогата и стречът помагат за издължаване на мускулите - не знам, как точно да го обясня по-професионално.

Аз пък си мечтая за по-здрави крачета - моите в момента са около 47 см., което е супер смешно, ама аз съм си и тапа, де

# 662
Само на бързо да благодаря за коментарите.  bouquet
 Далеч съм от перфектно. Достатъчно е да спомена гадния целулит само. Sick
Благодаря ви много и за съветите. Hug
 Ще се мятам на Гамата тази седмица,преди морето. Ще споделя какъв е бил ефекта. Peace
 Иначе протеин аз и без това не обичам. Дайте ми ориз и картофи на мен. Mr. Green
Сега изчезвам,че шефа се появи. Whistling

# 663
Мерида, не знам какво искаш повече...
Момичета, Кристин Къри се е разработила напоследък, сега има ново видео но йога:http://youtu.be/6tSzdEP7Tzk
Иначе аз вчера намерих време чак като пратих и 3те деца по леглата към 22ч, но освен йога, друго в този късен час не ми се правеше. Направих това и горещо го препоръчвам на Али Каменова: http://youtu.be/13DcYqy6bYs
На 25 мин има страхотна поза скорпион, лесна е, но е невероятна срещу болки в гърба. Горещо препоръчвам.

# 664
  • Stavanger,Norway/ Varna
Моми4ета, каквото и да й кажем на Мерида, тя няма да е доволна, докато не се види, така както на нея и се иска. Не видях снимката  Rolling Eyes ама да кажа, 4е ве4е месец и кусур ненормално кардио, никакви тежести за долна 4аст, само собствено тегло и никакво стопяване на мускулите при мен. Не мърдат пущините и това е. Дано Мерида има пове4е късмет с по- податливо тяло  Crazy

# 665
Моми4ета, каквото и да й кажем на Мерида, тя няма да е доволна, докато не се види, така както на нея и се иска. Не видях снимката  Rolling Eyes ама да кажа, 4е ве4е месец и кусур ненормално кардио, никакви тежести за долна 4аст, само собствено тегло и никакво стопяване на мускулите при мен. Не мърдат пущините и това е. Дано Мерида има пове4е късмет с по- податливо тяло  Crazy
Направо ме " успокои". Crossing Arms Tired
Дано при мен има ефект. Ще споделя със сигурност.
П.П. Най-голямо намаляване на обиколки, до сега, при мен се е получавало от диети. И то от 90-дневната. Тогава стигнах до 48 см.  Peace

# 666
Миии не съм сигурна, че мускули се топят точно така, когато веднъж са хипертрофирали..То всъщност, ако подаваме достатъчно храна на тялото, то се възползва от нея и мускулите са последното, което то би пипнало, защото с тренировки му казваме, че са ни важни и си ги ползваме  Peace

# 667
За какво бързате да ги триете тези снимки...

Бобченка, с теб сме от един род  Laughing и мойте не се поддават лесно.
Последните дни как ми се спи и как ми се ходи същевременно да бягам... не мога да стана за сега  Laughing

# 668
Миии не съм сигурна, че мускули се топят точно така, когато веднъж са хипертрофирали..То всъщност, ако подаваме достатъчно храна на тялото, то се възползва от нея и мускулите са последното, което то би пипнало, защото с тренировки му казваме, че са ни важни и си ги ползваме  Peace
Уви, единствено да се спре да се тренира и да се държат само диети, май по друг на4ин няма как да стане.
Аз се увлякох по тежестите зимата, хем знам 4е съм мускулеста по рождение и сега си сърбам попарата  Rolling Eyes В момента с тежести тренирам само горна 4аст и веднъж седми4но поддържам задно бедро с тяга с пудовка в 5 серии от по 20 повторения (само за тонус), както и суингове. Вси4ко друго е със собствено тегло. Поне спряха да растат, но пък забелязвам спад на силата, което пък не ме бърка особено  Whistling
Мери, днес станах в 5 прясна- росна, да ти4ам, гледам мъжът ми излязал на работа  Rolling Eyes. Е как да си оставя децата.... провали ми се сутрешното кардио. Но и утре е ден  Laughing

# 669
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
И на мен ми се ходи да тичам - мечта ми е направо, обаче ММ се прибира в 21 от работа и трябва те първа да излизам, а в 22 по морската не ми се тича, да не се наложи да бягам  Laughing .. сутрин пък не смогвам... е, поне веднъж лятото да си сбъдна мечтата ще отида  Laughing

Аз днес уж нямаше да тренирам, нали така каза доктора... обаче си викам, един пилатес, йога, нещо и влезнах в ФБ и си избрах това: 10 Minute Inner Thigh Workout - Fitness Blender Inner Thigh Exercises to Tone направих го 2 пъти с тежести на глезените от по 1кг. + започнах с 3 серии по 20 странични напада с 5кг. гира свивам в предмишницата при изправяне, поставям на земята до стъпалото при напад + 20 flies + 20 overheads

Не беше точно пилатес, ама карай  Laughing

Дани, (Дандиела), ами аз си се чувствам добре, явно вчера понеже 2 видеа от Шон и явно ми дойдоха в повече, днес се чувствам добре, благодаря  Hug  Хайде чакам ви  Hug
МаммаМил, а вас вече щях да ходя да ви търся  Laughing  помня, че някъде в началото на юли, но съм много зле с датите  Crazy  и се зачудих вече къде се изгубихте  Hug  Heart Eyes
Мерида, не можах да те видя, но си спомням едни красиви прасци  Peace
Мери, "в Русия съм, в Русия съм"  Joy

Ааа и да не забравя да си отчета разходката от 3-4км. с бебе и чанта, която тежи повече от бебето и количката заедно  Crazy

А, и да ви кажа, че вчера не споделих с ММ какво е казал док., за да не го тревожа, щях да му казвам вечерта, но забравих. И днес му казвам, че ще тренирам и той "Ами много ясно, че ще тренираш, тренирай!" и аз си викам "брех тоз иска да ме умори", и стоя на тел. така  Shocked  

Линка за стреча щях да забравя: https://www.dropbox.com/s/tomc0ezi3shg9v8/Stretch.mp4

# 670
Хайде, мятам се https://www.youtube.com/watch?v=Z-A1zl8Laes
Много ми харесва тази тренировка.
 newsm23
Скрит текст:
Един-единствен изпит остана за тази сесия и ще съм в четвърти курс за втори, надявам се, последен път. От сега имам едни перверзни мисли за втора магистратура... Някои преподаватели толкова трудов стаж нямат в този университет  Laughing

# 671
Момичетаа, отчитам кардио алфа, започвам от днес Т25. Много ми хареса  newsm44, наиситна, толкова мотивиращо ми подейства. Харесва ми това, че неусетно минава тренировката като има кой да ти говори постоянно и да подскача с теб. За първи път ми минаха неусетно 25 мин. с тази тренировка. Не се справих идеално, разбира се, на 2-3 места се спирак за по няколко секунди, но си я направих цялата тренировка с разтягането. Мисля,че ако съм постоянна и редовна няма начин да немам резултати и то полужителни!

Закуска: 1/2 кофичка кисело мляко с 2с.л. овесени стърготини
Обяд: 1 пълнена тиквичка с кайма, патладжани домати + кисело мляко

Сега се връщам от вън, ходих да изхвърлям боклука и гледам една череша в близост Simple Smile и се покатерих, хапнах малко череши, то не че имаше много, вече е преминала, някак си готино ми стана като дете да си припомня как се покатервах по дърветата Simple Smile

# 672
Пак съм аз  Crazy

Отчитам ХИИТ с въже в обедната почивка на работа. Преоткрих закрития паркинг, огромен и просторен, доста хладен и в едната си час съвсем безлюден.

4 рунда в интервали 45/10 22 мин от-

Високи колене с въже
бърпи
високи колене с въже
планински катерач
високи колене с въже
суинг с гира от 12 кг (отмъкнах я от фитнеса на работа, после я забравих, че се наложи да притичвам да я прибирам след час  ooooh!)

Май ще завъртя една тренировка с топка малко по- късно, ако ме оставят на мира  Whistling

# 673
TDI, много благодаря за линка!  След малко се захващам да го правя. Сутринта го направих на половина, а и цял ден съм в хоризонтално положение с книга в ръка  Laughing. Време е да се раздвижа малко.
Lidsy, успех на последния изпит!И аз се замислям за втора магистратура , но нещо не ми се дават толкова пари, та се чудя дали да не захвана да уча някакъв език.

# 674
Да, по-добре се захвани да учиш език ! Hug
  Здравейте момичета! Аз се записвам при вас... Преди години пак се бях записала, ама  нищо не направих... Сега обаче , вече сериозна.. Wink  Ше атакувам   FB, смятам 2-3 седмици да правя пилатес  и йога, докато посвикна наново и влезна в час. Имаме и малък фитнес  точно до нас, там има всякакви гирички, пътека и eliptical mashine ,/извинявам се, но не знам как се казва на Бг./,  та мога и тях да ползвам,  и ще ги ползвам де...Имам мноого  за стягане и за сваляне около 6-7 км, не е малко, защото съм висока 1,60. 
Ден Първи : Leg Slimming Pilates Butt and Thigh Workout by FitnessBlender
От няколко дни  ходя и подтичквам  навън, и  в малкото фитнесче се отчетох, но това няма да го броя...Взех си мерки, теглилки....работата е сериозна.. Embarassed
Храня се  ВМНВ.

Общи условия

Активация на акаунт