На пазар във Варна - 34

• 46 502
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
От къде да купя бархетни пелени? Или даже май-по-добре бархетен плат/чаршаф, който да ми изрежат по мои размери за пелени?

Купувала съм платове от подлеза на жп гара - има 2 магазина със всякакви цветове и материи  Wink

# 211
Здравейте, имам голям проблем с купуването на обувки на дъщеря ми - носи 38 номер, но има много тесен крак. Дамските модели са й широки, детските нямат такъв голям номер. Някакви идеи откъде да намеря сандали?

В Гранд Мол в Дайхман и в Хюманик има тесни сандали. Моят проблем е точно наобратно- нося малък номер, но имам широк крак и в почти нищо не успях да си пъхна крака. Rolling Eyes

Вече обиколихме, нищо не й стана. На Колев и Колев има модел, за който продавачката твърди, че 38-ми номер е продаден, но в сайта на марката този модел се предлага само до 37-ми. Днес щели да зареждат, ще й звънна да проверя дали ще ни зарадва Simple Smile

# 212
О, разбирам, дано ви се усмихне късмета! Hug

# 213
Занесох я вчера във ветеринарен кабинет Най-добрия приятел...при доктор Галя...

Благодаря ти, ще чакам да пишеш отново.И аз си имам една улична писанка  Heart Eyes и е хубаво да имам информация за ветреринари, дано не се налага да им ползвам услугите  Praynig, но все пак

# 214
  • Варна
Поздравления, момичета, че се грижите за уличните писани   bouquet

# 215
  • Варна
Намалението в ХМ започна днес. Аз пазарувам само детско от там, имаше доста блузки и къси панталончета по 5 лева, но туристите ги разграбиха за нула време. В Зара нямаше намаление, носат се слухове, че започват утре, но ще видим дали е вярно.

# 216
  • Варна
Привет девойки,отдавна не съм надничала при вас.Да се присъединя при вас просто така да ви държа под око   Wink  Hug

# 217
  • Варна
Така, да кажа какво се случи...взех котето днес. За 2 нощувки, 1 цял ден там, храна през това време, антибиотици, кръвни изследвания и една консерва котешка (евтина) храна ми взе 27 лв. Котарачката ще приема антибиотици за 10 дни и ще видим какво ще стане след това. Пуснах си я на свобода и силно се надявам всеки ден да идва, за да си хапва и да и давам антибиотиците  Heart Eyes

# 218
  • Варна
Едно момиче беше питало за бански Фева. И аз ще се радвам, ако някой знае къде има.
 Както и въобще цели бански, не изрязани, по-голям размер до към 80 лв. (Намерих си на Лиска,ама 105 лв..)

# 219
Бански по-големи размери, на прилични цени и с хубаво качество има в Mall Varna=
New silouet

# 220
Аз питах за банските. Преди няколко дни влязох в един магазин близо до Севастопол. Казаха ми, че тази година няма да зареждат тази марка, защото били скъпи. Цената на едро започвала от 60 лв и те като си сложат надценката ставали цифра!!! Хората масово търсели бански на цена 35-40 лв и не искали да се набутват с непродаваема стока. Не можаха да ми кажат къде в града мога да намеря.

А от личен опит мога да кажа, че марката е не особено известна, но с много добро качество.
С предния ми бански изкарах 3 лета и не мръдна!

Все пак ако някой има инфо да пише!

# 221
Търся бонбони тип "снежинки" само че, не са с фъстък отвътре, а с леблебия  Praynig

# 222
  • ВАРНА

А от личен опит мога да кажа, че марката е не особено известна, но с много добро качество.
С предния ми бански изкарах 3 лета и не мръдна!

Все пак ако някой има инфо да пише!

На FEBA преди няколко години гледах в едно малко магазинче-барачка за бельо по ул.Дрин - като тръгнеш от Владислав,където беше кафе Формула - вървиш към Колхозния пазар,барачката беше отдясно.имаше качествено бельо и зареждаха и тази марка бански,но незнам дали още е така,аз също бях много доволна от нея  Peace

# 223
Това магазинче след Формулата, за съжаление затвори. Миналото лято си взех по голям номер бански от Скини, магазина им, който е в близост.до Ню Йоркър на центъра. Цените бпха между 6о-80 лева. Бяха им почнали намаленията обаче.

# 224
Хубави "покривала" за дивана на ниски цени?  newsm78

и пак- сандали с ток до 7 см макс /може дори ако някой има и продава?/ ?

Общи условия

Активация на акаунт