На пазар във Варна - 34

• 46 502
  • 733
  •   1
Отговори
# 225
Къде мога да намеря свещи от тези малките в метални подложки по 50 бр в пакет?

# 226
  • Deutschland/HE
Къде мога да намеря свещи от тези малките в метални подложки по 50 бр в пакет?

Купувала съм от Карфур, Кауфланд и Метро (там имаше и по 100бр в пакет).

# 227
Някой да знае, къде мога да намеря дъждобран за момченце-предвид обстановката от последните дни във Варна-никаде не намирам-Хиполенд, Джъмбо,Мадара,Рая-няма.Не желая онези найлони от магазин за 1 лв. и хубавки гумени ботушки?

# 228
  • Варна
Ботушите на сина ми са от тук - червените. Купих ги полетта - не пропускат. Имаха и дъждобрани, но сега не виждам в сайта.

# 229
  • Варна
Някой знае ли какво е положението в т. нар. "Мол" на Аспарухово, работи ли? Confused

# 230
  • Варна
На магазин Фиола,този който е на Пикадили на 2 етаж,  има ли други клонове във Варна ?

# 231
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
На магазин Фиола,този който е на Пикадили на 2 етаж,  има ли други клонове във Варна ?

Имат магазин под Била-та на Колхозния пазар и в Мол Варна.

# 232
  • Варна
Има на колхозния пазар, срещу рибната борса, по рано мисля, че беше Мултирама. Знам, че има и във Владиславово, но не мога да кажа точно къде.

# 233
  • Варна
Здравейте, някой дали  има представа магазина на ''Теохарови'' за маси, който беше на Цар Освободител къде са го преместили? Или изобщо вече не съществува?

# 234
  • Варна

Къде точно в Мол Варна ?

# 235
  • България-Варна
Има фиола и във Владиславово със 14 номер се отива или 41 и се слиза на спирка общежитието и се върви нагоре малко и там е магазина на ъгъла под една нова кооперация.

# 236
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Къде точно в Мол Варна ?

Не съм ходила в него.Доколкото разбрах е на втория етаж до мъжкия Ню Йоркър.

# 237
  • Варна
Някой знае ли какво е положението в т. нар. "Мол" на Аспарухово, работи ли? Confused
Да, днес би трябвало да работи вече Simple Smile

# 238
Може ли някой да ме посъветва откъде да си купя качествени и не много скъпи сутиени?  bouquet

# 239
  • Варна
Може ли някой да ме посъветва откъде да си купя качествени и не много скъпи сутиени?  bouquet
http://www.oysho.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryPage?stor … atalogId=60259603

В централния подлез, в магазина за бельо, продават от тези, но по-скъпо. Можеш да пробваш там и да си вземеш от тук: http://www.italianskobelio.bg/bg/

Ню силует в Мол Варна също предлагат читаво бельо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт