На пазар във Варна - 34

• 46 495
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Някой знае ли какво е положението в т. нар. "Мол" на Аспарухово, работи ли? Confused
Да, днес би трябвало да работи вече Simple Smile

Мерси, mari6a!

# 241
  • Варна
Може ли някой да ме посъветва откъде да си купя качествени и не много скъпи сутиени?  bouquet

Горе долу за каква сума?

Моите са от ХМ, но един определен модел. Струват 25лв. Много съм доволна - на жестока експлоатация ги подлагам в пералнята на 1000 оборота центруфуга и не мърдат.

За съжаление, до сега, не съм ги виждала да ги намаляват в ХМ. Магарета... Mr. Green

# 242
  • Варна
Някой ходил ли е тези дни в ХиМ, какво има намалено? Струва ли си разходката до там?

# 243
На магазин Фиола,този който е на Пикадили на 2 етаж,  има ли други клонове във Варна ?
Има на колхозния пазар, срещу рибната борса, по рано мисля, че беше Мултирама. Знам, че има и във Владиславово, но не мога да кажа точно къде.

По скоро е във Кайсиева,на светофара след Борисовата воденица посока вл-во,на светофара завивате на ляво и на самият път вляво в една кооперация на първия етаж е Фиола...пише -ела и виж най-ниски цени нещо такова..

# 244
На магазин Фиола,този който е на Пикадили на 2 етаж,  има ли други клонове във Варна ?
Има на колхозния пазар, срещу рибната борса, по рано мисля, че беше Мултирама. Знам, че има и във Владиславово, но не мога да кажа точно къде.

По скоро е във Кайсиева,на светофара след Борисовата воденица посока вл-во,на светофара завивате на ляво и на самият път вляво в една кооперация на първия етаж е Фиола...пише -ела и виж най-ниски цени нещо такова..

Че то верига ли е?? Къде другаде казвате, че ги има?  Thinking

# 245
  • Варна, Пловдив
Може ли някой да ме посъветва откъде да си купя качествени и не много скъпи сутиени?  bouquet
Здравей, аз бих препоръчала тази марка сутиени. http://www.brilstyle.com/
Вече няколко години си купувам само такива. Наистина не знам доколко добре са заредени посочените  магазини за Варна. Купувала съм си ги от Пловдив досега.

# 246
Благодаря на всички за предложенията,утре тръгвам на лов за сутиени Mr. Green

# 247
  • Варна
Някой ходил ли е тези дни в ХиМ, какво има намалено? Струва ли си разходката до там?
Вчера бях там и не останах очарована. Аз гледах предимно бременната секция, на която няма намаление, но в целия магазин имаше изнесени 5-6 щендера с намалени неща и то обикновени потници и блузи. Другите са си на редовни цени. Ако ще ходиш само за намалението не мисля, че си струва.

# 248
  • Варна
Тази Фиола мине не мине и все се споменава в темата и все някой неразбрал пита за нея... аман вече  Mr. Green

1. Пикадили Чаталджа, ет.2
2. Кайсиева градина - кръстовището на бул. 3 март с ул. Асен Разцветников, до бл. 201,202,203
3. Мол Варна - ет.1, обект №24
4. Колхозен пазар (на мястото на бившия м-н Мултирама, от страната на втория вход на Билла,не този който гледа към пазара,а на гърба на сградата/там има още един вход/изход на Билла).

Последна редакция: вт, 24 юни 2014, 14:57 от Киса

# 249
Къде изкупуват стара бяла техника - фризер?
Търсих в темите назад - нищо конкретно не видях. Звънях на една фирма, която се оказа, че изкупува само на едро Rolling Eyes Звънях и на единствената обява, която успях да издиря - мън-мън по телефона и така и никой не дойде да го вземе.
Да уточня - не искам даже пари за фризера, искам само някой да го вземе от къщи и да го разкара.  ooooh! Преди съм чувала цигани минаваха и крещяха, че събират стари хладилници, печки... но отдавна не съм чувала да минават.  Tired

# 250
Кокошчице, ако е стар, но работи защо не го подариш на някой от Аспарухово.,.

# 251
Мислих и за това - обаче вътре събира огромно количество лед в горните чекмеджета - събират се по 2-3 пръста дебелина на леда, а перката, която е за охлаждане ли, за какво е не знам - явно е започнала да се опира някъде и трака ужасно - първия път помислихме, че някой съсед кърти нещо  Crazy Ако го дам ще изглежда по-скоро все едно искам да си дам боклуците на някой, а хората там не го заслужават.

# 252
  • Варна
предстои ми да правя тераса - малко измазване, смяна на дограма, и слагане на ролетни щори отвън...правили ли сте подобно нещо, и евентуално да препоръчате фирма?

# 253

4. Колхозен пазар, някъде до м-н Била

Точно в сградата на Билла,на мястото на Мултирама където беше,тоест от страната на вторият вход на Билла,не този който гледа към пазара,а на гърба на сградата/там има още един вход/изход на Билла/

# 254
  • Варна

4. Колхозен пазар, някъде до м-н Била

Точно в сградата на Билла,на мястото на Мултирама където беше,тоест от страната на вторият вход на Билла,не този който гледа към пазара,а на гърба на сградата/там има още един вход/изход на Билла/

Мерси, ще си редактирам поста с твоето обяснение за точното място.  Peace
Даже се чудя дали да не се сложи на главната страница, ако изобщо някой чете там.

Общи условия

Активация на акаунт