На пазар във Варна - 34

• 46 351
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Здравейте, къде  продават тапицерии за детски столчета за кола?  
Имаш предвид летни калъфи ли? Аз сега купих за беба от Биберон. Иначе вероятно има и в Сладури до обредния дом,  и в Рошко.  Peace

Последна редакция: вт, 15 юли 2014, 08:03 от MiRa^

# 451
Да, калъфи, но не за бебешки столчета, а за по - големи деца. Старият калъф се скъса и искам да го подменя.

# 452
  • Варна
Аааа ул. Генерал Колев 10. Точно този. Ех, откога се мъча да се сетя. Благодарности!
Освен тези, които са ти изброили по-горе, има и на ул. Пирин, в посока Пикадили център Peace

# 453
  • Varna
Момичета,моля ви препоръчайте ми добър обущар около зимно кино тракия,колхозен,общината.

Благодаря предварително Wink

# 454
  • Варна
Клиника за болни обувки-намира се в района на колхозния пазар,намерих адреса- ул. Ген.Ф.Радецки 9.

# 455
  • Варна

След Рапонги посока Офицерския плаж.Няма как да не го видиш ,бяло заведение с големи букви пише СТОП  Wink

Днес и аз го видях. То много миниатюрно ми се видя, тип барче, аз си мислех, че е по-голямо заведение, пък то с 5-6 маси.  Simple Smile

# 456

След Рапонги посока Офицерския плаж.Няма как да не го видиш ,бяло заведение с големи букви пише СТОП  Wink

Днес и аз го видях. То много миниатюрно ми се видя, тип барче, аз си мислех, че е по-голямо заведение, пък то с 5-6 маси.  Simple Smile

Хахах не са му стигнали парите за по-голямо  Joy

# 457
Здравейте, къде  продават тапицерии за детски столчета за кола? 
Имаш предвид летни калъфи ли? Аз сега купих за беба от Биберон. Иначе вероятно има и в Сладури до обредния дом,  и в Рошко.  Peace

Какво представлява това?

А аз търся протектор за гръб на седалката на колата-онези силиконовите, но не искам online-някой виждал ли е?

И търся Много добър ремонт на чанти?

Последна редакция: вт, 15 юли 2014, 11:35 от desiniko

# 458
Здравейте, къде в града мога да си намеря тампони с пластмасов апликатор (от сорта на Tampax, а може и същите). Не съм виждала от години, а са ми доста удобни. Преди имаше в аптеката на Била във Възраждане, но там от доста време аптека няма.

# 459
Момичета, от къде да си взема цветни лещи на добра цена

# 460
Здравейте, къде в града мога да си намеря тампони с пластмасов апликатор (от сорта на Tampax, а може и същите). Не съм виждала от години, а са ми доста удобни. Преди имаше в аптеката на Била във Възраждане, но там от доста време аптека няма.
Май в Метро бях видяла,но не съм на 100% сигурна.Защо също и не погледнеш и в Пикадили

# 461
Момичета, от къде да си взема цветни лещи на добра цена

В оптики Леонардо постоянно има различни промоции на лещи.

# 462
Здравейте,
Можете ли да ме насочите към бижутери или бижутерски магазини, където предлагат венчални халки на сносни цени? Търся бяло злато, без камъни и прочие превземки. Иска ми се все пак да има някакъв интересен елемент.

# 463
Момичета, търся някой да дойде у дома да ми изпере дивана.

# 464
  • Варна
Момичета, търся някой да дойде у дома да ми изпере дивана.
Моя приятелка често ползва услугите на мъж на име Емо.  Ще ти пратя тел. на лични.

Общи условия

Активация на акаунт