На пазар във Варна - 34

• 46 231
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Къде мога да разгледам бански за голям бюст, ако може на прилични цени?
Има едно магазинче, намира се в пресечката срещу входа на Окръжна болница, който е от към Ген.Колев. Магазинчето е за бельо и бански тяхно производство, имаше всякакви размери Peace Миналогодишните им модели са на цени от 10 лв.
Как се казва магазинчето?

Благодаря за информацията. Още утре ще отида, надявам се да намеря това, което търся  bouquet
Магазинчето се казва "Авангард"

# 661
Някой знае ли дали в Джъмбо има чанти за лаптоп?

# 662
  • Варна
Moмичета, от къде мога да купя хартиени фенери? Заминаваме в понеделник на планина и искам някоя вечер да пуснем 2,3 за децата там....

Не ви ли се струва малко не на място да се пускат запалени фенери над гори  Tired Пускат се над водни повърхности по принцип  Peace
Не само "не на място" ми се струва, а направо хората, които пускат запалени фенери над гори посред жежко лято трябва да бъдат арестувани и подведени под отговорност. Аз лично съм гасила пожар в гората, няма такъв ад.

# 663
  • Варна
 Момичета,от къде мога да купя мъжки тиранти?

# 664
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте,имам желание да заведа малката на плаж на Слънчев ден.Някой запознат ли е дали е достъпен за хора,които не са настанени в хотелите в комплекса и съответно как стои въпроса с паркирането,чадърите и шезлонгите заплащат ли се?Благодаря предварително.

# 665
Плажовете са достъпни, малко се върви пеша, защото паркирането е извън оградата на комплекса. Не ни се е налагало да влизаме. Всъщност, точно паркирането е сложно....или доста рано сутрин или след 18 ч шансът за намиране на място е по - голям.

ПП Благодаря за информацията за бълг. прах пране Изи - вече го купих от Елитис.

# 666
  • Варна
Moмичета, от къде мога да купя хартиени фенери? Заминаваме в понеделник на планина и искам някоя вечер да пуснем 2,3 за децата там....

Не ви ли се струва малко не на място да се пускат запалени фенери над гори  Tired Пускат се над водни повърхности по принцип  Peace
Не само "не на място" ми се струва, а направо хората, които пускат запалени фенери над гори посред жежко лято трябва да бъдат арестувани и подведени под отговорност. Аз лично съм гасила пожар в гората, няма такъв ад.
Peace Peace Peace Абсолютно съгласна!
 Хора постъпвайте по-отговорно! Учете и децата си на това, вместо да им давате обратните примери!
Само ако помислите какво бихте могли да причините!!!!

# 667
  • Варна
Спешно ми трябва помощ: С кой автобус мога да стигна от жп гара до летището?  Не ми се отваря страницата на транстриумф,  но знам,  че 409 ходи до там, но не знам от коя спирка на Катедралата тръгва. Ако няма директен,  ще ползвам него,  но от къде да се кача?

# 668
  • Варна, Пловдив
http://www.varnatraffic.com/bg-BG/Line/Routes/409 Пробвай този сайт

# 669
  • Варна
.
Много благодаря!  Ей това е супер удобно!

# 670
  • Варна, Пловдив
.
Много благодаря!  Ей това е супер удобно!
Моля, като не съм от Варна и търся всяка информация. Това са още два сайта, http://gtvarna.com/busrouter/#/  и http://gtvarna.free.bg/.

# 671
Здравейте! Знаете ли ли къде във Варна продават винил от билбордове втора употреба ?

# 672
Здравейте,имам желание да заведа малката на плаж на Слънчев ден.Някой запознат ли е дали е достъпен за хора,които не са настанени в хотелите в комплекса и съответно как стои въпроса с паркирането,чадърите и шезлонгите заплащат ли се?Благодаря предварително.

Здравей.Ако искаш да влезеш с кола таксата за цял ден е 12 лева и си паркираш долу до плажа.Таксата пред Порт Палас е по 9 лв за чадър и 9 лв за шезлонг

# 673
Здравейте,
От къде мога да купя хубави плажни кърпи с детски мотиви на добра цена?

# 674
rozita_2703, на пазар "Чаталджа" по главната улица в началото има едно магазинче за спално бельо - 10 лв са детските плажни кърпи.

Общи условия

Активация на акаунт