На море в Гърция 2014 - VI

• 58 478
  • 764
  •   1
Отговори
# 15
благодарности за новата тема
и за красивите разкази на крав на старата

бих се запознала с удоволствие с вас, но точно тогава е нашата почивка

чакам с нетърпение по-подробен разказ от Таис и то подплатен с фото материал

прави ми впечатление какви поети стават всички любители на гръцката природа

# 16
  • софия
В тази тема освен предстоящите, а и отминали ваканции, назря да обсъдим един друг актуален въпрос - СРЕЩА.
Миналата есен се постави плахо начало, на което присъстваха само 5-6 потребителки Simple Smile но - поне на думи - желаещите бяха доста повече.
Засега, тъй като повечето от вас ще пътуват през юни, а които са за юли - след 15-и, се очерта датата
12 ЮЛИ, СЪБОТА, МАТИНЕ
(разбирай ранните дневни часове, около обед).
Това време е провокирано от факта, че имаме както малки деца, така и потребители извън София, които също биха могли да присъстват Simple Smile Конкретно за 12-и е вербувана Ана Бел, която ще дойде на 11 юли вечерта за друг ангажимент.

Става. Ние тръгваме на 19-ти. Този път ще се постарая да дойда.   bouquet

Пълно съвпадение на факти и намерения  Grinning

Параход, σας ευχαριστώ  Blush

# 17
  • София
Там съм на 12-ти юли пък каквото ще да е. Матине ми е екстра Simple Smile . Много, много ще ми е драго да видя някои отново, други за първи път, надявам се този път да сме повече.

# 18
  • София...........
Параход-че,   bouquet  bouquet  bouquet за новата тема Wink

Simple Smile)) Вчера мъжа ми пак ме пита Mamma Mia - на кой остров е сниман и да му покажа точно къде е ... Гледахме Скопелос, Скиатос ... снимки и усещам, че хи-хи-хик някой е зарибен доста. Пък аз и нагла веднага му показах Наксос и Куфониси (Таис е виновна), после и Елафонисос и Монемвасия(тук Параход е замесена). При него нещата трябва да отлежават ...

Следя темата и чакам отзиви 2014 от tyntyrymyntyry и от mistery за Дионисос - Пожелавам ви топло, слънчево време и прекрасно изкарване!
Дебна и всички с впечатления от ЛефкадаEmbarassed

# 19
  • София
Много трудно ми се зарежда сайтът, тъй че само "запис" и поздрави от слънчевия, но ветровит остров  bouquet

# 20
  • София
В тази тема освен предстоящите, а и отминали ваканции, назря да обсъдим един друг актуален въпрос - СРЕЩА.
Миналата есен се постави плахо начало, на което присъстваха само 5-6 потребителки Simple Smile но - поне на думи - желаещите бяха доста повече.
Засега, тъй като повечето от вас ще пътуват през юни, а които са за юли - след 15-и, се очерта датата
12 ЮЛИ, СЪБОТА, МАТИНЕ
(разбирай ранните дневни часове, около обед).
Това време е провокирано от факта, че имаме както малки деца, така и потребители извън София, които също биха могли да присъстват Simple Smile Конкретно за 12-и е вербувана Ана Бел, която ще дойде на 11 юли вечерта за друг ангажимент.

Става. Ние тръгваме на 19-ти. Този път ще се постарая да дойда.   bouquet

Пълно съвпадение на факти и намерения  Grinning

Параход, σας ευχαριστώ  Blush
Благодаря и аз, Параход! И аз плахо се записвам за матинето.

# 21
  • Пловдив
Любимата ми тема  Heart Eyes ,  гол гол запис, защото съм в изчакване на сформиране на група и дати за резервация.  Blush

# 22
Здравейте на всички! Тази година за първи път искаме да отидем на почивка в Гърция.  Въпросът е, че искаме да си наемем вила за предпочитане в Северна Гърция, но проблемът ни е че сме около 15 човека. Вече три седмици търся, но намирам все от 8-10 човека макс. Помощ! Wink

# 23
  • софия
Здравейте на всички! Тази година за първи път искаме да отидем на почивка в Гърция.  Въпросът е, че искаме да си наемем вила за предпочитане в Северна Гърция, но проблемът ни е че сме около 15 човека. Вече три седмици търся, но намирам все от 8-10 човека макс. Помощ! Wink
Не може ли да са 2?

Спокойна милата година бяха наели вила с помощта на българка, която живее там.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=777311.msg28108884#msg28108884

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 19:00 от zvanche

# 24

Много хубава и интересна тема!!! А ще може ли да споделите къде по-специално можем да гледаме за добри оферти. Миналата година бяхме в Гърция на 4* хотел, прекарахме си супер, но после приятелка се похвали, че по същото време е била на 5* хотел наблизо в Касандра на по-изгодна цена. Сега и аз реших да планирам почивката и търся оферти. Ще съм благодарна за насоката.  bouquet

# 25
Касандра надолу към носа е малко по-спокойна. Вече не са големите курорти с големите хотели. Но и плажовете много много не стават. Поне за тези, които търсят пясък. Ако камъните не ви смущават, може да се намерят по-спокойни места. Няма и красиви пейзажи, така както на Ситония излизат след всеки завой.  Simple Smile
Не ме грабна, така както го направи Ситония.
И все пак дали едно място ще ни хареса или не зависи не само от него, а от начина, по който го почувстваме. Настроение, емоции, компания, нагласа, лични предпочитания и капризи...

# 26
Здравейте на всички! Тази година за първи път искаме да отидем на почивка в Гърция.  Въпросът е, че искаме да си наемем вила за предпочитане в Северна Гърция, но проблемът ни е че сме около 15 човека. Вече три седмици търся, но намирам все от 8-10 човека макс. Помощ! Wink

Погледни тук:

http://www.halkidikivilla.com/

Във фирмата разбрах, че работи българка.  Peace

# 27
  • София
Благодаря за темата и за поканата за среща, но имаме вече планове.
Жалко, защото бих дошла, макар че не съм от редовно пишещите.

# 28
  • София
Що се отнася до Касандра, много надежди възлагам на пясъчния нос между Скала Фурка и Посиди:
http://static.panoramio.com/photos/large/25159575.jpg
http://static.panoramio.com/photos/1920x1280/97931096.jpg
http://static.panoramio.com/photos/large/97931090.jpg

# 29
   Параход, благодарности за темата  bouquet!  Поздрави от Самотраки!  От 17.30 съм тук. Много е различно от всичко,което съм видяла до сега. Натюр, та чак сУрово! Ако в Кефалония и Лефкада беше синьо, тук думата е ЗЕЛЕНО. Зелено,ама зелено! Позиционирана съм в гора, с вековни дървета,а пред терасата тече река. Шумът на реката се чува само. Много цветя и в далекото(200 м) се забелязва морето. Ще ви пиша пак, не съм предполагала,че в има добър нет. На всички-  Hug

Общи условия

Активация на акаунт