Русия 1

• 1 143 088
  • 23 566
  •   1
Отговори
# 8 655
аз не видях никъде среден пръст да се показва на руснаци,но не съм виждала и французите да показват среден пръст на немци
те са съюзници сега, Русия с кого ли е съюзник ...

дали някой обикаля из Европа  с такава цел ?!?!?
нощните вълци в Грузия- мъжкарите в прашки удрят жена, която ги пита какво правят там:
https://www.youtube.com/watch?v=glTbNegykyQ

в Чехия мощно освиркване, добре че полицията ги пази и им проправя път, иначе няма да минат
https://www.youtube.com/watch?v=PWY17DBiHvU

# 8 656
Хубава е и тя, за Рюрик. Но сега говорим как минава руския солдат европа с мотора, тоест танка, затова се сети за Танкист.

Ами, и рокерският поход е символичен, наистина. Но не бих казала, че е като символ на войната, малко с обратен знак.

Дали? Не мисля, че ако ставаше въпрос за почит зя загиналите хората щяха да реагират така. На мен техните паради и походи  ми изглеждат заплашителни и тенденциозни.

# 8 657
Ирис, вчера се чудеше как може някой да има предразсъдъци към други народи и че сигурно трудно се живее така, че е глупав начин на мислене, че изпускаш ценни контакти и т.н. Последно ти от кои хора си, да се позиционираш най-накрая?

# 8 658
  • The QC to be!!!
… да на някои хора тези поклонения може да им изглеждат заплашителни и тенденциозни. защото имат тесен мироглед, и носове …. да не пиша къде. Интересно защо на германците не им изглеждат така, ами ги посрещат с цветя!

Това са хора от 17 народи! Не от Русия само! Целта е една единствена = да не се забравят загиналите, техните деди, пра-деди, баби и т.н.

Пък вие си се страхувайте! Явно други проблеми си нямате в кочината която живеете. Това ви е на вас проблема и се концертирайте на него!  ooooh!

Интересно, как ли биха ви изглеждали мотористи, идващи от 16 държави, и това не вкл. Русия, но за същата цел!?!? Руснаците в тази група са една шепа. Вас щом от една шепа ви затрепериха прашките… ако вярно се струпат войски по черноморието, ще го снесете преди даже да е станало.  Joy hahaha

Руски солдати минавали по пътищата на европа  ooooh! …. освен истерия, имате и халюцинации...

… истерични с халюцинации - без причини, има специалисти по този вид заболяване.  Няма смисъл да пишете глупости по публични форуми. Идете и се консултирайте с тях. Те могат да ви помогнат. Драсканците ви тук не помагат за вашето състояние.

# 8 659
  • София - Рим и обратно
Е, ми с тия картечници и сгънати танкове в моторите, то си е за страх hahaha.

# 8 660
  • The QC to be!!!
трябва да има закон за хора с такива състояния/заболявания = да бъдат лишени от достъп да пишат глупости по интернет! Те си само-създават паника, и не се знае до какво може да доведе такова поведение в публичното пространство.

За бомбдандировките в турция гледам си траят, а този терорист са го пуснали в бг. и са отказали да го екстрадират в Русия. Браво, от терористи не ви е страх, а от мотористи ви падна сърцето в глезените!  hahaha

# 8 661
Е как ще го екстрадират в Русия, да вземат да му нарушат някое демократично право там? Shocked

# 8 662
Хубава е и тя, за Рюрик. Но сега говорим как минава руския солдат европа с мотора, тоест танка, затова се сети за Танкист.

Ами, и рокерският поход е символичен, наистина. Но не бих казала, че е като символ на войната, малко с обратен знак.

Дали? Не мисля, че ако ставаше въпрос за почит зя загиналите хората щяха да реагират така. На мен техните паради и походи  ми изглеждат заплашителни и тенденциозни.
Ти си майката на Асен ,кАжи честно. hahaha
С какво те плашат ,отговори ,с картечниците дето крият ли.
Ей ,хората са го казали,простотията не ходи по гората,а по хората.

# 8 663
За бомбдандировките в турция гледам си траят, а този терорист са го пуснали в бг. и са отказали да го екстрадират в Русия. Браво, от терористи не ви е страх, а от мотористи ви падна сърцето в глезените!  hahaha
И мен това ме изумява. Европа се напълни с над милион неконтролируеми мигранти, голяма част от които изобщо не могат да се идентифицират, но тук няколко моториста, минаващи през България, се оказаха голяма заплаха.

# 8 664
  • София - Рим и обратно
Е, ама те онези са инжИнери, бъдеща ЕнтелЕгенция, с всички права и закрила на бягащи от война хора. Така е казал големият брат и Меркел, значи е така  Whistling.  Те тероризират, защото са фрустрирани милите, а ние трябва да им помогнем...
Тия рокери са истинската заплаха, идват от Русия hahaha

# 8 665
Още ли ги обсъждате?

Че не са заплаха е ясно. Обаче са полева агитбригада на Кремъл. Този мотокрос не е по пътя на Победата, а е „Славянски свят 2016”. Идват тука да зомбират с някакви панславянски маниакални бълнувания – славянски свят, славянский мир,  някакво дръвче на славянското единство садиха  и пр. Нахъсват реакционните русофили против Запада.  Намесват и православието. Влизат в църквите, кръстят се, в храма в Шипка попа ги приветства на руски. Напоследък Кремъл  използва православната църква като инструмент на политиката. Някакъв православен шериат ли ще ни установяват? А бе един нескопосон спектакъл,  тюрлюгювеч  - сталинистки плакати около православни църкви. И Путинославие естествено.
Както и да е, дойдоха, видяхме ги `кви смешни имитатори са. За мен е дразнещ агитационния момент в спектакъла. Иначе нека си минават, нека си поднасят цветя. 
Айде, досвидания.  Объединение славянского народа отлагется.  Laughing

П.П. А и догодина да не закъснеят отново да си подадат просьбата до Путин навреме, че пак ще останат без грант. Представяте ли си американското правителство да финансира Hell's Angels  Laughing

# 8 666
Предпочитам панславянска пропаганда отколкото панислямска.

# 8 667
Ама разбира се, как така ще се обединява славянският и православен свят, това е толкова назадничаво и тесногръдо, вече всички сме модерни, мулти-култи, широкоскроени...

Charmony, недей и ти да бъдеш с предразсъдъци, знаеш ли какво културно обогатяване изпускаш.

# 8 668
Не само моторите и дрешките са им вносни, и тостерите, и прахосмукачките, и ютиите...

Компютри, телефони, телевизори, лекарства, ваксини. Де що е продукт на НТП е вносен, все от гнилият запад.

https://sputnik.bg/astrologat-lyubomir-chervenkov-evropejskiyat-sayuz-se-razpada/

Пакистан и Индия вече са част от Евразийският съюз.

В Шанхайската организация за сътрудничество, (което е нещо подобно на източен аналог на НАТО и ЕС, само че с различна структура, цели и задачи) вече влиза 48% от цялото население на света! Става въпрос за държавите Русия, Китай, Казахстан, Киргизия, Таджикистан и Узбекистан (които са постоянните страни-членки), плюс Белорусия, Монголия, Иран и Афганистан (които за сега са страни-наблюдатели, но ще получат постоянно членство в следващите 1-2 години). А от миналата седмица към този пакт от държави се присъединиха също така Индия и Пакистан.

# 8 669
Компютри, телефони, телевизори са все в Китай произведени. Дайте пример за страна, която си произвежда сама всички лекарства и ваксини, моля!

Общи условия

Активация на акаунт