И на мен си ми ужасно досадна и любителските ти напъни да ме психоанализираш са ми смешни. Не знам на колко години си- с Вейпър сме почти наборки явно, но ти ми изглеждаш по-млада. Или просто по-незряла. Поведението ти е на schoolyard bully. Напъни си двете мозъчни гънчици и си дай сметка, че мама може и да те е излъгала колко си умничка и да не си чак толкова. Преписването на статии и гарнирането им с тъпи пуберски подигравчици не те прави политически анализатор. Полуфабрикатни мисли и опорни точки. Все едно съм на лекция то политпросвета- правилно е само това, което някой силен и важен на деня е казал....Няма никаква оригинална мисъл- само: ама тоя линк, ама оня линк, ама тоя е умен и каза това и аз го повтарям и се съгласявам- ерго и аз съм умна.
Ужасно е досадно, наистина.
Между другото, аз си казах мнението за информацията, но ти се захвана да ме анализираш и да спамиш темата. Разбира се, че ще ти тегля една майна, моето момиче.
Ето, даже няма да ти върна жестта и да свържа избухливостта ти с деликатната ти възраст.
Толкова съм бяла и добра!
Та който я управляваше тогава, той ги инсталира тези закони. Та… другарки и другари, дойдохме си на думата май а ?!

).