Русия 1

• 1 130 109
  • 23 588
  •   1
Отговори
# 16 860
Сега научавам,че американска подводница е навлязла във водите на Курилските острови. Обаче трябва да признаете,че англо-саксонците знаят как да провокират и как да удрят лошо по болното място...Laughing Американците и японците могат чисто военно да превземат Курилските острови буквално за един час,още преди Путин да си облече гащите...Laughing И тогава какво ще прави? Превземането на Курилите,обезсмисля "Крим наш!"

Да, ше превземат. Кур-или-те?
75 години къде спаха, та сега ше превземат?
То и там дали има нещо за превземане?
А японците са съюзници, колкото ти си ватман на 6-тицата за Красна поляна.
Подчинени са. Договорно подчинени, от същото време, от което е и договора за Кур-или-те.

# 16 861
Ами говориш за Курилските острови.
Не помниш ли статията на Правда как жителите им са поканили руските освободители, и са ги чакали с хляб и сол на брега? И руснаците, защото са си такива вежливи, от кумова срама присъединили и курилските острови към империята си, просто не могли да откажат на такава любезна покана.

# 16 862
По-добре си трайте за тия острови, че да не се наложи да връщате Аляска.
Па и Тексас.

# 16 863
Преди малко го научих и не мога да не го споделя. Германският канцлер Шолц казал,че Северен поток-2 бил като компенсация за плана..."Барбароса"! Интересно Путин какво мисли за това? Yum

# 16 864
Wink
По-добре си трайте за тия острови, че да не се наложи да връщате Аляска.
Па и Тексас.
Предполагам ти ще водиш четата, която ще слезе на аляския бряг, за да буди местните да отменят американското иго?

Малкия проблем с глупостите ти за “връщане”:

# 16 865
И аз в някаква статия прочетох, американските идиоти ''имат информация,че Русия ще напада в сряда''.

# 16 866
E са, да постегна малко Радецки, и тръгвам за Аляска да побия червеното знаме и да закачам портрета на Беринг по ескимоските училища.
Колко ше струва Биг Мак след войната? - 4 рубли и 25 копейки.

# 16 867
Ами говориш за Курилските острови.
Не помниш ли статията на Правда как жителите им са поканили руските освободители, и са ги чакали с хляб и сол на брега? И руснаците, защото са си такива вежливи, от кумова срама присъединили и курилските острови към империята си, просто не могли да откажат на такава любезна покана.

По-скоро не е обръщал внимание на Ялтинската конференция, а и на доста неща след това. Но това вероятно са незначителни подробности.

# 16 868
  • Русия
Нали към сряда няма да е свършила Олимпиадата още? Или китайците вече им разрешиха? Simple Smile
И прогнозите за Киев са +6 с дъжд, много кал. Предполагам, танковете ще ги преместят с вертолети и ще ги стоварят направо на Крещатик.

# 16 869
  • София
Няма да нападат , Валенса ги заплаши че ако Русия нападне Украйна, Полша ще превземе Москва.

# 16 870
Нали към сряда няма да е свършила Олимпиадата още? Или китайците вече им разрешиха? Simple Smile
И прогнозите за Киев са +6 с дъжд, много кал. Предполагам, танковете ще ги преместят с вертолети и ще ги стоварят направо на Крещатик.

Явно Русия няма търпение да получи санкции, затова ще рискува даже да си развали отношенията с Китай.

# 16 871
И аз в някаква статия прочетох, американските идиоти ''имат информация,че Русия ще напада в сряда''.
Коя сряда?Joy
То като във вица - през уикенда почиват, понеделник  са уморени и още не са ефективни за работа, вторник се настройват за действие,  в сряда нападат...

# 16 872
  • Варна
Joy
Неделя идва и минава,
а в мен сърцето ми не дава,
 в очите ти да завали и чакам следващите дни. Мил си ми ти
 в понеделник нямам сили
 да се сбогувам с тебе мили,
 но в сряда вече се приготви.

# 16 873
  • Русия
"После дождичка в четверг", само че ще е сряда Simple Smile

# 16 874
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
CNN казаха ли в колко часа ще е изявлението на Владимир Владимирович Путин на Парада на победата в Киев? Имам час за зъболекар в сряда и не искам да го пропусна.

Общи условия

Активация на акаунт