Русия 1

• 1 130 324
  • 23 588
  •   1
Отговори
# 23 490
Добре че Борисов няма син .........  Grin  че то толкова мандати, може да не е бил президент, ама доста се е окопал във властта.
Радев има. Освен в Русия, Северна Корея, Беларус и една от бившите съветски републики Таджикистан, мисля, че беше не остана друга държава с цар/ президент. Все демократични и високо развити държави.
Франция не беше ли с президент?
Да, но не с вечен. Припомнете ми коя беше бившата съветска република с новия президент, който забрани на жените да се лакират, да си боядисват косите и т.н. Не е Таджикистан.

# 23 491
Не знам коя е тази държава? Само че в първия си коментар не говорите за вечен президент, а просто за президентска република и как това са само неразвити държави....

# 23 492
Не знам коя е тази държава? Само че в първия си коментар не говорите за вечен президент, а просто за президентска република и как това са само неразвити държави....

Отговарям на пост за приемственост при тази длъжност, баща, син, внук. Туркменистан е държавата. И дънки нямат право да носят жените, както и тесни дрехи. И той е син на баща президент и кандидат на демократичната партия😂Представям си консерваторите им какви са.

# 23 493
  И любимият нов доставчик на газ - Азeрбайджан си има президентска династия  от 30 г. поне. Но не му пречи да произвежда демократичен газ.  Да не говорим за султанствата и халифатите в Персийския залив. Гплеми дъвки са това свободата и демокрацията , идеологически клишета като диктатурата на пролетариата станаха.
Ооо,там е демокрация ,да не кажете нещо друго.😀
Кой твърди такова нещо?

# 23 494

Отговарям на пост за приемственост при тази длъжност, баща, син, внук. Туркменистан е държавата. И дънки нямат право да носят жените, както и тесни дрехи. И той е син на баща президент и кандидат на демократичната партия😂Представям си консерваторите им какви са.
Нищо не знам за тези държави, но тези измишльотини не са, защото е президентска република, а заради радикалния ислям, който прокарват. Не случайно и първата снимка, която ми излезе щом написах Туркенистан беше тази Joy  макар че, пред описаните забрани..... това държане за ръце на Ердоган и жена му ми изглежда доста разкрепостено. Sweat Smile

# 23 495
Жена му ходи и с чанти Хермес, та не знам дънки за какво са й.
Дискусията стана манджа с грозде, но иначе старателно се трие.

# 23 496
  И любимият нов доставчик на газ - Азeрбайджан си има президентска династия  от 30 г. поне. Но не му пречи да произвежда демократичен газ.  Да не говорим за султанствата и халифатите в Персийския залив. Гплеми дъвки са това свободата и демокрацията , идеологически клишета като диктатурата на пролетариата станаха.
Ооо,там е демокрация ,да не кажете нещо друго.😀
Кой твърди такова нещо?
А трябва да го твърди някой, или държите на всяка цена да Ви се обясни в прав текст що е то политическо лицемерие? Темата наистина е за друго.

# 23 497
Така е, лицемерно му купуваха газта докато стоеше в страната си, сега изведнъж се фръцнаха и спряха, само защото нападна суверенна държава, за да я завземе и да претопи населението и.
Лицемери с лицемери!

# 23 498
Шолц каза,че Германия спира да купува от Русия,защото е "ненадежден" доставчик. Та не е причината войната с Украйна...

# 23 499
Така е, лицемерно му купуваха газта докато стоеше в страната си, сега изведнъж се фръцнаха и спряха, само защото нападна суверенна държава, за да я завземе и да претопи населението и.
Лицемери с лицемери!
КупуваХМЕ, Tote, купуваХМЕ. Знам че обичаш първо лице множествено число, особено като пращаш това-онова до Украйна!

# 23 500
  • СИ
А трябва да го твърди някой, или държите на всяка цена да Ви се обясни в прав текст що е то политическо лицемерие? Темата наистина е за друго.

Политическо лицемерие? Кой ли беше казал, че всеки който си помисли, че Русия ще нападне Украйна е напълно откачен и лишен от морал?!      Wink

# 23 501
Ама тя Русия не е нападала Украйна, само извършва там ДЕСАТАНИЗАЦИЯ (по данни от ТАСС).

# 23 502

Политическо лицемерие? Кой ли беше казал, че всеки който си помисли, че Русия ще нападне Украйна е напълно откачен и лишен от морал?!      Wink
Да се разбира лишен от информация. Останалото са дъвки и локуми.

# 23 503
  • СИ
Да се разбира лишен от информация. Останалото са дъвки и локуми.

Да бе...! Те ония от Запада са мръсни лицемери. Съветските другари са чисти. Като попски ръкав...!     Satisfied

# 23 504
Не ги разбирате вий тия работи!
Когато Путин се кълне в паметта на баба си, че няма да нападне Украйна два дена преди да я нападне - това е висша форма на държавническо поведение, достойна за преклонение и завист.
Когато Путин врътва кранчетата на трабите както му скимне, това е признак на стратегическо мислене от гросмайсторски мащаб.
Когато обаче европа му покаже че двама могат да играят тоя танц и обикновено тоя с парите поръчва музиката, започват неистови писъци как не било честно така, то си имало договори, и такова държане не било пристойно, дори можело да се нарече лицемерно, и не подобавало на отношенията между цивилизовани държави.
Баба ми едно време казваше - каквото повикало, такова се обадило.
Путин почна да се прави на мъж с безаналоговата си армия и незаменимата си газ, след осем месеца се оказа че армията му е безаналогово неефикасна, и че газта му е силно заменима.
Затова сега бензиностанцията с ракети е принудена да внася ракети от Иран, и да затваря една по една колонките за газ, защото остана и без мющерии.

Общи условия

Активация на акаунт