Шести клас напред към седми

• 38 406
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
maia_75, жената в офиса  ми е позната  , като говорих с нея каза , че съботно-неделен вариант нямат.Имало групи съобразени със смяната на децата.Видях, че имат две групи по БЕЛ , едната е за напреднали , явно се определя с тест . Преподавателите им били много добри , питах къде другаде преподават каза само при нас.Започват края на септември , началото на октомври, чакам я да се обади кога точно стартират.Ще видим как ще потръгнат нещата , притеснява ме втората смяна.
Ще ходи и на проект успех по математика и миналата година ходеше и беше много доволна.

# 706
Ян@, Елл, аз също ще отида в събота и нямам против да се видим Simple Smile

Не ми стана ясно какви условия са променили - за преговорния курс ли говорите или за курса за 7-ми клас  newsm78

# 707
  • София
Промениха началния час на преговорния курс.

# 708
  • София
Дъщеря ми започва курса по български в Софроний в неделя от 11 ч. при Томов. Има ли някой друг по същото време, за да обменяме информация?

Ние сме в неделя от 8.30, но незнам с кое започваме, български или математика. След курса ще напиша и ще се радвам да споделяме впечатления  Grinning

# 709
  • No Line On The Horizon
Оставила съм я последната седмица да си поеме дъх преди началото на учебната година. Ходи на репетиции на хора, вчера имаха участи, а утре имат самостоятелен концерт - традиционно хорът участва в пловдивското издание на "Нощ на музеите и галериите" през септември. Тази година са даже 2 нощи, на 12 и 13 септември. Та за пловдивчани това е удобен случай да се поразходят по музеи и галерии преди началото на учебната година.

Къде ще пеят и от колко часа?

Не знам дали разбра, че днес от 11.00 ще им раздават учебниците.

# 710
  • Пловдив
maia_75, жената в офиса  ми е позната  , като говорих с нея каза , че съботно-неделен вариант нямат.Имало групи съобразени със смяната на децата.Видях, че имат две групи по БЕЛ , едната е за напреднали , явно се определя с тест . Преподавателите им били много добри , питах къде другаде преподават каза само при нас.Започват края на септември , началото на октомври, чакам я да се обади кога точно стартират.Ще видим как ще потръгнат нещата , притеснява ме втората смяна.
Ще ходи и на проект успех по математика и миналата година ходеше и беше много доволна.

Благодаря много за инфото. На мен ми казаха само имената на един преподавател по БЕЛ и един по математика. Ще чакаме да се обадят. Ние сме само първа смяна на училище. Така че със сигурност ще пропосукаме тренировки.

# 711
  • Пловдив
Ще чакаме да се обадят за началото на курсовете. На нас ни казаха имената само на един учител по БЕЛ и един по математика. Щяха да мислят, дали да има и курсове през почивните дни. Но ще видим какво ще се окаже към края на месеца. Синът ми е на училище само първа смяна.

# 712
Здравейте!
Записвам се и аз в темата, за да споделим заедно този страшен седми клас  Simple Smile
От Сливен сме и от другата седмица и синът ми тръгва на уроци по БЕЛ и Математика, индивидуални, с частни учители.

# 713
  • Sofia
Ох, малко да разнообразя темата от тези курсове  Peace

Супер доволна съм, че и учителите от нашето училище се включиха в инициативата вместо букети да се даряват парите за бедстващите райони!

Пък и по принцип съм против тези масови истерии с китки по 15-30 лв., които на другия ден отиват в коша..  Вярно, че е красиво, но пък уважение може да се покаже по много начини, мисля аз.
От години предпочитам да подаряваме домашен сладкиш или бонбони.
Вие как мислите?

# 714
  • София
В училището на дъщеря ми от години директорката моли родителите вместо букети цветя на 15 септември да се подарят зелени растения. Да ги разположат в училището и в класните стаи.

# 715
  • Варна
Не знам. Като човек купуващ цветя с и без повод, няма как да съм против китките. Отделно още в първия момент като чух за инициативата и нещо ме подразни ... някак противопоставят един бизнес срещу хората. И още едно 'отделно' - леко изнудване усещам. Даренията са личен акт.
 Както и да е.   bouquet

# 716
На мен ми хареса тази идея
http://www.dnevnik.bg/blogosfera/post.php?id=81828

# 717
  • На черешата
 To и цветятя са личен акт, но ако моето се появи без такива на фона на всички останали веднага ще бъде забелязано. Защо уваженито към учитля трябва да се показва с подаряване на нещо, пък било то и цветя!?  Tired

# 718
  • София
При нас е по-лесно. Моят син има мъж за класен и не носи цветя. Тази година ще му занесе кутия особен вид чай и кутия бонбони.

# 719
  • Варна
Добре де, защо трябва да е 'вместо'?
В понеделник какво- ще ни броят ли? Който носи цвете значи не иска да дари пари. Тези пък без цветя - дарителите на годината. Бе тъпотия е от където и да го погледна, това е моето мнение.

Всеки си преценява къде, какво и дали да по/дарява.
Моята дъщеря не носи букети защото и другите носят. Другите не носят букет на учителката си до 4ти клас но моята носи - защото си я обича.

Общи условия

Активация на акаунт