Мъж Телец....1,2,3.....12

• 68 498
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
рибке наш кав боби ште ти дам не стига че ти отварям очите и да вникнеш в сашноста на телеца и на сичко отгоре боби ште ми вика

# 106
А забелязвали ли сте как яко умеят да се гъбаркат с народа Wink? Мнооого обичат да мятат по върбите, да наливат масло в огъня, да те провокират и да се кискат в шепа на реакциите ти зад невъзмутимата си маска hahaha. Обожават да кълвеш. Нямат много вяра във висшата човешка интелигентност, обаче пък страхотно вярват в своята bowuu. И го правят просто за кеф, просто защото са пакостници..."всеки ден по една дяволия да е от мен" Laughing. Ама освен Емил от Льонеберя има Пипи Дългото Чорапче Wink. Много обичам да мислят, че кълва Mr. Green.

# 107
А забелязвали ли сте как яко умеят да се гъбаркат с народа Wink?
Нещо такова...нали? Rolling Eyes hahaha
Женкии newsm53 Не се карайте! - Бийте се! smile3503, че е по безшУмно

Скрит текст:
Благодаря за поздрава, деденце...кръчмарски бой с табуретки Joy това не съм го прилагала от 8-ми клас голямото междучасие hahaha.Така,че ще се въздържа Joy  smile3503

наш кав боби ште ти дам
Дай,дай....   smile3533 hahaha
Скрит текст:

Всичко изброено е супер, но като решат да се покрият, могат да не се появят с дни, че и месеци дори. Много е неприятно това, какво толкова обмислят незнам.
Е,телешкия часови пояс няма общо с планетарният,нам познат Mr. Green Peace Свиква се ако не прекаляват,че тогава newsm66 Joy

Хубав ден и от мен,банда  Wink
newsm19

# 108
А забелязвали ли сте как яко умеят да се гъбаркат с народа Wink?
Нещо такова...нали? Rolling Eyes hahaha
Женкии newsm53 Не се карайте! - Бийте се! smile3503, че е по безшУмно

Точно Simple Smile. Не си държиш на думата, ей, ама и аз също Rolling Eyes. И се радвам за което Blush.

# 109
Точно Simple Smile. Не си държиш на думата, ей, ама и аз също Rolling Eyes. И се радвам за което Blush.
Hug
Абе  Rolling Eyes понаучих някои неща от телето Wink Както бях написала(и ти също) придобиваме бонус-черти към характера Grinning Wink само в наш "+" ест. Joy.А и обмяната на опит има голяма полза Wink Peace

Скрит текст:

# 110
  • Sofia, Bulgaria
Стана ми любопитно и веднага надникнах в темата ви Simple Smile
Аз съм жена телец, но почти всичките ми познати казват, че съм си мъж по постъпки и държание, та бих вметнала едно-две неща без да се смятат за 100% истина...
Във връзките много обичливи и планини местят и рози от Сибир ще донесат, осъмня ли се веднага се прави бърза проверка - от А до Я(паролите не ме затрдняват), та ако мине теста, любов до безсъзнание,ако не премине теста - и прага на дома да не преминава. За работата - мързела е малко в повече, но намират лесен начин да го свършат както трябва и винаги семейството е преди работата. Много им шарят очите и ако им се даде повод трудно се възпират от глпости. За другото - винаги може да се намери косур, но да се свърши - надали  Joy

# 111
Passionate_Virgo, пълна ти е кутията Simple Smile
Моля да бъда извинена за спама Simple Smile)

# 112
 Телците са  интересни и специални мъже. Те са едновременно практични и романтични! Много галантни и внимателни. Но! Само със стилните и женствени дами.

Тези мъже предпочитат жени с маниери и класа. Ако вместо чаша вино, си поръчате бира, която жадно отпивате от бутилката, никога няма да спечелите уважението им. А, именно то е и първата крачка към сърцето им. Много, много рядко те могат да са страстни и с по-грубовати жени, но това е просто сексуално увлечение.

Затова, ако харесвате мъж Телец, подбирайте добре дрехите си, внимавайте с думите и в никакъв случай не му повишавайте тон и не му правете скандали пред хората.

# 113
А как тълкувате рязкото отдръпване на телеца, когато не сте го ядосали с нищо, нито сте се държали дистанцирано или пък прекалено настойчиво...?
При мен се случи точно нещо подобно, както всичко си изглеждаше наред и изведнъж той започна да ми пише и да се чуваме много по-рядко Sad не знам дали е заради факта, че е много натоварен в работата и му се налага да работи дори през уикенда а и до късно през нощта през седмицата????  newsm78
Такава рязка промяна в държанието на телеца характерна ли е или просто той е решил (дори не искам да си го помислям), че не иска да е с мен... Cry

Който има някаква представа да сподели.

# 114
  • Sofia, Bulgaria
Според мен или е поел ангажимент, който трябва на всяка цена да се свърши или има нещо ново(като човек)  Embarassed

# 115
Ayur, със сигурност има някаква причина за промяната, но не е задължително да е свързана с теб. Вместо да се тормозиш с догадки, в подходящ момент му сподели въпросите и притесненията си.

# 116
ooooh!.....писах,писах...и... #Crazy писанието ми го няма #Cussing out Този път ще пиша накратко,че ме мързи отново да пиша фермани Grinning

По въпроса с отдръпването(при сериозни намерения) на телето....
Трябва време за обмисляне(преживяне).Всичко това го прави поради вътрешната си несигурност независимо какво показва.
Много въпроси започващи с "акО"...не само миришат,а и цапат.

Animal Cow
Ако допусна някой близо до себе си,дали няма да ме нарани(изостави)?
Ако покажа какво чувствам,дали няма да ме помисли за слаб(нали съм мъж-не може)?
Ако това е точния човек за мен,защо не разбира когато мълча(не разбира ли как се чувствам)?
Ако,ако,ако....

Преживянето(преживяването) започва сега,а кога ще приключи?....
 newsm78
-За колко време тореадора покорява бика?
-За колко време се приготвя телешко задушено?
-А телешко чеверме?....
Това не зависи само от телето... Peace

Поздрави на всички в темичката  bouquet

......и Боби  hahaha

# 117
Здравейте, аз да споделя какво се случи, съвсем топло, топло че чак пари до болка...
Снощи след едно здраво мълчание получих отговора, който така или иначе вътрешно усещах, че може да получа  Sad
Та оказва се, че бившата му го е търсила няколко пъти и явно през уикенда също с предложението да опитат отново...
Какво да ви кажа мили момичета, направо все едно ме заляха първо със студен душ после с горещ и накрая си поплаках малко, цялата палитра на емоциите ги преминах докато се успокоя.
Като цяло това, което ми писа е следното: доста е объркан тези дни, бившата му приятелка се е свързала с него ОТНОВО.... той не знае все още но може да помислят да опитат отново. Няма нищо окончателно разбира се, с мен се чувства много добре... но е също трудно (за онези, които не си спомнят или не знаят той живее в друга държава, чужденец е). Не знае, просто има нужда от време за да си помисли. Надява се, че ще го разбера...
Дааааам гадно нещо е това женското предчувствие а още по-гадно е когато то се изпълни Cry
Естествено аз му отговорих, че го разбирам напълно да не се притеснява и че единственото нещо за което съжалявам е, че не можах да го направя истински щастлив, защото съм сигурна че мога...
Нека му е тъпо, че изобщо се чуди дали да се събере с човек, с когото не се е чувствал щастлив и сам е сложил край на връзката им... и ако това е поведение на мъж телец здраве да е  newsm78   ....Нали уж те не се връщаха, към отношения, на които са сложили край? Thinking

Както и да е ще видим как ще се развият нещата, но според мен, по принцип, когато с един човек се разделите заради малките неща от ежедневието а не поради някаква голяма причина шанс НЕМА! Както добре знаем от българската поговорка, пословица или каквото там беше малките "камъчета" преобръщали колата, а не големите.
От това, което знам за причината/те за тяхната раздяла не малко "битовизми" стоят в основата, но знае ли човек, може да е настъпила промяна на 180 градуса...  hahaha   Сори ако някой не е съгласен с мен но днес а май и в повечето време съм на мнение, че след 20-30 години съзнателен живот е трудно дори и невъзможно за един човек да преустанови, промени и въведе нови навици и начин на мислене...

За онези от вас, които все още сте с любимия ви телец мога само да се радвам от цялото си сърце   bouquet  Hug

Ако настъпи промяна в статуса ще пиша  Simple Smile Шестото чувство говори за това но.....

# 118
...Ayur, не знам какво да кажа...Голяма прегръдка, кураж и поздрав за достойния отговор на недостойно отношение  bouquet.

# 119
Ayur и аз съм в същата позиция. За жалост телците в моя живот са ми донесли повече мъка отколкото щастие, но пък и едни от най-хубавите си моменти пак дължа на тях,така че това е нож с две остриета. Емоциите винаги са били крайни- от голяма радост, до голяма болка, така и не намерих средно положение.

На последния телец в живота ми, дължа една голяма промяна в мен като човек, на характера ми, на вярванията ми и вижданията ми относно нещата и живота като цяло. Никога не се бях променяла заради някого, карах си както знам и мога.

Преди години срещнах въпросния човек по работа. Една година бяхме разделени заради работата ни в различни държави, като през цялото време не поддържахме личен контакт, но винаги съм се интересувала от него,в последствие разбрах,че и той от мен. Веднъж буквално съдбата ни събра съвсем случайно,че чак нереално беше. Един ден,който промени много неща.

Аз не съм човек романтик,напротив здраво стъпила съм на земята и за мен до онзи момент най-важното беше работата ми (аз също съм телец да спомена), бях толкова вглъбена да се реализирам успешно,че във времето жертвах връзките си в името на работата. Но когато срещнах този човек сякаш буквално нещо ме удари в главата. Любов от пръв поглед го наречете, защото и аз не знам какво е. След три месеца вече живеехме заедно. Семейството му ме прие страхотно и до ден днешен пазим много добри взаимоотношения и постоянно поддържаме контакт.

Той като човек беше нещо като мен,може би и затова толкова бързо си паснахме. Буквално мислехме по един начин относно работите ни и животите ни. Имахме идеални взаимоотношения. Да беше по поръчка нямаше да срещна толкова перфектен за мен човек,защото той беше най във всичко и като цяло всичко,което съм си представяла,че искам от един мъж. Не веднъж е казвал,че чувства същото за мен.

Уви с течение на времето миналото започна да си казва думата. Той е имал връзка с  по-възрастна жена от него, която има своя "багаж" да го наречем. Между тях е имало повече от битови проблеми и са се разделили. И тогава съм се появила аз.

Някъде измежду красивите му думи за бъдещето ни,подплатени с реални действия-като съвместно съжителство,запознанства със семействата ни, опити за деца и други не по-малко значими неща,явно е имало нещо,което аз не съм усетила. В един прекрасен момент само за 4-5 дена,той промени отношението си тотално, от най- влюбеният човек на света,стана рязък,студен,уморен, твърде зает.На 6 ден каза,че това било края и нямало какво повече да обсъждаме. Събрахме си багажите,разделихме се буквално за 2-3 часа. Честно да ви призная мислех, че е някаква тъпа шега, но си беше реално. Върна се при бившата си, която му се обадила,казала му,че не може да живее без него, а и честно казано тя наистина не може,чисто финансово.

Гордостта ми не ми позволи да се тюхкам, но и до ден днешен ми е зле,заради случилото се.

Преди години имах тежка дилема да избирам между двама души,като аз избрах възможно най-грешния вариант. Една година съжалявах и постоянно мислех за другия човек, но и дума не казах пак от тази телешка гордост да не разберат и да видят другите,че съм сгрешила и съм нещастна. Външно бях една,това,което показвах беше стабилност и щастие,а когато бях сама всеки ден буквално умирах заради абсурдния си избор и съжалявах за човека,когото изгубих.
Сега виждам,че този човек прави същата грешка като мен, но от гордост не иска да покаже нищо. Скрил се е в себе си и ми става мъчно,че не мога да му помогна, защото всеки сам трябва да изживее грешките си за да се убеди. Простила съм му искрено всичко,което ми причини,промених се като човек,станах по-мек и по- компромисен, но гордостта и ината му най-вече не му позволяват да види света около себе си. Мъчно ми е и сигурно още дълго ще ми е, но честно казано не знам какво да направя повече,аз надмогнах себе си, заради него, но както е казано-колкото и километри да извървиш за някого,винаги ще са недостатъчно,ако той не направи и една единствена крачка към теб.

Общи условия

Активация на акаунт