ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 18

• 64 842
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
Момичета бъркате понятията ОБАЖДАНЕ и ПОЛУЧАВАНЕ!!! В сайта пишеше да очакват повикване за получаване на заповед до края на август до номер 22650, реално май получилите заповед до 31ви август бяха до около 22700 ако не се лъжа... След този номер вече са за септември!

# 631
Ето и статистиката момичета:

Последна редакция: вт, 02 сеп 2014, 18:34 от mucunka23

# 632
Момичета , сега видях че са променили начина за проверка на статуса в сайта и искам да изкажа възмущението си. Според мен това си е чиста предпоставка за злоупотреба със движението по входящ номер. И това е за всяка от нас. Преди можеше да следиш как се движат номерата, а сега трябва изцяло да разчитаме на споделянето една с друга по форумите.

# 633
ето и днес няма обаждания.май истина ще се окаже че до края на септември няма да има обаждания.

# 634
ето и днес няма обаждания.май истина ще се окаже че до края на септември няма да има обаждания.

не ми се вярва, докрая на септ да няма обаждания. Все пак отпоскарския сезон е към края си!

# 635

не ми се вярва, докрая на септ да няма обаждания. Все пак отпоскарския сезон е към края си!
[/quote
вече на нищо не се надявам то излиза че за заповед се чака година.да вярно преди е нямало фонд и до благодарна съм че го има фонда но това чакане е ужасно дългоооо

# 636
Здравейте момичета,
от днес статуса на заявлението ми е променен от "разглежда се от комисия" на "одобрена".
И сега какво? Какво се случва от тук нататък? newsm78

# 637
Здравейте момичета,
от днес статуса на заявлението ми е променен от "разглежда се от комисия" на "одобрена".
И сега какво? Какво се случва от тук нататък? newsm78

Честито!!!

Сега седиш и чакаш да дойде твоето номерче, за да ти се обадят. Средното време е около 9-10 месеца.

Стискам палци и по - бързо да вървят номерцата Peace

# 638
Момичетa, в групaтa във фейсбук еднa дaмa споменa, че кaто й се обaдили зa взимaне нa зaповедтa не й билa удобнa дaтaтa зa взимaне и си поискaлa 23ти или 24ти септември. Отговорили й, че тогaвa зaповеди нямa дa се рaздaвaт. Зaтовa си мисля, че последнaтa седмицa нa септември ще сa почивкa. Отделно, че те си изпълнихa нормaтa зa месецa Wink

# 639
Момичетa, в групaтa във фейсбук еднa дaмa споменa, че кaто й се обaдили зa взимaне нa зaповедтa не й билa удобнa дaтaтa зa взимaне и си поискaлa 23ти или 24ти септември. Отговорили й, че тогaвa зaповеди нямa дa се рaздaвaт. Зaтовa си мисля, че последнaтa седмицa нa септември ще сa почивкa. Отделно, че те си изпълнихa нормaтa зa месецa Wink
ами те от сега са си в почивка Simple Smile

# 640
здравейте!номер 23075 от 07.01.14 днес получи обаждане за получаване на заповед на 18.09,за втори опит, надявам се и успешен.успех на всички

Последна редакция: ср, 03 сеп 2014, 23:25 от remifa

# 641
  • В сърцето на любимия човек
kissme - зареждай батерията на телефона за утре/вдругитен  Mr. Green

В кръга на шегата - ако искаш попитай служителката кога са им планувани годишните отпуски  Laughing

# 642
  • Пловдив
Eeeeхххх, прекаляват с това забавяне...Така добре наваксаха...а сега.....
До мен има 1000 номерца и се надявах да се вредя преди спирането през декември, че после чак февруари - март....Тъпо е, страшно тъпо...защото ако не успеем преди края на годината ще се чакат два гадни, празни месеца без нито една заповед....

# 643
  • В сърцето на любимия човек
Според мен, ако няма отново прехвърляне на фонда (за каквото няма индикации), няма да има толкова голяма пауза и от януари ще започнат да раздават заповеди по график  Rolling Eyes

# 644
kissme - зареждай батерията на телефона за утре/вдругитен  Mr. Green

В кръга на шегата - ако искаш попитай служителката кога са им планувани годишните отпуски  Laughing
базикаш се нещо с мен Grinning тя батерията заредена  но като гледам не съм аз само на това мнение  че има пак забавяне

Общи условия

Активация на акаунт