Възможно ли е...

• 7 124
  • 58
  •   1
Отговори
# 15
Искрено се учудих на въпроса.Сънувала съм непознати хора и не го намирам за странно.Чак сега се замислих като прочетох някои мнения,че има различни теории за това.

# 16
  • Galaxy 13197853088
Виж там,някой от сънят ти да ти каже числата
от тотото. Познат, непознат, няма значение ...

# 17
  • София
Ахам, все се чудя всичките врачки, астролози и какви ли не пара-мега-нормални, що не вземат, че да ударят джакпота от тотото, като толкова са надарени да виждат в бъдещето!

# 18
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Преди да родя още не си бях избрала лекар за раждането. Бях чувала добри отзиви за един доктор и все се канех да отида на преглед, но отлагах. Една вечер сънувах, че отивам на преглед. Помня ясно съня и самия лекар. След два дни наистина отидох и се оказа, че той изглежда точно както в съня ми. А никога не го бях виждала преди това. Само името му знаех.
Аз също съм сънувал хора, места които не съм виждал, а също така и неща които не съм преживявал. Интересно е че след време виждам тези хора и места и преживявам нещата които съм сънувал. Не зная, може би предвиждам по някакъв начин бъдещето?

# 19
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Виж там,някой от сънят ти да ти каже числата
от тотото. Познат, непознат, няма значение ...
Иронията ти никак не е на място.
Ахам, все се чудя всичките врачки, астролози и какви ли не пара-мега-нормални, що не вземат, че да ударят джакпота от тотото, като толкова са надарени да виждат в бъдещето!
Почти всички според мен са шарлатани.

# 20
Леле, колко си материален, авторът на темата... Simple Smile Не материален в смисъл на комерсиален...В ''гъстата материя'' има само гъста мъгла, отговорите трудно се виждат, но има научни хипотези, колкото да те приспят, де.
Първо требва да зададеш истинските въпроси.

# 21

Много се забавлявах с едно интервю на Сейгън, в което той обясняваше, че много често му се обаждат хора, които твърдят, че общуват с извънземни и съответно го призовават да им зададе въпрос.
И респективно човекът ги пита например за решението на теоремата на Ферма  Laughing Ми никой не е дал отговор. Обаче, когато ги пита измишльотини от типа - Трябва ли хората да бъдат добри? - веднага получава отговор - Да, трябва  Laughing Laughing Laughing

# 22
Аз също съм сънувал хора, места които не съм виждал, а също така и неща които не съм преживявал. Интересно е че след време виждам тези хора и места и преживявам нещата които съм сънувал. Не зная, може би предвиждам по някакъв начин бъдещето?

Аз не ги възприемам така. По-скоро си мисля, че понякога изграждам образи, вероятно на база информация, на която не съм обърнала внимание, които се оказват отговарящи на действителността. Нещо като нещата, които се случват точно както си ги мечтаеш, но без елемента на желанието и усилията в посока на това да се случи.

# 23
Аз "пророчески" сънища не съм имал. И не се сещам да съм сънувал хора, които впоследствие да съм видял на живо. Според мен, това, което казва Saule, е логично. Може би сънуваме непознати хора като външност, които в съня носят някакви характерни черти на познати.

# 24
... според вас, човек да сънува места и хора, които абсолютно никога не е виждал никъде? Случва ми се да сънувам хора, които съм абсолютно убеден, че не познавам и никога не съм виждал. Съществува твърдение, че не може човек да сънува хора, които не е виждал някога. Ще ми е интересно да прочета вашите мнения по темата.
Явно твърдението не е вярно. Отделно, че не помним сънищата дословно, а като отпечатък, който може да е размит.

# 25
  • Ямбол
На мен ми се е случвало и обратното - познати хора и лица да правят невъзможни за тях неща. На сън всичко е възможно, както при фантазиите.

# 26
  • Насред хаоса
Възможно е. Случва ми се сравнително често. Тази нощ например сънувах някаква напълно непозната жена, на която купувах обувки.  newsm78 И не стига, че й ги купувах, ами и тя имаше претенции, че не й харесвали.  Rolling Eyes Чудих се, чудих, накрая реших, че сънят е бил подсъзнателен зов на крачката ми, че им трябва поредния нов чифт обувки и мирясах.  Mr. Green

# 27
  • София
... според вас, човек да сънува места и хора, които абсолютно никога не е виждал никъде? Случва ми се да сънувам хора, които съм абсолютно убеден, че не познавам и никога не съм виждал. Съществува твърдение, че не може човек да сънува хора, които не е виждал някога. Ще ми е интересно да прочета вашите мнения по темата.
Явно твърдението не е вярно. Отделно, че не помним сънищата дословно, а като отпечатък, който може да е размит.

И мозъкът ни много лесно запълва дупките, за да се получи цялостна картина, защото не търпи празнини в изображението.

# 28
http://sanovnik.bg/n2-2177-%D0%9D%D1%8F%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BA% … D0%B0%D1%82%D0%B0

Не знам дали е така. Мозъкът е сложна материя и не е изучен дори наполовина. Твърдят така, но няма как да знам... Предполагам, че е вярно. Подсъзнателно отбелязваме хиляди лица на хора, с които се разминаваме в ежедневието и не им обръщаме внимание и те се появяват после в сънищата ни. Но като знам какви неща сънувам понякога, явно и голяма доза фантазия участва в сънуването, защото не съм пробвала да летя наяве, и не мога със сигурност, пък на сън ехеее.... Grinning

# 29
Редовно сънувам хора, които не съм виждала. Непознати места също.

Общи условия

Активация на акаунт