Вашият РИТУАЛ за почистване на лице с грим или без :) (2)

• 79 819
  • 498
  •   1
Отговори
# 480
  • Велико Търново
Препоръчайте ми тоник, без алкохол, за нормална кожа, години - 40 bouquet
Досега ползвах предимно мицеларна вода, но искам да си купя тоник, с повече "благинки" от водата - освежаване, хидратиране, анти- ейдж...или много искам Wink

# 481
Препоръчайте ми тоник, без алкохол, за нормална кожа, години - 40 bouquet
Досега ползвах предимно мицеларна вода, но искам да си купя тоник, с повече "благинки" от водата - освежаване, хидратиране, анти- ейдж...или много искам Wink

Ти не ползваше ли някакъв на Талго или се бъркам, че друг е писал за него?

# 482
Сутрин и вечер мия с измиващия гел на Skincode. Не съм ползала по-добър продукт, а смея да твърдя, че съм опитала почти всичко на пазара Laughing

Ако правя пилинг или маска не мия с него, а с една пяна на Elemis, която е толкова лека, че за нищо не става. Почиствам с нея и при дни, в които взимам повече душове.

После слагам околоочен и крем за лице (Dr. Scheller за очите, за лицето Skincode зимата и Phytocode лятото, за шията каквото имам недоизмазано от други марки, които са ми омръзнали или не съвсем паснали).
Пробвах да слагам серуми под крема (Delarom и Eucerin), но разлика не виждам, и понеже ме и ме мързи ги спрях  Mr. Green

Преди излизане навън - слънцезащитен с фактор 50 (Skincode или Bioderma). Имам много лунички и без него положението е страшно.

Рядко ползвам BB (Lumene), CC (Bioterm). ФДТ (Max Factor Skin Luminizer) и грим. Когато сложа го свалям с мицеларна вода (Garnier) и после измиващия гел.

Здравейте мили дами! Съжалявам ако съм обидил някоя от вас  bouquet Работата ми налага носене на грим, съобразяване с тенденции, с това как иглеждам навън и т.н. ..Наистина имах страшно проблемна кожа в миналото и сега е перфектна /за мен Embarassed/ благодарение на ежедневните и непрекъснати грижи. При първа възможност ще снимам маската и ще я покажа. Целувки на всички Heart Eyes
Ако ми се налагаше непрекъснато носене на грим щях да слагам после по-малко неща... Прекалено многото продукти не мисля, че водят до по-добър ефект. Нещо се бъзикаш с нас ми се струва Wink

# 483
  • Велико Търново
Шелли, не съм аз  Wink

# 484
# 485
Някой има отлична памет  Laughing

# 486
  • София
Новата мицеларна вода на Гарние с олиото някой пробвал ли е?
Отзиви?

# 487
Новата мицеларна вода на Гарние с олиото някой пробвал ли е?
Отзиви?
На мен ми допада много! Свалям по-лесно грим, който с обикновената мицеларна ми отнема много усилия и търкане. Не съм опитвала да свалям точно водоустойчив, но едната ми спирала би се класифицирала за такава, без официално да го пише на опаковката.  Peace
ПП: Струва ми се, че не винаги се смесват добре олиото и "водата".

# 488
  • Велико Търново
Голяма патка съм  Joy да, на Талго имах, но свърши, останала съм с впечатление, че питаш за Талион - козметичката ми ползва марката, и казва, че като състав е сходна с Талго  Thinking

# 489
Тъкмо щях да питам Не се сърди, човече как е измиващия гел на Скинкод в дългосрочен план (че го следя изкъсо след първия й пост за него) и видях, че е писала  Hug много благодаря! Поръчах от Марви 2 опаковки много изгодно - за 32 и нещо лв. общо  Heart Eyes

Иначе аз ползвам това FAB Face Cleanser
и съм страшно доволна - кожата ми е много чувствителна, този крем почиства много добре без да пресушава. Препоръчвам!

# 490
в "Красива мама" са добре дошли и мъже, които желаят да се поддържат с помощта на козметика
коментари относно суета, сексуална ориентация и т. н. трия

# 491
Използвам към момента Ла Рош Ефаклар, комплект с измивен гел и крем.
Скрит текст:
Много съм доволна и от измивния гел на Фитокод.
Ползвам маски 1-2 пъти седмично, готови или домашно забъркани /с аспирин, мед, зелена хума и тн./. По едно време бях започнала и редовно с маслените маски, но вече не.

# 492
обърнали ли сте внимание дали почистващото ви средство /мицеларна вода, тоник/ се "държи" по един и същ начин с различни марки тампони за премахване на грим? аз ли нещо прекалявам с вглеждането или има разлика?  Thinking
пример: мицеларна вода от една и съща бутилка с едни тампони се държи просто като вода и лицето е гладичко, а с други тампони леко се запенва и кожата ми става леко грапава  Rolling Eyes

# 493
bubanka, мислех си,че аз си въобразявам същото.Например, когато използвам тампони на ДМ и Нивеа имам усещането за по-добро почистване, докато с тампоните на Кауфланд/някаква тяхна марка/ имам чувството, че само замазвам лицето.

# 494
  • Plovdiv, Bulgaria
bubanka, мислех си,че аз си въобразявам същото.Например, когато използвам тампони на ДМ и Нивеа имам усещането за по-добро почистване, докато с тампоните на Кауфланд/някаква тяхна марка/ имам чувството, че само замазвам лицето.

зависи от качеството на памука много. попадала съм на изключително грапави и драскащи тампони, които според мен са от някакъв изкуствен материал или смес от памук и изкуствени нишки. изхвърлих ги веднага

Общи условия

Активация на акаунт