MemeBox - корейската кутия на красотата

• 43 776
  • 553
  •   1
Отговори
# 495
Получих си първата кутия, Nail Shop 2, направо не знам къде съм гледала като съм поръчвала Simple Smile

Следващата е чак в края на ноември  Laughing

nad_tab да те питам ти с тези лепенки за нокти успя ли да се оправиш ? Вчера счупих 2 нокътя и си викам айде ще замажа положението с лепките -е няма такъв зор и нулев резултат накрая. Тая простотия определено не лепи

Hellinger и към теб същият въпрос

# 496
  • София
Получих си първата кутия, Nail Shop 2, направо не знам къде съм гледала като съм поръчвала Simple Smile

Следващата е чак в края на ноември  Laughing

nad_tab да те питам ти с тези лепенки за нокти успя ли да се оправиш ? Вчера счупих 2 нокътя и си викам айде ще замажа положението с лепките -е няма такъв зор и нулев резултат накрая. Тая простотия определено не лепи

Hellinger и към теб същият въпрос

Не съм ги пробвала. Довечера ще ги тествам и ще пиша.

# 497
Лелеееее, аз тази кутия я забравих изобщо  ooooh! Имам 3 лака за пробване и писане, и чак след тях ще имам време да пробвам (или поне между лакиранията, сега ми стана любопитно дали и аз не съм сгафила, защото я поръчах малко или много заради лепенките...). Направо си я изкарвам от шкафа, да не я забравя пак, голям съм идиот...

BTW, получих Petit Treasures, няма такава излагация, аз дори няма да си правя труда с ревю:

http://mandyunboxed.wordpress.com/tag/memebox/

Само балсамчето изглежда сладко, но е бурканче и трябва с пръсти да се бърка Sad

# 498
Пробвайте, пишете Wink Гледах по чужди блогове - едната кака някак се е справила

Аз май направих грешка, че отворих единият пакет и го оставих така за 3 месеца пък после се сетих

Де да знам ......а така ми се щеше да стане Wink

BTW влюбена съм в My Little box, гледам, че френският вариант доставят до Белгия, пък там има кой да я получи ама още съм на кантар дали да се пробвам Wink

Последна редакция: вт, 09 дек 2014, 10:41 от emi9

# 499
Аз със лепенките не можах да се справя ,а доста пробвах.

# 500
Аз със лепенките не можах да се справя ,а доста пробвах.

Остава да видим и другите мадами. Ако и те не могат успокоението ми ще е, че не съм толкова кьопава Wink

# 501
Пробвайте, пишете Wink Гледах по чужди блогове - едната кака някак се е справила

Аз май направих грешка, че отворих единият пакет и го оставих така за 3 месеца пък после се сетих

BTW влюбена съм в My Little box, гледам, че френският вариант доставят до Белгия, пък там има кой да я получи ама още съм на кантар дали да се пробвам Wink

Този тип лепенки се ползват веднага или се затварят много плътно - лепилото им изфирясва Simple Smile А за MLB - давай, това е пълен разкош, обожавам я (поръчвам с превозвач от Англия)  Heart Eyes

# 502
  • София / Перник
Може ли линк на My Little box? Praynig

# 503

Този тип лепенки се ползват веднага или се затварят много плътно - лепилото им изфирясва Simple Smile А за MLB - давай, това е пълен разкош, обожавам я (поръчвам с превозвач от Англия)  Heart Eyes

Ще се върна да те чета подробно. Искам да поръчам 1, да видя как ще ми се отрази на бюджета и ако не става да се откажа. Аз ще си викна френската, заради доставката до Белгия Simple Smile

# 504
UK - http://www.mylittlebox.co.uk/home

Франция - http://www.mylittlebox.fr/

Двете са с разлики  Peace

# 505

Ужас, направо не ми се ще да се захващам. Оказа се, че за Белгия ще ме натоварят още 3 евро за доставка и после мин. поне още 5 до България.......
С превозвачи грам не ми се занимава. Хич не знам как, какво и кой да ползвам
Ако се смилиш над мен ще бъда благодарна да ме ореантираш към кой превозвач да се обърна. може и на лично. Егати зора за тая кутия Wink

# 506
Има тема за превозвачи - От Англия до България, в раздела пазаруване от чужди сайтове е Simple Smile

# 507
Има тема за превозвачи - От Англия до България, в раздела пазаруване от чужди сайтове е Simple Smile

Ясно. Ще трябва сама да избирам Wink

# 508
  • София
Като сме почнали с кутиите, виж и другите, според мен има мноооого по-интересни от My Little box  Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=657513.msg29662748#msg29662748

# 509
Като сме почнали с кутиите, виж и другите, според мен има мноооого по-интересни от My Little box  Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=657513.msg29662748#msg29662748

Мерси ама като се замисля ще пропусна. Реално не са ми притрябвали, по-скоро е от любопитство. Ще си чета ревюта и тайничко ще въздишам ако нещо чак пък толкова ми хареса.

И за да не е тотален спам - ще се радвам ако успеете с лепенките и има положителен резултат

Общи условия

Активация на акаунт